Értékelje a céget!
23 találat 1 | 2 | 3

Mahagoni Faipari Centrum

Cím:
9028, Győr Banai út 24/B
telefon:
96/411-294
fax:
96/411-294
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a faipar és a lakberendezés területén tevékenykedik.

Óceán Bt.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Ha Önnek már van elképzelése, cégünk vállalja kizárólag a stand látványtervének elkészítését is.

Három Kertőr Kertészeti Szolgáltató Bt.

Cím:
1182, Budapest Halomegyházi út 25/b.
telefon:
20/521-3415
telefon:
20/521-3415

Steinbach Agyagipari Kft.

Cím:
9400, Sopron Szélmalom u. 3.
telefon:
99/312-646
fax:
99/312-646
Tevékenység rövid leírása:
Cégünket 1880-ban Steinbach Károly alapította meg. Fazekas vándorlegényként került Sopronba, ahol a helybeli fazekasmester lányát vette el. A hagyományoknak megfelelően edényeket, fazekakat, lábasokat, virág-vázákat stb. gyártottak, melyekből szép válogatás található a Soproni Múzeum néprajzi kiállításán. A kiváló csávai agyagból kezdtünk el tűzálló edényeket, tégelyeket és a kor igényeinek megfelelően kályhacsempé-ket gyártani. Számos helyi és országos kiállításon elért ezüst és arany-érem, valamint oklevelek igazolták kitűnő minőségüket. Jó hírünknek kö-szönhetően szinte a Monarchia teljes területén dolgoztunk. Sajnos a két nagy világégés megviselte a fellendülőben lévő vállalkozást.
1945. után Steinbach Vilmos vette át az üzemet, aki ungvári szakiskolán végezte szakmai tanulmányait. Legnagyobb érdeme, hogy sikerült az ál-lamosítást elkerülve a család tulajdonában tartani az ipart. Csak nehe-zen tudott megmaradni kisiparosként a szocialista nagyüzemek társasá-gában. Korlátozott létszámmal, a csempegyártást szüneteltetve folytat-hatta a termelést, dacolva a gyárak egyre silányabb minőségű termékei-nek áradatával. Kiváló munkájáért valamint ipari tanulók neveléséért több oklevelet és kitüntetést kapott.
1976-ban Steinbach Ernő vette át a tevékenységet. A soproni Széchenyi István Gimnáziumában érettségizett, majd ipari szakiskoláját követően 1975-ben mestervizsgázott Győrben vörösdiplomával. Ebben az idő-szakban ismét nőtt a kereslet a szép és egyedi termékek iráni. Így ismét el lehetett kezdeni először csak díszkerámiák, majd vázák, virágcsere-pek gyártását. Erre szép példa a nagycenki Széchenyi kastély parkjában álló nagyméretű virágvázák. Szaktudásunkra alapozva, múzeumi felké-résre nagyon sok kastélyban végezhettünk felújításokat és restaurálást is. A 80-90-es évekre egyre nagyobb igény formálódott egyedi színű és formavilágú kályhákra és kandallókra. A műhelyeket átépítve és korsze-rű technikák bevezetésével (pl. villanykemencék, fújókabin) ismét meg-kezdtük a kályhacsempék gyártását. Először a régi század eleji formákat vettük elő, majd egyre bővítettük termékskálánkat.
A 2002. decemberében létrehozott Steinbach Agyagipari Kft. ügyvezetői teendőit már Steinbach Ákos látja el. A soproni Berzsenyi Dániel Líceum érettségije után az ausztriai Stooban (az egykori Csáván) járt szakisko-lába és sajátította el a legújabb technológiákat, melyeket itthon is igyekszünk bevezetni.

PRIME Irodatechnikai Kft.

Cím:
8900, Zalaegerszeg Berzsenyi u. 12.
telefon:
92/549-410
e-mail:
92/549-410
Tevékenység rövid leírása:
A Prime Kft. célktűzése: magas műszaki színvonalú irodatechnikai és vizuáltechnikai eszközök forgalmazása, szervízhátterük biztosítása, irodák komplett berendezése a tervezéstől a megvalósításig. A cég profiljában kiemelt csoportot kap a másolástechnika, ezen belül a Canon másológépek szervíze és forgalmazása. Az irodák berendezésében számítógépes tervezőprogram segít. Az ügyfelek fotószintű látványtervet kapnak leendő irodájukról, és ha megfelel igényeiknek, mi megvalósítjuk. Forgalmazott márkák: Canon, Dahle, Ideál, Plus, ASK, A+K.

PREMITERV TERVEZŐ ÉS INNOVÁCIÓS MÉRNÖKI IRODA Kft.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.