Értékelje a céget!
71 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Budavári Labirintus Kft.

Cím:
1014, Budapest Úri u. 9.
fax:
489-3282
telefon:
489-3282
Tevékenység rövid leírása:
A Budavári Labirintus több emelet mélységben található. Az 1200 m hosszú barlang- és mélypince történelmi idők emelte falai között nappal titokzatos "kiállítások", este pedig a világon egyedülálló rendezvényhelyszínek várják az érdeklődőket. További információért keresse fel weblapunkat!

Bourbon Rendezvényház

Spinoza Kávéház

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Kellemes atmoszféránkkal és kiváló konyhánkkal várjuk vendégeinket a belváros szívében! További részletesebb információért kérjük keresse fel weboldalunkat

Kárpátia Étterem és Söröző

Cím:
1053, Budapest Ferenciek tere 7-8.
mobil:
70/212-4020
fax:
70/212-4020
Tevékenység rövid leírása:
1877-ben, az újonnan épült Ferenciek bazárjában Holzwarth György vett bérbe egy helyiséget étterem céljára, mely Csalányi Károly vezetésével hamar népszerűvé vált a pesti polgárok körében. Sokszor egészen a Ferences templomig nyújtózott az asztalra várók sora. 1925-ben a híres vendéglátó dinasztia, a Spolarich család vette meg az éttermet és a kor ismert művészeinek bevonásával hangulatos termeket alakítottak ki. Nekik köszönhető az étterem ma is látható, egyedülálló belső tere, mely a magyar gótikát és a török elleni harcokat idézi. 1934-en Károlyi László vette bérbe az éttermet és adta neki a ma is használatos Kárpátia nevet.

A Kárpátia 1949-ben került állami tulajdonba, 1957-ben pedig a HungarHotels lánc része lett. Berendezését a művelődési miniszter védetté nyilvánította, 1979-ben felújították. A privatizáció után 1997 októberében a nemzetközileg is elismert, korábban a Forum szállodát megnyitó és nagy sikerrel vezető, majd több évet külföldön dolgozó Dr. Niklai Ákos vette meg azzal a céllal, hogy Budapest ismert és újra elismert vendéglátóhelyévé tegye.

Ma a Kárpátia Étterem és Söröző 6 teremmel és számos szolgáltatással áll az Önök rendelkezésére. Bereznay Tamás mesterszakács méltán híres kreatív konyhájáról, mely a megújult magyar gasztronómiát képviseli, a nemzetközi divatkonyhák legfrissebb ízeivel fűszerezve. A kiajánlott ételekhez legjobban illő borokat Virágh Csaba sommelier válogatja.

A Kárpátia többéves tapasztalattal rendelkezik a rendezvényszervezés területén, az évek során számtalan sikeres rendezvényt bonyolítottunk le a Kárpátiában, illetve más helyszíneken, melyet referencialistánk is bizonyít.

Promo Reklámügynökség

Cím:
0, N/A
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk reklám- és kiállításszervezéssel foglalkozik.

A Promo Reklámügynökség közel 10 éve van jelen a reklámpiacon mint full-service ügynökség. Letisztult kapcsolatrendszerrel rendelkezünk valamennyi gyakorolt szakterületen, szakembergárdánk megbízható, nagy tapasztalattal rendelkezô csapat stratégiai és kreatív tervezéstôl a komplett kampány-kivitelezésig nyomdai, rádió- és tv-reklám (ill. egyéb gyártási) területen épp úgy, mint a rendezvénnyel kapcsolatos szolgáltatások teljes palettáján

Hazay-Decker Marketing Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1991 óta működő országos hálózattal rendelkező ügynökség. Hostess ügynökség hálózatunk nemcsak elméleti képzésére, de a gyakorlat elsajátítására is nagy hangsúlyt fektet. A Tesco kizárólagos hostess szolgálata vagyunk!

Magyarok Háza

Cím:
1052, Budapest Semmelweis u. 1-3.
telefon:
267-4510
e-mail:
267-4510
Tevékenység rövid leírása:
RENDEZVÉNY ÉS OKTATÁSI HELYSZÍN A FŐVÁROS KÖZEPÉN MINDENHONNAN MEGKÖZELÍTHETŐ!

Jó szívvel ajánlom Önöknek belvárosi; Astoria; intézményünket, a Magyarok Világszövetségének épületét, mely mostanra felkészült kisebb (5-10 fos) és akár nagyobb (180-200 fő) tanfolyamok, előadások, magán-céges-kulturális-szakmai-idegenforgalmi rendezvények fogadására és színvonalas ellátására egyaránt!
Intézményünk reggeltől akár éjszakába nyúlóan is igénybe vehető a hét minden napján különféle termekkel, melyek a létszámhoz igazíthatók. Kérésre igény esetén színvonalas party-szerviz szolgáltatás teljes repertoárját is biztosítjuk; egyszerű bekészítéstől a többfogásos gálavacsoráig! Természetesen igény szerint hang-fénytechnika, projektor, írásvetítok is rendelkezésre állnak.

Az igénybevétel dinamikájától függoen árainkat testre szabottan tudjuk alakítani.
HÍVJON - JÖJJÖN EL; NÉZZEN KÖRÜL; EGYEZTESSÜNK!

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.