Értékelje a céget!
157 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16

Cassandra Reisen

Cím:
1137, Budapest Szt. István krt. 2.
telefon:
270-0427
fax:
270-0427
Tevékenység rövid leírása:
A CASSANDRA REISEN Utazási Iroda 1990-ben német-magyar vegyesvállalatként jött létre. Fő célkitűzése az volt, hogy elsősorban külföldi üzletemberek, cégek, utazási irodák számára vállalati (corporate-executive) szolgáltatásokat nyújtson Magyarországon.

Hammamet Travel Service

Cím:
1075, Budapest Károly krt. 5/b.
telefon:
318-3868
telefon:
318-3868
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk, a Hammamet Travel Service egész Európában elismert utazásszervező holding. Tunéziában saját szállodákkal rendelkezünk, vendégeinket a Tunéziai Nemzeti Légitársaság, a Tunisair biztonságos és modern légiflottája szállítja a varázslatos mediterrán országba, Tunéziába. Ezenkívül szervezünk egyéni és társasutakat Európa számos országába, valamint kínálatunkban egzotikus utak is találhatók, Srí-Lankától a Dél-Afrikai Köztársaságig.

Polyglobe Utazási Iroda - Tui Utazási Központ

Cím:
1026, Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 121.
telefon:
30/257-4997
telefon:
30/257-4997
Tevékenység rövid leírása:
Az idegenforgalmi szolgáltatások ár-érték aránya nálunk a legkedvezőbb!! Az Ön által kiválasztott utazást nálunk a legjobb áron találhatja meg, ugyanis Magyarország összes ajánlata közül választhat, mert 70 magyarországi és több mint 20 külföldi utazásszervezővel állunk kapcsolatban, melyek ajánlatait nálunk felár nélkül tudja megvásárolni.

Nincs ismeretlen út...

Több éves szakmai tapasztalatunk alapján segítünk utazási álmai megvalósításában.


Nálunk megtalálja a legszínvonalasabb külföldi és magyar utazási irodák programjait, elsősorban a World of TUI csoport Terra, Gulet, AirTours, Robinson Club és Magic Life márkanév alatt szereplő irodák, budapesti és bécsi indulású útjait és
akciós kínálatait.
Ajánljuk továbbá más, megbízható kül- és belföldi irodák - DER, Meier's, Thomas Cook, Club Med, FTI, NECKERMANN, Tensi, OTP Travel, Chemol Travel, Best Reisen stb. - garantált indulású csoportos útjait, illetve
last-minute programjait is.
Saját szervezésű programjaink elsősorban Európa északi részét érintik: IRORSZÁG, SKÓCIA, NORVÉGIA, IZLAND szerepelnek úti céljaink között. Személyes tapasztalataink alapján AMERIKÁBA, az egzotikus országokba mint például Braziliába,
Thaiföldre, Vietnámba, Kínába, Japánba állítunk össze programokat.
Természetesen a világ bármely más pontjára is szívesen szervezünk egyéni igények szerinti utakat - "Önre alakítva" - családok, baráti társaságok, illetve vállalatok részére is. Sokéves tapasztalatunk segítségével megvalósíthatja elképzeléseit,
javaslatainkkal pedig segítségére lehetünk utazásai összeállításában.
A német Inter Chalet és a svájci INTERHOME kiemelt magyar partnere vagyunk, így az óriási választékból megfelelő elhelyezést tudunk Önnek biztosítani. Több, mint 80.000 apartman, villa, chalete közül, a legkülönbözőbb szálláshelyekből
válogathat az egész Európát - sőt Floridát is - átfogó katalógusainkból, ahol e szállások által nyújtott szolgáltatásokat is részletesen megismerheti.
Egyéni és csoportos szállásfoglalással, autóbérléssel és repülőjegy értékesítéssel, utasbiztosítással szintén szívesen állunk rendelkezésére.

Jöjjön el hozzánk a Budagyöngye Bevásárló központ első emeletére, kérdéseivel bátran forduljon kollégáinkhoz személyesen, telefonon vagy e-mail címen.

Ruefa Reisen Utazási Iroda

Cím:
1055, Budapest Szent István krt. 25.
telefon:
354-0888
fax:
354-0888
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az idegenforgalom területén tevékenykedik.

Egyptair Egyiptomi Légiforgalmi Társaság

Cím:
1051, Budapest Bajcsy Zsilinszky u. 12.
fax:
266-4600
telefon:
266-4600
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk légi szolgáltatásokkal foglalkozik.

1000 Út Utazási Iroda

Cím:
1067, Budapest Teréz krt. 33.
telefon:
354 39 98
:
354 39 98
Tevékenység rövid leírása:
Utazási irodánk fő profilja az Oroszországba, illetve a balti államokba, FÁK Államokba történő utak, programok szervezése.

