Értékelje a céget!
69 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Haj-Rá Audit Könyvvizsgáló és Szolgáltató Kft.

Cím:
1068, Budapest Szondi u. 102.
e-mail:
info@hajra-audit.hu
fax:
info@hajra-audit.hu

HeziHold Kft.

Cím:
1146, Budapest Hermina út 17.
telefon:
471-8910
fax:
471-8910
Tevékenység rövid leírása:
A HeziHold Kft. 1995-ben alakult azzal a céllal, hogy - elsősorban - külföldi befektetők által Magyarországon alapított vállalkozások bérszámfejtési, könyvvezetési, pénzügyi, számviteli tanácsadási munkáit ellássa.

Intercreditor Gazdasági és Szolgáltató Kft.

Cím:
3529, Miskolc Szilágyi Dezső u.14.
telefon:
06-46/415-433
e-mail:
06-46/415-433
Tevékenység rövid leírása:
A társaság 1995.01.26-tól működik.
Alakulásunk óta fő tevékenységünk a könyvvizsgálat.
2007-től 2 fő képzett könyvvizsgáló asszisztenssel bővült a cégünk.
Vállaljuk egyesületek, alapítványok, gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók könyvelését, bér- és munkaügyi elszámolását is.

COLLING Kft.

Cím:
1138, Budapest Váci út 141
telefon:
(1) 3437968
telefon:
(1) 3437968
Tevékenység rövid leírása:
A Colling Kft 1992 óta nyújt teljes körű számviteli, bérszámfejtési, cafeteria és adótanácsadói szolgáltatást hazai és nemzetközi ügyfeleinek egyaránt.
A sok éves működés során bebizonyosodott, hogy a szolgáltatás-kihelyezésben van a legnagyobb potenciál a költségcsökkentést és hatékonyabb működést megcélzó vállalatok számára.
A folyamatos fejlődés során és az ügyfelek igényeinek megfelelően 2004-ben megnyitottuk irodánkat Pozsonyban, így támogatva azon vállalatok működését, amelyeknek Magyarországon kívül Szlovákiában is van érdekeltsége.
A Colling Kft az évek során a hazai outsourcing piac egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát, köszönhetően a szakértők gondos kiválasztásának és a folyamatos továbbképzéseknek. Munkatársaink naprakész információval rendelkeznek a számvitel, bérszámfejtés, cafeteria és adótanácsadás törvényi és jogszabályi változásaival kapcsolatban, melyeket rendszeresen ismertetnek ügyfeleinkkel, hogy időben tudjanak reagálni a piac változásaira.
Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon egyedüli tagként képviseljük a Morison International -t, mely könyvelő, adótanácsadó cégeket és ügyvédi irodákat gyűjt össze világszerte. Az, hogy tagjai vagyunk ezen világméretű szervezetnek, lehetővé teszi, hogy ügyfeleinket a világ minden részén ki tudjuk szolgálni, köszönhetően a nemzetközi háttérnek.
Cégünk az SGS Yearsly International által auditált ISO 9001 : 2008 minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezik mind a könyvelési, bérszámfejtési és cafeteria szolgáltatások területén. 2006 januárjában SAP rendszert vezettünk be, ezzel is támogatva a minőségbiztosítási rendszerünk minél hatékonyabb működését.
Könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, cafeteria. Ezek a Colling legfőbb ismérvei. Célunk, hogy ügyfeleinket a lehető legmagasabb szinten szolgáljuk ki és elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. Ügyfeleink sikere, a mi sikerünk is.
Csatlakozzon ügyfélkörünkhöz és megkönnyítjük üzleti életét!

Kánvási Katalin E.V.

Cím:
6600, Szentes Kossuth L. u. 17.
telefon:
63/312-907
fax:
63/312-907
Tevékenység rövid leírása:
Könyvvezetés
Kánvási Katalin könyvelőirodája, szakszerűen, felelősséggel vállalja:

Az alábbi szervezetek:
jogi személyiségű- és nem jogi személyiségű társaságok,
nonprofit szervezetek,
egyéni vállalkozók,
egyéb vállalkozási formák,

minden profiljának:
kereskedők, szolgáltatatók, vendéglátósok, bérbeadók, mezőgazdasági vállalkozók (őstermelők, családi gazdálkodók), ügyvédek, orvosok
teljes körű ügyvitelének elkészítését:
pénztárkönyv, naplófőkönyv vezetése, főkönyvi könyvelés, munkaügy, bérszámfejtés, kötelezető adatszolgáltatások elkészítése az adóhatóságok, nyugíjigazgatóság, magánnyugdíj-pénztárak felé,

valamint
adó- és pénzügyi tanácsadást.

H & K Audit Könyvelő és Könyvvizsgáló Kft.

Cím:
0, N/A
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégjegyzékszám: 19-09-505743. Alapítás: 2000.

Könyvvizsgálat, könyvvezetés, könyvelés, adótanácsadás. Cégünk KFT-k ,BT-k könyvelését, KFT-k és részvénytársaságok könyvvizsgálatát vállalja.
Felszámolsásokban is részt veszünk, tevékenységünk a gazdasági tanácsadásra is kiterjed. Gazdasági célú hitelpályázatok elkészítését is vállaljuk.

Nádas-Hepa Adószakértő és Könyvelő Kft.

Penta-mix 94 Kft.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.