Értékelje a céget!
16 találat 1 | 2

SOÓS PÉK-GÉP KFT.

Földi Kft.

Cím:
8800, Nagykanizsa Új Élet u. 1.
telefon:
93/322-175
e-mail:
93/322-175
Tevékenység rövid leírása:
Vendéglátó-ipari berendezések gyártása, kereskedelme az ország egész területén. Rozsdamentes berendezések, kombi sütő, tálalópult, önkiszolgáló pult. Üzlet, bemutatóterem, szerviz: 1096 Budapest, Haller u. 23-25. Tel./fax: 433-4105

Referenciák: Budapest, Pikáns ételbár
Zalakaros, Karos Spa hotel
Pannonfood
Budapest IX. ker., Haller Garden étterem

Cégünk ISO: 9001 minősítéssel rendelkezik.

Celba Sütőipari Gépgyártó Kft. König Kft.

Cím:
9500, Celldömölk Széchenyi u.54
telefon:
95/525-100
fax:
95/525-100
Tevékenység rövid leírása:
A König Maschinen Sütőipari Gépgyártó KFT Celldömölk és környékének egyik kiemelkedő ipari üzeme, amit 1991. Január 25-én a világ egyik legsikeresebb sütőipari gépeket gyártó vállalata a grazi székhelyű König Maschinen alapított.

Az alapítók egy már korábban is működő gépgyárra alapoztak, ugyanis Celldömölkön az ÉLGÉP Vállalat szervezetén belül már 1977-től gyártottak sütőipari gépeket.

A személyi és tárgyi feltételek megteremtésével, az egész vállalat modernizálásával sikerült elérni, hogy Magyarországon, ezen belül Celldömölkön egy olyan sütőipari gépgyár üzemeljen, amely képes megfelelni a nyugat-európai minőségi követelményeknek. Árbevételének 2/3 része exportból származik, termékei Kanadától Izlandig szinte a világ minden részén megtalálhatók.A Celldömölkön gyártott dagasztógépek és kemencék kiváló minőségükkel és megbízhatóságukkal kivívták a magyar sütőipari szakma elismerését is. Ezekkel a gépekkel és berendezésekkel Magyarország több, mint 300 pékségében állítják elő mindennapi kenyerünket.

Ezt az eredményt a következő főbb követelmények megvalósításával sikerült elérni:

- a sütödékben előforduló gyakorlati problémák gépi konstrukciókkal való megoldása,

- konstruktív szellemben gondolkodva, új megoldások és termékek kifejlesztése és megvalósítása,

- tapasztalt és jól képzett szakemberek alkalmazása, ezek folyamatos továbbképzése,

- korszerű üzemszervezés és a legmodernebb műszaki eszközök alkalmazása.

A közel 5 hektár területen fekvő gyárban a komplett gépgyártás valamennyi feltétele biztosított. Az alapanyagok átvétele után a kész alkatrész, vagy gép elkészüléséig a következő megmunkálásokat, műveleteket tudják elvégezni: darabolás, esztergálás, marás, fogazás, vésés, hőkezelés, köszörülés, lakatos munkák, hegesztés, csiszolás, festés, szerelés, minőség-ellenőrzés, csomagolás.

Ennek a sokrétű feladatnak az előkészítését, szervezését és kivitelezését a jól képzett 150 fős dolgozói létszám biztosítja, akik a König Maschinen KFT-nél egy modern, megbízható munkahelyre számíthatnak.

Ideal Trade Kft.

Cím:
6070, Izsák Szajor dülő 41/4.
telefon:
76/569-029
fax:
76/569-029
Tevékenység rövid leírása:
Davide Gottardo által alapított, olasz-magyar tulajdonban lévő, Bács-Kiskun megyei székhelyű Ideal Trade KFT. immár 16 éves szakmai múltra tekint vissza. Az 1993 végén alakult vállalkozás napjainkra világszintűvé fejlődött.

Cégünk jelentős múltra tekint vissza, a kezdetekben családi vállalkozásként működő cégnél Davide édesapjától sajátíthatta el műszaki tapasztalatait. Későbbiekben kereskedőként beutazva a világot, megismerve a piac jelentőségét, a különféle gépek működését, elérte, hogy saját maga tervezze meg, és Joó József ügyvezető irányításának segítségével gyártsa le a sütőipari gépek széles választékát.
Cégünk kezdetekben sütőipari kemencéket és dagasztógépeket gyártott. Napjainkban már nincs határ a sütőipari gépek palettáján: kelesztők, csészeemelő liftek, forgóállványos- ill. gőzcsöves kemencék, fix- és mobilcsészés dagasztógépek, látványkemencék, alagút kemencék. Pár éve bővítettük termékeink skáláját, vendéglátói berendezések és üzletberendezések gyártásával, forgalmazásával is foglalkozunk.

Célunk, hogy ügyfeleinkkel szorosan együttműködve a számukra legmegfelelőbb gépeket gyártsuk le figyelembe véve az ár függvényében a lehető legnagyobb kapacitást, a bővíthetőséget és a könnyű kezelhetőséget. Referenciáink eddigi ügyfeleink elégedettsége és az alapítás óta eltelt idő. Munkánkhoz képzett szakembereink, rendkívül széles termékskálánk és az iparágban szerzett tapasztalatunk biztosít megnyugtató hátteret.
Ideal az alapított örökség természetes fejlődése, a múltban és napjainkban egyaránt fő vezéreleme: a siker titka.

Magyar Sütőipar Portálja

Bako Hungária Kft.

Cím:
2310, Szigetszentmiklós II. Rákóczi F. u. 20-22.
telefon:
24/475-444
telefon:
24/475-444
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az élelmiszeripar, cukrászat és sütőipar területén tevékenykedik.
Jelszavunk:
? Hogy a kenyér friss,
az élet pedig édes legyen... "

Sütőgép Élelmiszeripari és Gépszerelő Kft.

Cím:
2234, Maglód Ady Endre u. 39.
fax:
29/325-333
telefon:
29/325-333
Tevékenység rövid leírása:
Élelmiszeripari gépek javítása és szervizelése a fő tevékenységi körünk.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.