Értékelje a céget!
14 találat 1 | 2

Staruno Bt.

Cím:
6000, Kecskemét Juhász u. 1/a.
fax:
76/416-106
:
76/416-106
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk vendéglátóipari és sütőipari gépekkel és berendezésekkel foglalkozik.

Rego & HT Sütőipari Gépeket Forgalmazó Kft.

Cím:
1214, Budapest Mag u.3
fax:
283-3436
telefon:
283-3436
Tevékenység rövid leírása:
A REGO az ország vezető sütőipari gépeket forgalmazó cége. A magyar tulajdonú kft. elsődleges célja, hogy az országban vezető importőr szerepet töltsön be. Elsődleges importőrként tudhatjuk magunkénak a Zuchelli, Effedue, Rollmatic, Sottoriva, Mimac, Turri, Canol, Novapan, Logiudice világvezető sütőipari termékeket gyártó cégeket.

Ziegler Kft.

Cím:
2072, Zsámbék Ady Endre u. 2.
fax:
23-565-401
telefon:
23-565-401
Tevékenység rövid leírása:
Célunk továbbra is az, hogy az ostyagyártásban és gépgyártásban egyaránt teljes skálát tudjunk biztosítani a vevőinknek.

R&T Gépkerszolg Kft.

Cím:
1172, Budapest Gyöngytyúk u. 10.
telefon:
20/9580-134
telefon:
20/9580-134
Tevékenység rövid leírása:
Fő profilunk a sütőgép készítése, de párhuzamos tevékenységként készítünk kelesztőkamrákat, regálokat, sütőlapokat. Ha Önök számára is hasznos partnerek lehetünk, akkor készséggel állunk rendelkezésükre.

Szeiler Sütőipari Kft.

Cím:
1037, Budapest Bécsi út 267.
fax:
454-1094
telefon:
454-1094
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a DIAMANT technológiák és termékek kizárólagos terjesztője.

Jungtrade Húsipari Gépimportőr és Szerviz

Cím:
1013, Budapest Krisztina tér 10.
fax:
375-1278
telefon:
375-1278
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a Steriflow, Heinen, Seydelmann, Ziegra és a Bekum, MEDOC magyarországi kizárólagos képviselőjeként a gyártómű berendezéseinek értékesítésével, beüzemelésével, alkatrész ellátásával foglakozik.Steriflow legmodernebb autóklávjai, a Heinen fagyasztó rendszerei (spirál, kartonos, szalagos stb.), Seydelmann, Bracher feldolgozó berendezései, valamint a Bekum palack, flakongyártó gépei a világon mindenütt sikerrel üzemelnek, Magyarországon is. (Merian, Hungerit, Gallicoop, Pannon Baromfi, Békéscsabai Baromfifeld., Délhús, Hevesi hus, Szegedi Paprika, Zemplénhus, Kapuvári Húsüzem, Falcotrade, stb.)Húsfeldolgozó gépeink az ország minden üzemében már megtalálhatóak. (Töltök, darálók, kutterek, fözö-füstölök, tumblerek, csomagoló gépek, jégpehely gyártók, pácolók, fagyasztott húsdarabolók stb.) Kérjük, szíveskedjenek lehetővé tenni személyes találkozáson az Önökkel való tárgyalást, hogy szakembereink a berendezések kiválasztásában is segítséget nyújthassanak.
Néhány ismertető anyagot szíves rendelkezésükre bocsátunk annak reményében, hogy lehetőségeikhez mérten érdeklődésüket a közel jövőben fogadhassuk. Tisztelettel várjuk megkeresésüket.

SOÓS PÉK-GÉP KFT.

König Maschinen Sütőipari Gépgyártó Kft.

Cím:
9500, Celldömölk Széchenyi u. 54.
telefon:
95/525-100
:
95/525-100
Tevékenység rövid leírása:
Rövid ismertető a König Maschinen-ről

A König Maschinen Sütőipari Gépgyártó KFT Celldömölk és környékének egyik kiemelkedő ipari üzeme, amit 1991. Január 25-én a világ egyik legsikeresebb sütőipari gépeket gyártó vállalata a grazi székhelyű König Maschinen alapított.

Az alapítók egy már korábban is működő gépgyárra alapoztak, ugyanis Celldömölkön az ÉLGÉP Vállalat szervezetén belül már 1977-től gyártottak sütőipari gépeket.

A személyi és tárgyi feltételek megteremtésével, az egész vállalat modernizálásával sikerült elérni, hogy Magyarországon, ezen belül Celldömölkön egy olyan sütőipari gépgyár üzemeljen, amely képes megfelelni a nyugat-európai minőségi követelményeknek. Árbevételének 2/3 része exportból származik, termékei Kanadától Izlandig szinte a világ minden részén megtalálhatók.A Celldömölkön gyártott dagasztógépek és kemencék kiváló minőségükkel és megbízhatóságukkal kivívták a magyar sütőipari szakma elismerését is. Ezekkel a gépekkel és berendezésekkel Magyarország több, mint 300 pékségében állítják elő mindennapi kenyerünket.

Ezt az eredményt a következő főbb követelmények megvalósításával sikerült elérni:

- a sütödékben előforduló gyakorlati problémák gépi konstrukciókkal való megoldása,
- konstruktív szellemben gondolkodva, új megoldások és termékek kifejlesztése és megvalósítása,
- tapasztalt és jól képzett szakemberek alkalmazása, ezek folyamatos továbbképzése,
- korszerű üzemszervezés és a legmodernebb műszaki eszközök alkalmazása.

A közel 5 hektár területen fekvő gyárban a komplett gépgyártás valamennyi feltétele biztosított. Az alapanyagok átvétele után a kész alkatrész, vagy gép elkészüléséig a következő megmunkálásokat, műveleteket tudják elvégezni: darabolás, esztergálás, marás, fogazás, vésés, hőkezelés, köszörülés, lakatos munkák, hegesztés, csiszolás, festés, szerelés, minőség-ellenőrzés, csomagolás.

Ennek a sokrétű feladatnak az előkészítését, szervezését és kivitelezését a jól képzett 120 fős dolgozói létszám biztosítja, akik a König Maschinen KFT-nél egy modern, megbízható munkahelyre számíthatnak.

Vállalatunk 2006. március 1-től Celba névről König Maschinen-re változott!

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.