Értékelje a céget!
23 találat 1 | 2 | 3

Három Kertőr Kertészeti Szolgáltató Bt.

Cím:
1182, Budapest Halomegyházi út 25/b.
telefon:
20/521-3415
telefon:
20/521-3415

Steinbach Agyagipari Kft.

Cím:
9400, Sopron Szélmalom u. 3.
telefon:
99/312-646
fax:
99/312-646
Tevékenység rövid leírása:
Cégünket 1880-ban Steinbach Károly alapította meg. Fazekas vándorlegényként került Sopronba, ahol a helybeli fazekasmester lányát vette el. A hagyományoknak megfelelően edényeket, fazekakat, lábasokat, virág-vázákat stb. gyártottak, melyekből szép válogatás található a Soproni Múzeum néprajzi kiállításán. A kiváló csávai agyagból kezdtünk el tűzálló edényeket, tégelyeket és a kor igényeinek megfelelően kályhacsempé-ket gyártani. Számos helyi és országos kiállításon elért ezüst és arany-érem, valamint oklevelek igazolták kitűnő minőségüket. Jó hírünknek kö-szönhetően szinte a Monarchia teljes területén dolgoztunk. Sajnos a két nagy világégés megviselte a fellendülőben lévő vállalkozást.
1945. után Steinbach Vilmos vette át az üzemet, aki ungvári szakiskolán végezte szakmai tanulmányait. Legnagyobb érdeme, hogy sikerült az ál-lamosítást elkerülve a család tulajdonában tartani az ipart. Csak nehe-zen tudott megmaradni kisiparosként a szocialista nagyüzemek társasá-gában. Korlátozott létszámmal, a csempegyártást szüneteltetve folytat-hatta a termelést, dacolva a gyárak egyre silányabb minőségű termékei-nek áradatával. Kiváló munkájáért valamint ipari tanulók neveléséért több oklevelet és kitüntetést kapott.
1976-ban Steinbach Ernő vette át a tevékenységet. A soproni Széchenyi István Gimnáziumában érettségizett, majd ipari szakiskoláját követően 1975-ben mestervizsgázott Győrben vörösdiplomával. Ebben az idő-szakban ismét nőtt a kereslet a szép és egyedi termékek iráni. Így ismét el lehetett kezdeni először csak díszkerámiák, majd vázák, virágcsere-pek gyártását. Erre szép példa a nagycenki Széchenyi kastély parkjában álló nagyméretű virágvázák. Szaktudásunkra alapozva, múzeumi felké-résre nagyon sok kastélyban végezhettünk felújításokat és restaurálást is. A 80-90-es évekre egyre nagyobb igény formálódott egyedi színű és formavilágú kályhákra és kandallókra. A műhelyeket átépítve és korsze-rű technikák bevezetésével (pl. villanykemencék, fújókabin) ismét meg-kezdtük a kályhacsempék gyártását. Először a régi század eleji formákat vettük elő, majd egyre bővítettük termékskálánkat.
A 2002. decemberében létrehozott Steinbach Agyagipari Kft. ügyvezetői teendőit már Steinbach Ákos látja el. A soproni Berzsenyi Dániel Líceum érettségije után az ausztriai Stooban (az egykori Csáván) járt szakisko-lába és sajátította el a legújabb technológiákat, melyeket itthon is igyekszünk bevezetni.

PRIME Irodatechnikai Kft.

Cím:
8900, Zalaegerszeg Berzsenyi u. 12.
telefon:
92/549-410
e-mail:
92/549-410
Tevékenység rövid leírása:
A Prime Kft. célktűzése: magas műszaki színvonalú irodatechnikai és vizuáltechnikai eszközök forgalmazása, szervízhátterük biztosítása, irodák komplett berendezése a tervezéstől a megvalósításig. A cég profiljában kiemelt csoportot kap a másolástechnika, ezen belül a Canon másológépek szervíze és forgalmazása. Az irodák berendezésében számítógépes tervezőprogram segít. Az ügyfelek fotószintű látványtervet kapnak leendő irodájukról, és ha megfelel igényeiknek, mi megvalósítjuk. Forgalmazott márkák: Canon, Dahle, Ideál, Plus, ASK, A+K.

PREMITERV TERVEZŐ ÉS INNOVÁCIÓS MÉRNÖKI IRODA Kft.

Tomy Trade Kft.

Cím:
1136, Budapest Hollán Ernő u. 31.
fax:
340-9577
telefon:
340-9577
Tevékenység rövid leírása:
A Tomy Trade Kft. 1994 óta foglalkozik burkolóanyagok nagykereskedelmével és importjával. Országos viszonteladói hálózatunk mellett multinacionális cégeket, jelentős építőipari vállalkozásokat is vevőink közt tudhatunk. Csak és kizárólag megbízható gyárak bevizsgált, magas színvonalon előállított, ellenőrzött minőségű termékeit forgalmazzuk. 1997-től fokozatosan kiépítettük saját kiskereskedelmi hálózatunkat, 12 boltunk van országszerte.

Tomor Tamás

Lakberendezési tanácsadás

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.