Értékelje a céget!
89 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Effice Mérnöki Iroda Kft.

Cím:
1051, Budapest Október 6. u. 3.
fax:
3173-533
e-mail:
3173-533
Tevékenység rövid leírása:
Az Effice Mérnöki Iroda Kft.tevékenységének vezérfonala a mindig megbízhatóan működő informatikai rendszerek létrehozása és az ilyen rendszerek támogatása. A K2 kapcsolati kiszolgáló rendszer fejlesztése, karbantartása.

HAISystems Kft.

Cím:
1143, Budapest Jurisics Miklós u. 20.
e-mail:
info@haisystems.hu
fax:
info@haisystems.hu
Tevékenység rövid leírása:
Szakmai tevékenységünk az országos viszonylatban is magas színvonalú tudásbázisunkra épül, ami munkatársaink speciális szakképzettségén, tudásán, szakmai tapasztalatain alapul és aminek folyamatos építése, bővítése része cégünk üzleti és marketing filozófiájának. Tevékenységünket szorosan támogatja az IBM Magyarországi Kft. Szakmai tevékenységünkkel a "HIGH-END" informatikai szegmens kiszolgálását, támogatását, feladatainak és problémáinak megoldását céloztuk meg. A HAISystems Kft. erőssége, hogy országosan kimagasló színvonalú szakmai háttérrel és jelentős eredményekkel rendelkezik UNIX és Windows platformú középkategóriás és nagygépes informatikai rendszer-megoldások kialakításában és kapcsolódó szolgáltatások nyújtásában. Cégünk legjelentősebb szolgáltatásai elsősorban IBM gyártmányú pSeries és xSeries szerverekből álló, akár több ezer felhasználó egyidejű kiszolgálására alkalmas nagy-megbízhatóságú rendszerek tervezése, megvalósítása, a kapcsolódó alkalmazások, hardver és szoftver elemek egységes rendszerbe integrálása. Magasan és speciálisan képzett szakembereink - ha szükséges - folyamatos rendelkezésre állással biztosítják ügyfeleink részére a rendszertámogatási, rendszertervezési, rendszer-felügyeleti szolgáltatásokat. Vállalkozunk a kapcsolódó fejlesztések elvégzésére, alkalmazói rendszerek illesztésére, IT szaktanácsadásra, és szakértői tevékenységre.
Az Opsys Kft. - a HAISystems Kft. fő tulajdonosa - egykori tevékenységeinek túlnyomó részét ma már a HAISystems végzi. A két cég szorosan kapcsolódik egymáshoz.

Joubert és Társa Bt.

Cím:
2360, Gyál Vecsési út 18.
telefon:
20/977-8754
:
20/977-8754
Tevékenység rövid leírása:
A Joubert és Társa Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaságot 1997-ben hoztuk létre azzal a céllal, hogy különböző speciális informatikai területeken nyújtsunk szolgáltatást.

CADworks Kft.

Cím:
2045, Törökbálint Józsefhegyi utca 34.
telefon:
23/510-555
:
23/510-555
Tevékenység rövid leírása:
A cég tevékenysége a Parametric Techology Corporation Pro/ENGINEER termékcsaládja köré épül és minden szakterületen magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtanak.

WebCom Kft.

Cím:
7635, Pécs Bálicsi út 22.
telefon:
30/9299-525
fax:
30/9299-525
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk internetes szolágáltatásokkal foglalkozik.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.