Értékelje a céget!
9 találat 1

MEDICOMMERS Kft.

Cím:
1184, Budapest Kiss Ernő u. 47/1
telefon:
(1) 290 29 10
telefon:
(1) 290 29 10
Tevékenység rövid leírása:
Egészségügyi termékek (sebészeti varrófonal, műtéti öltözet, inkontinencia stimulátor, implantátumok, stb.) kis- és nagykereskedelme Foglalkoztatottak száma:

A Medicommers Kft. 1992-ben alakult, azzal a határozott szándékkal, hogy a fejlett technológia alapján készülő orvostechnikai eszközök, egyszer használatos varrógépek, atraumatikus varrófonalak, fertőtlenítők, műtéti öltözetek elterjesztését segítse elő.

Az idők folyamán a fentieken túlmenően csípő- és térdprotéziseket, vércukormérőket és a sebkezelési protokoll termékeinek forgalmazását is végeztük.

Vevőink között egyaránt szerepelnek állami és önkormányzati egészségügyi intézmények, magánklinikák, magánrendelők, a bőrgyógyászat, a plasztikai sebészet és a fogászat területén.
Évente mintegy 200-400 aktív vevőt szolgálunk ki.

A megrendelt termékeket kiszállítjuk vagy postai úton továbbítjuk.

A társaság rendelkezik az ISO 9001:2008 Minőségbiztosítási Tanúsítással és a fegyveres erők részére történő szállításhoz szükséges NATO-kóddal.

Medicor Kéziműszer Zrt.

Cím:
4032, Debrecen Füredi út 98.
telefon:
52/310-696
e-mail:
52/310-696
Tevékenység rövid leírása:
A Medicor Kéziműszer Zrt. több mint fél évszázada Magyarország vezető és a világ meghatározó orvosi kéziműszergyártó és -forgalmazó társasága. Termékeink a világ számos országába eljutnak. Többek között az USA-ba, Nyugat- és Kelet-Európa országaiba, valamint Japánba és Oroszországba is.

Főbb termékcsoportjaink:
- Kések, szikék
- Ollók
- Csipeszek
- Szövet- és tamponfogók
- Érfogók
- Tűfogók
- Sebészeti kampók, lapocok, terpesztők
- Szív- és érsebészeti atraumatikus kéziműszerek
- Traumatológiai és ortopédiai kéziműszerek
- Fül-orr-gégészeti kéziműszerek
- Mikrosebészeti kéziműszerek
- Fogászati, fogtechnikai és szájsebészeti kéziműszerek
- Kisállatsebészeti kéziműszerek

Társaságunk- 1950-es alapítása óta - dinamikusan fejlődik. Széles műszerválasztékával az egyetlen hazai gyártó, amely európai viszonylatban is előkelő helyet foglal el az orvosi kéziműszereket gyártó cégek palettáján. Sikerét a jól képzett, új iránt mindig fogékony, elkötelezett munkavállalóinak és vezetőinek köszönheti, akiknek jóvoltából már az 1970-es évek elejétől képes volt a vállalat a legigényesebb piacok - Németország és az USA - elvárásainak is megfelelni. Jelenleg is az árbevételünk 93 százaléka exportból származik, ugyanakkor belföldön is mintegy 60 százalékos piaci részesedéssel rendelkezünk. Gyártmányaink kiváló minőségét, megbízhatóságát amerikai és nyugat-európai partnereink évtizedek óta elismerik, aminek eredményeként folyamatosan vásárolják kéziműszereinket. Kéziműszereink kizárólag az orvosi felhasználás kritériumainak megfelelő alapanyagból készülnek. Társaságunk mintegy 10000-féle sebészeti és fogászati kéziműszert állít elő, támogatva ezzel a humán- és kisállatgyógyászat minden területét.
A kiváló minőséget a Németországból származó alapanyag, a mai kor színvonalának megfelelő gyártástechnológia, a kézi megmunkálás és a nagy szakmai tapasztalattal rendelkező 200 fős alkalmazotti létszám szavatolja. A gyártáshoz használt német alapanyag és sajtolt előgyártmány révén a késztermékek formai kialakításban, keménységben, rugalmasságban és korrózióállóságban megfelelnek a legszigorúbb piaci és felhasználói követelményeknek. A gyártási folyamatba több olyan műveletet építettünk be, amelyek garanciát jelentenek a kibocsátott termékek kiváló minőségére. A korrózióállóság növelése érdekében minden egyes darabot vegyi úton passziválunk, és alávetjük azokat a szabványok által előírt desztillált vizes, kifőzéses korróziós vizsgálatnak. A műszereket a felhasználói igényeknek megfelelően tükörfényes, szatén-matt, illetve különböző ?színjelöléses? kivitelben gyártjuk.


