Értékelje a céget!
98 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Eötvös Loránd Általános Iskola, Budapest

Cím:
1184, Budapest Lakatos utca 30.
fax:
295-2128
e-mail:
295-2128
Tevékenység rövid leírása:
Az iskola tágas, világos. Huszonnégy tanterem, két tornaterem és három sportpálya várja a diákokat.24 tanterem szaktantermek

tornatermek

sportpályák

könyvtárAz iskolába belépve tágas, világos, virágokkal díszített aula fogadja az érkezőket.Minden osztálynak külön tanterme van. A számítástechnika, technika, ének, fizika, kémia, biológia és földrajz tantárgyakat szaktanteremben oktatjuk. A testnevelésórákon két tornaterem és három sportpálya áll rendelkezésünkre. A napközisek délutáni mozgásigényét tágas udvarunk elégíti ki.16000 kötetes könyvtárunk várja tanulóinkat. A könyvek mellett audiovizuális anyagok, videófilmek, CD-k és hangkazetták is vannak, melyek az oktatást segítik.Személyi feltételek:

46 pedagógus

23 technikai dolgozó

Tanulók létszáma 538 fő, alsóba 280, felsőbe 258 fő jár. 23 dyslexiás tanulónk van. Őket kis létszámú osztályokban, Meixner-módszerrel, speciálisan képzett pedagógusok tanítják.Az osztályok átlagos létszáma 24 főOktató-nevelő munkánk során a személyiségfejlesztés érdekében az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt:

A tanulókat az iskolának fel kell készíteni az önálló ismeretszerzésre és önművelésre. Ennek feltétele a szilárd alapkészségek kialakítása.

Az iskolában minden tanulónak esélyt kell kapnia szociokulturális hátrányainak leküzdésére. Ehhez hatékony felzárkóztató munkára van szükség.

Ugyanakkor a kiemelkedő képességű tanulóknak lehetőséget kell kapniuk tehetségük kibontakoztatására.

A tanulóink munkáját, fejlődését folyamatosan, rendszeresen ellenőrizzük és értékeljük.

Az emberi szuverenitás magában foglalja a tárgyi és személyes világunkban való eligazodás képességét. Ehhez fejlett kommunikációs képességekre és viselkedéskultúrára van szükség. Ez mind a társadalmi beilleszkedésnek, mind az egyén boldogulásának egyik alapvető felvétele.

A világban való eligazodás feltételezi legalább egy idegen nyelv elsajátítását. Az iskolánk ezen a területen is megfelelő kínálatot nyújt.

Az általános társadalmi modernizáció és az életmód átalakulása megkívánja a lépéstartást az informatikai forradalommal.

A megfelelő továbbtanulási irány, illetve pálya kiválasztása reális önismeret és életszemlélet kialakítását feltételezi.

A harmonikus személyiségfejlődés a testi és lelki egészséget egyaránt magában foglalja.

Alapvető értéknek tekintjük a szűkebb és tágabb hazához való kötődés érzését, környezetünk megismerésének és megóvásának igényét.

Nevelő-oktató munkánkat úgy kell végeznünk, hogy minden intézkedésünkben, cselekedetünkben, döntésünkben a gyermek, tanuló mindenek felett álló érdeke érvényesüljön.

Kőbérc Panzió

Cím:
3994, Bózsva Esze T.u.50.
mobil:
20/916-1856
telefon:
20/916-1856
Tevékenység rövid leírása:
Panziónk és kempingünk családi és csoportos pihenésre is alkalmas, valamint zenei, képzőművészeti, kézműves, természetjáró táborok 6500 m2-es ideális színtere a Zemplénben. Könnyen elérhető nevezetességeink közül néhány: Füzérradványi kastéy, erdei kisvasút, Hollóházi Porcelánmúzeum, sárospataki vár, végardói melegvízű strand, az ország leghosszabb libegője.

Beremendi Vendégház

Cím:
7827, Beremend József Attila út 12.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Beremend Baranya megyében az országhatártól 2 km-re található. Beremend a nyugalom szigete és ideális hely a pihenésre vágyóknak. Turisztikai nevezetességek a közelben: Siklósi vár - Panoptikum, Szabadtéri Szoborpark, Kerámia műhely.

Sportlétesítményeket Fenntartó Szervezet

Cím:
9400, Sopron Lachner u. 48.
telefon:
99/311-250
fax:
99/311-250

NYVSC-Szabolcs Gabona Röplabdacsapat

Cím:
4400, Nyíregyháza Tiszavasvári u. 4.
telefon:
42/411-411
fax:
42/411-411
Tevékenység rövid leírása:
Az NYVSC röplabda szakosztálya 1982-ben (több éves másodosztályú szereplés után) jutott fel az NB I-be. 1988-ban igazolta le a többszörös válogatott és Olaszországban profiskodó két csehszlovák játékost, Jozef Mikundát és Jan Kaperát, akikkel a szakosztály óriási menetelésbe kezdett.

Laborcz Ferenc Általános Iskola

Györöki Ifitábor

Cím:
8900, Zalaegerszeg Kosztolányi u. 10
fax:
92/312-770
telefon:
92/312-770
Tevékenység rövid leírása:
A Zalai Gyermek és Ifjúsági Közalapítványt 1990-ben alapították. Az alapítvány feladata: hátrányos helyzetű és tehetséges gyermekek, fiatalok közösségek támogatását, a nyári táborozás feltételeinek megteremtését, lebonyolítását, a rászoruló zalai gyermekek anyagi támogatásával Györöki Ifitáborában.

Bővebb információkért kérjük klikkeljen webcímünkre!

Ózon Camping

Cím:
9400, Sopron Erdei malom köz 3.
fax:
99/523-371
telefon:
99/523-371
Tevékenység rövid leírása:
Az ország egyik legszebb fekvésű kempingje, a szinte érintetlen szubalpin környezetű, családias, négycsillagos szolgáltatásokat nyújtó soproni Ózon Camping. Nyitvatartásunk: minden évben április 15-től október 15-ig tart.

Kastély Étterem Szirák

Cím:
3044, Szirák Petőfi u. 26.
telefon:
32/485-117
telefon:
32/485-117
Tevékenység rövid leírása:
A kastélyszálló a világ számos országát átfogó Forever Resorts üdülési láncolatának egyik legszebb hotelje. A hotelt, a természet lenyűgöző és kikapcsoló közelségén, valamint a számtalan programlehetőségen kívül, különlegessé teszi, hogy a kastély valaha a nagyhírű Teleki család tulajdonában állt. A kastélyszálló nem csak a klasszikus értelemben vett hotel kifejezésre szolgál rá: több annál. Rendezvények, konferenciák, sőt esküvők megtartására is lehetőség kínálkozik eme patinás környezetben!

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.