Értékelje a céget!
6 találat 1

Sütőgép Élelmiszeripari és Gépszerelő Kft.

Cím:
2234, Maglód Ady Endre u. 39.
fax:
29/325-333
telefon:
29/325-333
Tevékenység rövid leírása:
Élelmiszeripari gépek javítása és szervizelése a fő tevékenységi körünk.

Staruno Bt.

Cím:
6000, Kecskemét Juhász u. 1/a.
fax:
76/416-106
:
76/416-106
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk vendéglátóipari és sütőipari gépekkel és berendezésekkel foglalkozik.

Ideal Trade Kft.

Cím:
6070, Izsák Szajor dülő 41/4.
telefon:
76/569-029
fax:
76/569-029
Tevékenység rövid leírása:
Davide Gottardo által alapított, olasz-magyar tulajdonban lévő, Bács-Kiskun megyei székhelyű Ideal Trade KFT. immár 16 éves szakmai múltra tekint vissza. Az 1993 végén alakult vállalkozás napjainkra világszintűvé fejlődött.

Cégünk jelentős múltra tekint vissza, a kezdetekben családi vállalkozásként működő cégnél Davide édesapjától sajátíthatta el műszaki tapasztalatait. Későbbiekben kereskedőként beutazva a világot, megismerve a piac jelentőségét, a különféle gépek működését, elérte, hogy saját maga tervezze meg, és Joó József ügyvezető irányításának segítségével gyártsa le a sütőipari gépek széles választékát.
Cégünk kezdetekben sütőipari kemencéket és dagasztógépeket gyártott. Napjainkban már nincs határ a sütőipari gépek palettáján: kelesztők, csészeemelő liftek, forgóállványos- ill. gőzcsöves kemencék, fix- és mobilcsészés dagasztógépek, látványkemencék, alagút kemencék. Pár éve bővítettük termékeink skáláját, vendéglátói berendezések és üzletberendezések gyártásával, forgalmazásával is foglalkozunk.

Célunk, hogy ügyfeleinkkel szorosan együttműködve a számukra legmegfelelőbb gépeket gyártsuk le figyelembe véve az ár függvényében a lehető legnagyobb kapacitást, a bővíthetőséget és a könnyű kezelhetőséget. Referenciáink eddigi ügyfeleink elégedettsége és az alapítás óta eltelt idő. Munkánkhoz képzett szakembereink, rendkívül széles termékskálánk és az iparágban szerzett tapasztalatunk biztosít megnyugtató hátteret.
Ideal az alapított örökség természetes fejlődése, a múltban és napjainkban egyaránt fő vezéreleme: a siker titka.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.