A minőségi és megbízhatósági elvárások folyamatosan magasak a műszereinkkel szemben, ezért működik a gyártóegységtől független Minőségellenőrzési csoport, amelynek feladata a ?minden darabos ellenőrzés?, ami kiterjed a műszer méretére, alakjára, felületére, továbbá működésére, megakadályozva az esetleges hibás kéziműszerek kiszállítását.
A magas színvonalú és minőségű termékgyártás hazai és nemzetközi elismerése eredményeként 2000-ben Nemzeti Minőségi Díjat, 2003-ban Európai Minőségi Díjat nyertünk. A Medicor Kéziműszer Zrt. a neve alatt forgalmazott valamennyi termékére egyedülállóan 7 év garanciát vállal. Az alapanyagból és megmunkálásból eredő hibák esetén a kéziműszereket térítésmentesen javítjuk vagy cseréljük.

Termékeink az alábbi minősítéssel rendelkeznek:
EN ISO 9001:2000 , EN ISO 13485:2003
FDA (USA): 9680519
CE: MDD 93/42 EEC 93 direktíva szerint

OMKER Zrt.

Cím:
1134, Budapest Dózsa György út 144
telefon:
459-4500
fax:
459-4500
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk orvosi műszerek és gyógyászati segédeszközök forgalmazásával foglalkozik.
Az Omker ZRt. a magyar egészségügyi piac egyik legrégebbi kereskedelmi vállalata.
A társaság üzletpolitikája arra épül, hogy kínálatában mindig széles választékot tudjon nyújtani márkás minőségi termékekből. E törekvés keretében indította el a saját márka névvel ellátott termékek forgalmazását.
Az OMKER ZRt. főként kiskereskedelmi tevékenységet folytat, de a saját márkanév alatt megjelenő termékei, valamint a kizárólagosan általa forgalmazott márkák nagykereskedelmi értékesítését is ellátja.
Országos üzlethálózatában az egészségmegőrző termékeken kívül gyógyászati segédeszközök orvosi vényre történő forgalmazásával is várják vásárlóikat.

Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézet

Cím:
1037, Budapest Bécsi út 324/7.
telefon:
250-6017
fax:
250-6017

FertiCad Kft.

Cím:
1118, Budapest Késmárki u. 6.
fax:
365-1429
:
365-1429
Tevékenység rövid leírása:
A Ferti Cad Kft. elsősorban a lombikbébi programban tölt be jelentős szerepet. A meddőségi központok teljeskörű ellátását végezzük, a táptalajtól kezdve az összes berendezésig. Nagy tapasztalattal, szaktudással, igényesen végezzük munkánkat.

Planmed Kft.

Cím:
1223, Budapest Kistétény u. 16.
fax:
200-95-46
telefon:
200-95-46
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1993 óta áll a magyar egészségügy szolgálatában.

Medinst Kft.

Cím:
2351, Alsónémedi Haraszti út 132.
telefon:
Tel.: 06-29/337-448, 06-30/331-0500\x0D\x0AFax:06-29/338-360
:
Tel.: 06-29/337-448, 06-30/331-0500\x0D\x0AFax:06-29/338-360
Tevékenység rövid leírása:
Karl Storz orvosiműszer-kereskedelem és kizárólagos márkaszerviz.

Termékek:
-sebészeti laparoscopos műszer és eszköz,
-nőgyógyászati műszer,
-urológiai műszer,
-ortopédia, arthroskópia,
-fül-orr -gége eszközök,
-plasztikai sebészeti eszközök,
-bronchoskóp,
-merev optika,
-technikai flexoskop,
-akciós termékek forgalmazása

Szolgáltatásaink:
-orvosi műszer, berendezés,
felszerelés javítása, karbantartása,
- orvosi műszer, berendezés,
felszerelés nagykereskedelme,
-technikai flexibilis eszköz és merev eszköz, vizsgálórendszer forgalmazása

