Értékelje a céget!
62 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Új Hotellátó Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk családi vállalkozás. Szállodák ellátásával foglalkozik.

Galadriel Lovasbolt Bt.

Cím:
8000, Székesfehérvár Gyümölcs u. 12.
fax:
22/388-459
telefon:
22/388-459
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk lovasfelszerelési cikkek kereskedelmével, takarmány kiegészítők és vitaminok forgalmazásával foglalkozik: Bőr lovascsizmát, zakót, nyerget, rojtos nagy chapsot, westerncsizmát, lábszárvédőt, lovascipőt, kabátot, mellényt egyéni elképzelés szerint, méretre is el tudunk készíteni. Vásárlóink bármilyen müzli, táp, vagy vitaminkészítményt meg tudnak nálunk katalógusból rendelni.

HajDoktorBolt

Cím:
1052, Budapest Galamb u. 4.
telefon:
40200477
telefon:
40200477
Tevékenység rövid leírása:
A szép, egészséges és dús HAJért!
Nyitva vagyunk:A hét köznapjain: 10-18h-ig
szombaton: 9-13h-ig1. Állapotfelmérés
Belsőleg:2. Méregtelenítés (detoxikáció)
3. Bélflóra-regeneráció (enteriális felkészítés)
4. Vitaminkúra (segítő láncszemek)
5. Feltáplálás (nutríció)
6. Karbantartás, szintentartás, belső prevencióKülsőleg:7. Megfelelő mélytisztítás
8. Tápláló ápolás - pakolások
9. Haj és fejbőr protekciója
10. Életöröm1. Az első és legfontosabb lépés a páciens állapotának alapos és szakszerű feltérképezése.Belsőleg: vérkép, endokrinológiai, genetikai, góckutató, gasztro-enterológiai, illetve onkológiai vizsgálatok.
Külsőleg: mikrokamerás és manuális vizsgálatok, valamint szakértő, szabad szemmel történő probléma-megállapítás a páciens alapos és szakszerű kezelésének érdekében.2. Méregtelenítés:Azért fontos méregtelenítenünk a szervezetünket, mert a mérgek gátolják a szervezet tökéletes működését és a tápanyagok optimális felszívódását. Ez történhet gyógytea keverékekkel, yucca-kúrával, a manapság divatos colon-hidroterápiával, megfelelő fűszerekkel, ásványvizek, valamint detoxikáló hatású gyümölcs- és zöldséglevek fogyasztásával kúraszerűen 1-4 hónapon át. A rendszeres, pihentető alvás, relaxálás, testmozgás, masszírozás, a gyógyvizes fürdő és a szaunázás is fontos a méregtelenítés szempontjából.A méregtelenítés ajánlott:
Szinte mindenkinek, mert környezetünk erősen szennyezett
Konkrét mérgezés esetén
Rendszeres gyógyszerfogyasztás során
Fertőző betegségek után
Szennyezett vizet fogyasztók számára (lásd nitrátos ivóvíz problémája)
Azoknak, akik szennyezett levegőjű helyen élnek (szinte mindenki)
A fogyókúrázóknak, mert ők fokozott méregtelenítésre szorulnak
Nyirokrendszeri gondok esetén
Ha valaki a munkakörülményeinél fogva állandó szennyezésnek van kitéve (kémiai, biológiai)
Rendszeres stressz esetén3. Bélflóra-regeneráció:A bevitt tápanyag hatóanyagainak kb. 30%-a salakként távozik szervezetünkből. A tápanyag-felszívódási képesség növelése érdekében szükség van táplálkozási szokásaink megváltoztatására. Az emésztőrendszer, de különösen a bélflóra teljes regenerálása történhet probiotikus, rostban gazdag élelmiszerekkel, colon-hidroterápiával, illetve táplálék-kiegészítőkkel kúraszerűen 1-3 hónapon keresztül.Ajánlott:
Antibiotikus kúra alatt és után
Belső fertőzések esetén
Bélgombásodás (candidiasys) esetén
Immunrendszer alulműködése következtében
Hiányos táplálkozás esetén, amikor a bélflóra állománya megsérül (probiotikumok bevitele), amely történhet bizonyos gyógyszerek mellékhatásaként is4. Vitaminkúra - a segítő láncszemek:Vitaminokkal, nyomelemekkel, esszenciális olajokkal és ásványi anyagokkal, melyek táplálék-kiegészítők formájában is bevihetők szervezetünkbe. A vitaminkúra és nyomelem utánpótlás történhet gyümölcsök, zöldségek, valamint bizonyos tejtermékek, olajos magvak és ásványvizek fogyasztásával is. Ne feledjük a vitaminok bármilyen fontosak is, hatásuk az ásványianyagok nélkül mit sem ér. Nélkülük a vitaminok nem működhetnek.Ajánlott:Súlyos és enyhébb hiánybetegségek esetén
Bizonyos biokémiai reakciók gyorsítására/lassítására
A fertőzések immunrendszert terhelő hatása ellen
A bevitt tápanyag jobb hasznosulása érdekében
A szervezet kiegyensúlyozott működése érdekében
Megelőzés céljából5. Nutríció - feltáplálás:Történhet fehérjekúrával. Ehhez mukoproteinek folyamatos és kezdetben nagy dózisú bevitele szükséges, amely fehérjéket tartalmazó ételek, valamint táplálék-kiegészítők rendszeres fogyasztásával érhető el leginkább. Hatékonysága akkor a legjobb, illetve a legtartósabb, ha ezek mellett párhuzamosan és periodikusan (igénytől függően) történik a vitaminkúra alkalmazása is.Ajánlott:
Hiánybetegség esetén
Vegetáriánus étrendűeknél
Aktívan sportolók számára
