Értékelje a céget!
405 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

SIC HUNGARY Kft.

Cím:
3060, Pásztó Mária Tanya - Pf. 83.
telefon:
0036-32/563-040
fax:
0036-32/563-040

Siemens PSE Kft.

Cím:
1143, Budapest Gizella út 51-57.
telefon:
4713000
:
4713000

SIGMA Követeléskezelő Zrt.

Cím:
1025, Budapest Kapy u. 15.
e-mail:
info@sigma.hu
telefon:
info@sigma.hu
Tevékenység rövid leírása:
Követeléskezelés, adósságbehajtás belföldön és külföldön, külföldi hagyaték.
A Sigma Részvénytársaság több mint 8 évtizedes múltra visszatekintő, 1923-ban bejegyzett cég. A Sigma Követeléskezelő Zrt. hazánkban elsőként kezdett foglalkozni követeléskezeléssel, az elismert, lejárt követelések peren kívüli, adminisztratív behajtásával, ill. a külföldi hagyatéki ügyekben örököskutatással. Társaságunk ma Magyarország egyik piacvezető szolgáltatója.Követeléskezelői tevékenységünk bővítésére és annak kiegészítéseként 1999-ben kialakítottuk faktoring üzletágunkat, így létrejött a Sigma Cégcsoport. Így társaságaink korszerű, a piac valamennyi potenciális szereplőjének (kis- és középvállalkozások, magánszemélyek, multinacionális cégek) igényeit leginkább kielégítő, teljes körű pénzügyi szolgáltatást kínál. Cégcsoportunk jelentős tapasztalatokat szerzett a gazdasági társaságok közötti követelések, ill. a túlnyomórészt magánszemélyekkel szemben fennálló követelések kezelésében.Hagyományos üzletágaink, mint az örököskutatás, nemzetközi hagyatéki ügyek lebonyolítása, kórházi ápolási költségek beszedése és a határokon átnyúló kintlévőségek rendezése is részét képezik szolgáltatási palettánknak.
Munkánkat magas színvonalú, szigorú etikai normák alapján végezzük. Megbízóink érdekeit szem előtt tartva, alapelvünk az adós tisztelete, megbízónk és vevője jó partneri kapcsolatának fenntartása.

Signator Könyvvizsgáló és Gazdasági Tanácsadó Kft.

Cím:
8200, Veszprém Radnóti M. u. 2.
telefon:
88/579-600
fax:
88/579-600
Tevékenység rövid leírása:
A Signator Audit Kft., mint jogi személy könyvvizsgálói tevékenységre jogosító engedéllyel rendelkezik, (kamarai nyilvántartási szám 000753), amely pénzintézetekre és költségvetési szervekre is kiterjed.

Munkamódszerünket a preventív ellenőrzések és az ezt szolgáló folyamatos gazdasági tanácsadás jellemzi. Ellenőrzéseink a klasszikus könyvvizsgálat mellett, valamennyi adónem vizsgálatára is kiterjednek. Évközi vizsgálataink az esetleges hibák megszüntetését még az éves beszámoló elkészítése előtt lehetővé teszik.

Könyvvizsgálói tevékenységet nem csak szűkebb környezetünkben, hanem szerte az országban végzünk, a többmilliárd forint saját tôkével rendelkezô cégektôl az egészen kis társaságokig mindenféle méretű és típusú vállalkozással kapcsolatban állunk. Tevékenységünk a gazdasági élet szinte minden területét átfogja, jelen vagyunk az alábbiakban :
= ipari termelés
= kereskedelem
= szolgáltatás
= mezőgazdaság
= szállítás
= erőmű
= bányászat
= szállodák és éttermek
= takarékszövetkezetek
= önkormányzatok
= nyugdíjpénztárak
= költségvetési intézmények
Több, országosan illetve nemzetközileg ismert társaságnál látunk el könyvvizsgálói feladatokat, auditáljuk az éves beszámolót, illetve esetenként az anyaország szabályai szerint készített beszámolót, illetve adótanácsadói, gazdasági tanácsadói tevékenységet folytatunk.

SIKER Ingatlanközvetítő és Értékbecslő Iroda

Silber Régiség

Cím:
1111, Budapest N/A
telefon:
20/3147741
telefon:
20/3147741

Silvanus Díszfaiskola

Cím:
9444, Fertőszentmiklós Petőházi u. 1.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Silvanus Díszfaiskola 23 éves múltjával napjaink Magyarországának egyik meghatározó díszfaiskolája. A faiskolai termesztést Németh Jenő cégtulajdonos 1980-ban mint egyéni vállalkozó indította el. Családi házuk kertjében örökzöldeket és lombhullató dísznövényeket szaporított, nevelt és értékesített. Hamarosan bebizonyosodott, hogy a kiváló minőségű dísznövény mindig kelendő a vásárlók körében, s így az üzleti sikerek folytán lehetőség nyílt a vállalkozás bővítésére.
A díszfaiskola legnagyobb termesztő telepe 100 ha-os felülettel a Fertő-Hansági Tájvédelmi Körzetben, Kapuvár város közelében, Kistölgyfapusztán található. A cég a hazai ismertség mellett jelentős európai hírnévre is szert tett. Export forgalma az összes forgalom 35 %-át teszi ki. Hazai legfontosabb kereskedelmi partnerei az önkormányzatok, kertépítő cégek, és a kertészeti árudák. A faiskola a nagykereskedelmi forgalom lebonyolítása céljából Budapesten HungaroPlant néven értékesítési társulást hozott létre 1998. tavaszán .
A Silvanus Díszfaiskolában intenzív nemesítési munka is folyik, amelynek célja olyan magas biológiai értékekkel rendelkező klónok kiválasztása, amelyek jó tűrőképességükkel és intenzív díszértékükkel emelkednek ki faj- és fajtatársaik közül. Nemesítési munka egyik eredménye a Taxus baccata (tiszafa) Conica változata, amely az alapfajtól tömött, egyenletes kúp alakjával tér el. A törökmogyoró - Corylus colurna Silvanus olyan új fajta, amely intenzív vörös levélszínét nyáron sem veszíti el, megtartva e különleges díszértékét a vegetációs időszak teljes tartamában.
A Silvanus Díszfaiskola célja minél több faj és fajta bevonása a szoliter növények nevelésébe, valamint olyan termesztéstechnológia alkalmazása, amely lehetővé teszi méretes növények telepítését az év bármelyik szakában.

Silver Panzió

Cím:
4625, Záhony Határ út 10.
telefon:
45/426-208
telefon:
45/426-208
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az idegenforgalom és a vendéglátás területén tevékenykedik. Panziónk 7 fürdőszobás szobával, étteremmel, 40 fős különteremmel várja kedves vendégeit.

WEB0.SZATMARNET.HU/SILVER

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.