Email:medinst@monornet.hu

SPEEDING Mérnöki, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
1126, Budapest Ugocsa u. 5. fszt. 8.
e-mail:
info@speeding.hu
telefon:
info@speeding.hu
Tevékenység rövid leírása:
A SPEEDING Kft 1991 óta tevékenykedik a magyar egészségügyi eszközellátás terén. Működését általános mérnöki irodaként kezdte, és ebben az időben a gyógyászati termékek közül egyedül az AMBU cég termékeit forgalmazta.
A Társaság 1994-ben vált kizárólagosan egészségügyi eszközöket forgalmazó céggé, amikor is a mai tulajdonosok kivásárolták a céget, és megalkották új stratégiájukat az egészségügyi eszköz profil bővítésre, elsősegélynyújtás oktatás megszervezésére és szerviz tevékenység kiépítésére.
A termékskála bővítése céljából első lépésként a Társaság 1996-ban kapcsolatba lépett a vákuum matrac gyártó svéd GERMA céggel, 2001-ben pedig a pre-hospitális piac termékeit nagyban lefedő olasz, SPENCER céggel. Tekintettel a széles termék választékra, a cég a pre-hospitális termékek piacán rövid időn belül piacvezetővé nőtte ki magát. Termékeinek vásárlói köre elsősorban a mentőszolgálatok, és a katonaság köréből került ki.
Mivel a Speeding Kft. az AMBU cég révén már a kezdetektől fogva értékesített reanimációs oktatási eszközöket, hamarosan szükségessé vált termékkörét kibővíti egy új szolgáltatással, amelynek keretében meghatározott éves rendszerességgel szaktanfolyamok megtartására került sor az elsősegélynyújtást oktató pedagógusok számára.
Ezeket a kurzusokat az Oktatási Minisztérium elfogadta, és az oktatás 1998 óta akkreditált tanfolyamok kertében az Országos Mentőszolgálat közreműködésével folyik.
A fentieken túlmenően a Társaság nagy figyelmet szentel minden más, az elsősegélynyújtással kapcsolatos rendezvénynek.
Így támogatja a Vöröskereszt által szervezett Országos Elsősegálynyújtó Versenyt, bemutatva a sürgősségi ellátásban használatos legújabb eszközöket, melyekkel megkönnyíthető vagy biztonságosabbá tehető az elsősegélynyújtás.
A Sulinet által szervezett elsősegélynyújtási versenyt, melyen már második alkalommal vesz részt a Kft, rendszeresen anyagi eszközökkel is támogat.
A forgalom további bővítése érdekében SPEEDING Kft újabb partnerekkel vette fel a kapcsolatot, elsősorban az egészségügyi oktatás eszközellátásának területén. 1998-ban, az amerikai NASCO ápolástechnikai oktató eszközöket gyártó céggel, 2002-ben az angol Limbs&Things klinikai és sebészeti modelleket gyártó céggel és ezzel egyidőben a japán KOKEN céggel kötött szerződést ápolási modellek forgalmazására. Ezáltal a közép-és felsőfokú egészségügyi oktatás terén lebonyolított forgalom a sürgősségi ellátás eszköz forgalma mellett hasonlóan fontos szerephez jutott a Társaság kereskedelmi tevékenységében.
Ezzel egyidejűleg az eddigiekhez képest teljesen új terület, a fájdalomcsillapítás és regionális anaszteziológia modern eszközkészletének (pulzálásos technológiát alkalmazó rádiófrekvenciás generátor, és egyszerhasználatos tűk) magyarországi megismertetése indult el a fájdalomkezeléssel foglakozó orvosok körében. Az Equip Mediky által forgalmazott eszközök iránt az előzetes felmérések alapján igen nagy az érdeklődés.

A fentiek alapján elmondható, hogy az elmúlt 12 éves fennállása alatt SPEEDING Kft jelentősen bővítette tevékenységi körét, növelte forgalmát, és az alkalmazott szakemberek számát.
A Társaság a továbbiakban is elkötelezett a 2002-ben elnyert ISO 9001 tanúsítványban lefektetett minőségügyi célokhoz: minőségi termékek és kiszolgálás a társaság partnerei részére. Forduljon hozzánk bizalommal, mert:

Nekünk mindig van mentő ötletünk!

Speeding Mérnöki Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím: 1126 Budapest, Ugocsa utca 5.
Telefon: (06-1) 214-8858, (06-1) 356-4082
Fax: (06-1) 201-0847
E-mail: info@speeding.hu

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.