1067 Budapest, Teréz krt, 33


E-mail: alex1000@t-online.hu, dorog1000@t-online.hu
+36 1 354 39 98/99, Fax: +36 1 302 29 62

Nur Neckermann-Utazás Szolgáltató Kft. - Eger

Malév Air Tours - Szeged

Cím:
6720, Szeged Jókai u. 7. passzázs
telefon:
62/471-871
fax:
62/471-871

Neckermann Utazási Iroda

Cím:
1118, Budapest Dayka Gábor u. 5
fax:
309-5911
telefon:
309-5911
Tevékenység rövid leírása:
A Neckermann Utazás Szolgáltató Kft. - Neckermann Magyarország - 1993. márciusában alakult 45 millió forintos alaptőkével, alaptevékenysége a kiutaztatás. A magyar piacgazdaság kialakulása szükségszerűen azzal járt, hogy sorra alakultak az utazási irodák, így igen komoly piaci versenyben kellett helytállnia a vállalatnak. Ebben a versenyben a Neckermann egyre jobb eredményeket ér el. Évről évre jelentősen nő a Neckermann utasok száma, mindez a megbízhatóságot, a szolgáltatások minőségét és a korrekt árakat dicséri. Nemcsak az utasszám, de a tevékenység is kibővült az évek során, hiszen ma már nem csak kiutaztatással, hanem belföldi utazásszervezéssel, konferenciaszervezéssel is foglalkozik a cég.A Neckermann magyarországi képviselete bejegyzett utazásszervezőként működik. Ez azt jelenti, hogy a Neckermann egyrészt partner irodákon keresztül, másrészt saját utazási irodai hálózatán keresztül értékesíti útjait.

1994-től az egri képviselet megnyitásával önálló utazásirodai hálózat kiépítésébe kezdett, így biztosítva saját útjainak eladását. A saját irodák jelentőségét mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy a cég forgalmának több mint 50%-át a saját irodáin keresztül értékesíti.

"A csütörtök az Neckermann-nap Magyarországon" - ezzel a mottóval kezdte meg az osztrák-magyar utazásszervező utazási irodai tevékenységét. Hétről hétre minden csütörtökön megnyílt egy-egy külsejében is színgazdag Neckermann utazási iroda az országban. A cég forgalmának a növekedése a Neckermann Utazási Iroda szervezetének változásával járt együtt.

1995-ben bővült az adminisztráció, a katalóguskészítés is Budapestre került, a cégen belül könyvelési osztály alakult.

1999 májusa óta a Neckermann tulajdonába került a Port Travel, melynek ajánlatai is beépültek a Neckermann kínálatába - ezek a buszos utak. 2000 év végén megvásárolta a Mol Travelt, mely révén a belföldi kínálattal tudta az utasok igényeket kielégíteni.

2004-ben a központban a foglalkoztatottak száma 40 fő, 26 saját irodával rendelkezik (13 Budapesten, 13 vidéken), az ügynöki irodáinak a száma országszerte kb. 300.

Ma már a Neckermann irodák más utazási irodák útjait is értékesítik. Mindez fontos a piaci pozíció megtartásához. Forgalmának növekedése az irodahálózat kiépítése mellett a termékbővítésnek is köszönhető. A Neckermann árualap a legszélesebb körű Magyarországon, nemcsak a magyar programfüzetekből, hanem a német, illetve az osztrák katalógusból is választhatnak az utazni vágyók.

A Neckermann tagja a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) és 14 irodája tagja a Légifuvarozók Nemzetközi Szervezetének (IATA).

A Neckermann természetesnek tekinti, hogy vendégköre nagyságából adódóan a legkülönbözőbb igényeket kell kielégítenie.

Az üdülőprogramok mellett nagy gyakorlattal rendelkezik az üzleti és incentive utaztatások területén is. Magas színvonalú egyéni, személyre szabott szolgáltatásokkal várja az utazni vágyókat.

Irodái teljes körű idegenforgalmi szolgáltatást nyújtanak, kollégái magas szintű szakmai képzettséggel és sokéves tapasztalattal állnak a tisztelt ügyfelek szolgálatára.

2001-ben elindult a Call Center szolgáltatása, melynek segítségével az utasok, illetve az utazási irodák telefonon felvilágosítást kaphatnak a Neckermann kínálatáról, aktuális ajánlatairól. E szolgáltatás megvalósulását csökkent munkaképességű kollégák tették lehetővé.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2016 NetProdukt Hungary Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, Rt, Zrt. kereső.