Külsőleg is tapasztalható tünetek, mint erős hajhullás megállítására, lassítására, a haj szerkezeti és minőségi erősítése és a hajhagymák táplálása, életben tartása érdekében6. Karbantartás:A feltáplálással elért állapot megtartásához elengedhetetlen a szintentartás. A feltáplálás és a szintentartás szorosan összefügg egymással, mindkettő folyamatos jelenlétére van szükség. A szintentartás függ a páciens életvitelétől, táplálkozási szokásaitól, a testmozgás mennyiségétől és típusától, hajviseletétől, öltözködési szokásaitól (sapka, kalap, kendő), haj- és fejbőr-higiéniájától, egyéb betegségektől, öröklött és felvett hajlamoktól, szokásoktól (hajtépés), pszichés tényezőktől, időjárási viszonyoktól, lég -, elektro -, és vízszennyezettségtől.Ajánlott:Mindenkinek, aki elégedett állapotával, illetve a problémákat és a betegségeket meg akarja előzni
Belső prevenció céljából, a betegségek elkerülése miatt7. A megfelelő mélytisztítás és fertőtlenítés, valamint a fejbőr normál flórájának fenntartása:Ez a kültakarónk detoxikációja. A tisztítást fejbőrradírok, mélytisztító samponok, tinktúrák és egyéb szeszek segítségével végezzük, valamint szaunával (akit egészségi állapota ebben nem gátol). A folyamatok sorrendje egyedi, mert minden ember más, alapsémák azonban léteznek. A fertőtlenítő eljárások (pl.: gomba-, tetűirtás, atkátlanítás és egyéb eredetű gyulladások, sebek kezelése) mindig óvatosan végzendők, hiszen túladagolás esetén károsíthatják a kültakarót.Ajánlott:
Annak, aki nem allergiás a fertőtlenítő anyagokra (havi rendszerességgel)
Szennyezett milliőben dolgozók/élők részére
Sok és erős formázóanyagot használók részére8. Tápláló ápolás - pakolások:Vannak készítmények, melyek vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, és a fejbőrt hivatottak táplálni. Ez felszínes, hiszen a bőr mélyebb rétegeibe nem tudunk maradandóan tápanyagokat juttatni, ezért a hatás sem olyan tartós, mint amikor a vérkeringésen át folyik az építőanyagok célhoz juttatása. Ezen termékek pl.: iszappakolások, esszenciális olajok, ampullák, kondicionálók, gyógykrémek, gyógysamponok, gyógybalzsamok, proteinspray-k.Ajánlott:
A stressztől leterhelt szervezetnek
Sportolóknak, testépítőknek
Szépülni vágyók részére
Azaz mindannyiunknak9. A haj és a fejbőr mechanikai, kémiai, biológiai védelme:Figyeljünk, hogy hirtelen hőkülönbségnek ne tegyük ki fejünket/fejbőrünket/hajunkat. Műszálas fejbelit ne nagyon hordjunk, mert irritálhatja, befüllesztheti a fejet. A fülledtség az élősködők melegágya (gombák, atkák, baktériumok, mikroférgek, vírusos eredetű tünetek). Mellőzzük a hajhagymagyilkos sapkák viselését is!A hajat sose tépjük! Hibás fésű - mint eszköz - használata, hibás fésülködési technikák, valamint a túl erős és forró hajszárító szintén kerülendő!
Körömmel-karommal ne gyaluljuk fejbőrünket, erősen ne masszírozzuk, mert a még élő hajhagymáinkat is lemészárolhatjuk!
Vizsgáljuk meg hajtípusunkat, válasszuk ki a megfelelő sampont, balzsamot és hajszeszt, illetve az egyéb hajújjáépítő alkalmatosságot.10. Az Élet-Öröm: a harmónia és a biztonság megteremtése.Az élet fenntartója és újjászülője az öröm. Emberi természetünk, lelkünk és tudatunk megélésére és irányítására akaratunk képes. Génjeink éppen az öröm kifejezőképességével és megélésével kapcsolódnak kulturális evolúciónk részéhez. Szerencsések vagyunk, hogy ezt a minden élő örökségét itt és most átélhetjük. Öröm és együttműködő bizalom nélkül nem jutottunk volna el idáig. Ez olyan természetes, mint a levegő, amit beszívunk. Az élet köldöke az öröm. Az öröm méhe a törődés. A törődés pedig akarat. Túlélni bármit túlél az emberi elme, de az élet minősége több ennél: igény az öröm megtartására.HajDoktorBoltÜzlet és BemutatóteremAzok számára hoztuk létre, akik úgy érzik, hogy többet szeretnének tudni és tenni nemi büszkeségük épsége, emberi szépségük érdekében.
A haj az egyik legintimebb testrész, amelyre nő és férfi egyaránt érzékeny.
Húszas éveinkkel, nem csak a minősége változik a hajkoronánknak, hanem mennyisége is. A férfiaknál ez a probléma még égetőbb, mert a férfias típusú kopaszodás, az androgén alopécia látható jelei szomorú következményekkel járnak.A hajhullással megjelenő testi-lelki problémát az önmentő kényszerelfogadások folyamatosan növelik. Ugye ismerős reakciók ezek: észre sem vettem, engem nem érdekel, megszoktam, ez a férfiasság jele, és még sorolhatnánk a hasonló álmegoldásokat. Ezekkel a hamis probléma-hárító mondatokkal nemcsak a hajunkat veszíthetjük el.
A XXI. század elejére a tudomány elérkezett arra a szintre, amelyről már belelát a hajas problémák közepébe. Megközelítően ismerjük a hajhagymák működését, a haj szerkezetét és a hajtermelés okainak változását.
Az 1990-es évekre megszülettek az első valódi, problémamegoldó terápiás eszközök.
A HajDoktorBolt-ba ellátogató vásárló nem a pénztárcáján keresztül válik törzsvásárlónkká, hanem igényei miatt. Igény, amellyel érkezik, és igény, amelyet a korszerű termékek, kezelési eljárások, eszközök ismertetése/megismerése közben alakít ki magának.
A HajDoktorBolt igyekszik olyan termékskálát és információs rendszert felépíteni, hogy a vásárlónak ne legyen kétsége: itt megoldást talál kezelhető problémájára!
Az orvoskollégák, fodrászok és szépségszalonok által hozzánk küldött vásárlók mindegyike valós hajproblémákkal küszködik és valamilyen formában kezelést, terápiát igényel, vagy csak egyszerűen szeretné megismerni a divat-trend korszerű eszközeit.

