Értékelje a céget!
15 találat 1 | 2

Oktoplusz Reklámstúdió Bt.

Cím:
1064, Budapest Izabella u. 94.
telefon:
302-0467
mobil:
302-0467
Tevékenység rövid leírása:
Egyedi formájú reklám: AUTÓILLATOSÍTÓ 40-féle illatban, folyamatosan bővülő választékkal, color nyomással is!

R-R Reklám és Kereskedelmi Kft.

Cím:
2040, Budaörs Csata utca 17.
e-mail:
rremblema@rrkft.hu
telefon:
rremblema@rrkft.hu
Tevékenység rövid leírása:
Az R-R Reklám és Kereskedelmi kft. 1989-ben alakult. A munkát 1 db egyszínes tamponnyomó géppel kezdtük meg. Ahogy szélesedett partnerkörünk, úgy tartottunk lépést a technikával és a versenytársakkal egyaránt, így jelenleg 1 db négyszínes, 3 db kétszínes és 2 db egyszínes tamponnyomó géppel, és egy szitaüzemmel kibővülve állunk rendelkezésre.
Nagy hangsúlyt helyezünk a széleskörű szolgáltatások magas színvonalára, kezdettől fogva arra törekedve, hogy ügyfeleink elképzeléseik megvalósítását egy helyen, színvonalas szolgáltatások kertében valósíthassák meg. Ennek érdekében folyamatosan növeljük kapacitásainkat, hogy más - hasonló profilú - cégekhez képest a kisebb létszám és a lényegesen rugalmasabb munkaszervezés mellett kedvezőbb feltételekkel tudjuk partnereinket kiszolgálni.

Szitagrafix Kft.

Cím:
1117, Budapest Fehérvári út
telefon:
382-4573
e-mail:
382-4573
Tevékenység rövid leírása:
Nagy tapasztalattal, több mint tíz éves múlttal, problémamegoldó képességgel rendelkezünk a szita- és tamponnyomás területén. Kis és nagy vállalkozások egyformán szerepelnek megrendelőink között. Szinte az összes multinacionális, kis és nagy hazai cég logóját, emblémáját nyomtuk már valamiféle hordozóra.

Madonna Stúdió

Cím:
1154, Budapest Damjanich János u. 43.
e-mail:
msport@t-online.hu
fax:
msport@t-online.hu
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1986 februárjában alakult divatárugyártás profillal. Az elmúlt 14 évben fokozatosan bővítettük a tevékenységi körünket, ezért lehetőségünk nyílt arra,hogy a piaci hatásokat figyelembe véve háttérbe szoruljon a divatárugyártás, és előtérbe kerüljön egy olyan komplexszolgáltatás a megrendelőink felé, amely biztosítja számukra azt, hogy utánjárás nélkül, egy cégtől rendelhessenek munkaruházatot, céges emblémával ellátott felsőruházatot, nyomdai szóróanyagot, prospektust, névjegykártyát, emblémázott reklám- és ajándéktárgyakat, reklámcukorkákat stb.

Fiko-Tex

Cím:
2316, Tököl Fő út 11.
telefon:
24/520-820
fax:
24/520-820
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1991 óta foglalkozik munkaruhagyártással, gépi hímzéssel, hímzőprogramok készítésével, emblémák hímzésével és reklámtárgyak emblémázásával.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.