Értékelje a céget!
16 találat 1 | 2

Ideal Trade Kft.

Cím:
6070, Izsák Szajor dülő 41/4.
telefon:
76/569-029
fax:
76/569-029
Tevékenység rövid leírása:
Davide Gottardo által alapított, olasz-magyar tulajdonban lévő, Bács-Kiskun megyei székhelyű Ideal Trade KFT. immár 16 éves szakmai múltra tekint vissza. Az 1993 végén alakult vállalkozás napjainkra világszintűvé fejlődött.

Cégünk jelentős múltra tekint vissza, a kezdetekben családi vállalkozásként működő cégnél Davide édesapjától sajátíthatta el műszaki tapasztalatait. Későbbiekben kereskedőként beutazva a világot, megismerve a piac jelentőségét, a különféle gépek működését, elérte, hogy saját maga tervezze meg, és Joó József ügyvezető irányításának segítségével gyártsa le a sütőipari gépek széles választékát.
Cégünk kezdetekben sütőipari kemencéket és dagasztógépeket gyártott. Napjainkban már nincs határ a sütőipari gépek palettáján: kelesztők, csészeemelő liftek, forgóállványos- ill. gőzcsöves kemencék, fix- és mobilcsészés dagasztógépek, látványkemencék, alagút kemencék. Pár éve bővítettük termékeink skáláját, vendéglátói berendezések és üzletberendezések gyártásával, forgalmazásával is foglalkozunk.

Célunk, hogy ügyfeleinkkel szorosan együttműködve a számukra legmegfelelőbb gépeket gyártsuk le figyelembe véve az ár függvényében a lehető legnagyobb kapacitást, a bővíthetőséget és a könnyű kezelhetőséget. Referenciáink eddigi ügyfeleink elégedettsége és az alapítás óta eltelt idő. Munkánkhoz képzett szakembereink, rendkívül széles termékskálánk és az iparágban szerzett tapasztalatunk biztosít megnyugtató hátteret.
Ideal az alapított örökség természetes fejlődése, a múltban és napjainkban egyaránt fő vezéreleme: a siker titka.

Magyar Sütőipar Portálja

Bako Hungária Kft.

Cím:
2310, Szigetszentmiklós II. Rákóczi F. u. 20-22.
telefon:
24/475-444
telefon:
24/475-444
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az élelmiszeripar, cukrászat és sütőipar területén tevékenykedik.
Jelszavunk:
? Hogy a kenyér friss,
az élet pedig édes legyen... "

Sütőgép Élelmiszeripari és Gépszerelő Kft.

Cím:
2234, Maglód Ady Endre u. 39.
fax:
29/325-333
telefon:
29/325-333
Tevékenység rövid leírása:
Élelmiszeripari gépek javítása és szervizelése a fő tevékenységi körünk.

Rego & HT Sütőipari Gépeket Forgalmazó Kft.

Cím:
1214, Budapest Mag u.3
fax:
283-3436
telefon:
283-3436
Tevékenység rövid leírása:
A REGO az ország vezető sütőipari gépeket forgalmazó cége. A magyar tulajdonú kft. elsődleges célja, hogy az országban vezető importőr szerepet töltsön be. Elsődleges importőrként tudhatjuk magunkénak a Zuchelli, Effedue, Rollmatic, Sottoriva, Mimac, Turri, Canol, Novapan, Logiudice világvezető sütőipari termékeket gyártó cégeket.

Natec Elektronika Kft.

Cím:
2750, Nagykőrös Batthyány u. 55.
telefon:
53-552-211
fax:
53-552-211

Cerbona-Naponta Kft.

Cím:
1037, Budapest Montevideo u. 5.
e-mail:
info@cerbona.hu
telefon:
info@cerbona.hu
Tevékenység rövid leírása:
A CERBONA termékei 1988 óta vannak jelen a hazai piacon, melyek termelését és kereskedelmét jelenleg a Naponta Kft. folytatja.
Cél: Magas minőségű magyar termékek gyártása.
Finomságaik csökkentett cukortartalmú, hozzáadott cukor nélküli, élelmi rost hozzáadásával készülnek.

Food-Pack Kft.

Cím:
1103, Budapest Cserkesz u. 85.
telefon:
261-0557
fax:
261-0557
Tevékenység rövid leírása:
A Food-Pack Kft. elsősorban tejipari, édesipari és tészataipari csomagológépek gyártásával, cukrászati és sütőipari eszközök kizárólagos magyarországi képviseletével, valamint új és használt gépek forgalmazásával foglalkozik.

Jungtrade Húsipari Gépimportőr és Szerviz

Cím:
1013, Budapest Krisztina tér 10.
fax:
375-1278
telefon:
375-1278
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a Steriflow, Heinen, Seydelmann, Ziegra és a Bekum, MEDOC magyarországi kizárólagos képviselőjeként a gyártómű berendezéseinek értékesítésével, beüzemelésével, alkatrész ellátásával foglakozik.Steriflow legmodernebb autóklávjai, a Heinen fagyasztó rendszerei (spirál, kartonos, szalagos stb.), Seydelmann, Bracher feldolgozó berendezései, valamint a Bekum palack, flakongyártó gépei a világon mindenütt sikerrel üzemelnek, Magyarországon is. (Merian, Hungerit, Gallicoop, Pannon Baromfi, Békéscsabai Baromfifeld., Délhús, Hevesi hus, Szegedi Paprika, Zemplénhus, Kapuvári Húsüzem, Falcotrade, stb.)Húsfeldolgozó gépeink az ország minden üzemében már megtalálhatóak. (Töltök, darálók, kutterek, fözö-füstölök, tumblerek, csomagoló gépek, jégpehely gyártók, pácolók, fagyasztott húsdarabolók stb.) Kérjük, szíveskedjenek lehetővé tenni személyes találkozáson az Önökkel való tárgyalást, hogy szakembereink a berendezések kiválasztásában is segítséget nyújthassanak.
Néhány ismertető anyagot szíves rendelkezésükre bocsátunk annak reményében, hogy lehetőségeikhez mérten érdeklődésüket a közel jövőben fogadhassuk. Tisztelettel várjuk megkeresésüket.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.