Alpha-Dent Higiénia Bt.

Cím:
7700, Mohács Táncsics M. u. 11.
telefon:
69/303-179
fax:
69/303-179
Tevékenység rövid leírása:
Az Alpha-Dent Higiénia Bt. 1997-ben alakult, akkor még, mint klasszikus fogászati szakellátással foglalkozó vállalkozás. Pár évvel később vállalkozásunk bővítése és fejlesztése érdekében ezen tevékenységi körünk mellé felvettük a higiéniai-, papír- és takarítószerek, takarítóeszözök kis- és nagykereskedelmi forgalmazását. Közben fokozatosan fejlesztettük vállalkozásunkat raktárépületek, gépjárművek beszerzésével és megszereztük az ISO minősítést is.

A cég jelenleg is hasonló felosztásban működik. 2006 eleje óta újonnan épült mohácsi székházunkban található a kereskedelmi részleg központja, valamint az orvosi rendelő és a váróterem, ahol nagyon kellemes, családias légkörben tudjuk fogadni ügyfeleinket.

Agriment Kft.

Cím:
6729, Szeged Textilgyári út 2.
telefon:
62/551-350
fax:
62/551-350
Tevékenység rövid leírása:
Az Agriment Kft. 1996 óta foglalkozik kozmetikai termékek importjával, kínálatunk a napi használatos tisztálkodó, ápoló-, tisztító-, hajrögzítő és légfrissítő termékekből áll.

Minco Kft.

Cím:
1115, Budapest Tétényi út 10/C.
fax:
203-3792
telefon:
203-3792

Gregersen Pelenka Nagykereskedelem

Cím:
1211, Budapest Gyepsor u. 1.
telefon:
283-4081
fax:
283-4081
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk higiéniai termékek nagykereskedelmével foglalkozik.

Premier-Globe Kft.

Cím:
1211, Budapest Gyepsor u. 1.
telefon:
425-4808
fax:
425-4808
Tevékenység rövid leírása:
Nagykereskedelmi értékesítést folytatunk különböző élelmiszerek és illatszerek területén.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.