Értékelje a céget!
19 találat 1 | 2

Kontakt Alba Bt.

Cím:
8000, Székesfehérvár Nyitrai u. 68.
telefon:
22/301-234
telefon:
22/301-234

Nekro Kft.

Cím:
8900, Zalaegerszeg Ilosvay út 18.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk 1996-ban alakult, de a kártevőirtást irányító tagjai már évtizedes tapasztalatokkal rendelkeznek. Bővebb információkért kérjük keresse fel weboldalunkat!


Telefon: 30/975-7646
Fax: 92/318-607


\x09

Fedora Rovar és Rágcsáló Írtás

Cím:
2400, Dunaújváros Akácfa u. 17.
telefon:
25/502-700
e-mail:
25/502-700
Tevékenység rövid leírása:
A Fedóra Plus Kft. több mint 10 éve végzi közegészségügyi kártevő mentesítési szolgáltatásait. Küldetése, hogy kártevőktől mentes tiszta környezetet segítsen kialakítani az emberek, és a gazdasági háziállatok számára, oly módon, hogy ezt mindig a legkorszerűbb a környezet számára legkevésbé veszélyes anyagok, és eljárások használatával érje el. Cégünk az egész Ország területén áll a lakosság - cégek, közületek szolgálatában. Az állandó siker alapja a korszerű kártevőszerek, és a kártevőirtási stratégiák folyamatos megújítása. A kártevőirtás környezetkímélő vegyszerekkel a HACCP követelményeinek megfelelően történik. A rágcsálók által okozott gazdasági károk rendkívül jelentősek lehetnek, de nem elhanyagolható a betegségterjesztő szerepük sem, ezért a rágcsálók folyamatos irtásáról gondoskodni kell. Cégünk a legkorszerűbb irtószereket, speciális szerelvényeket helyez ki. Maximális biztonsággal végzi a rágcsáló mentesítést, majd ezt követően a rágcsáló állapot hosszú távú fenntartását.

Cégünk ISO minősítéssel rendelkezik.

RONIX Szervező és Szolgáltató Kft.

Cím:
1154, Budapest Gábor Áron utca 52.
e-mail:
info@ronix.hu
fax:
info@ronix.hu
Tevékenység rövid leírása:
Cégjegyzékszám: 01 09066237. Alapítás: 1990. Foglalkoztatottak: 15 fő. Tagság: Magyar Kártevőírtók Országos Szövetsége.Mit kínál a RONIX Kft?
Teljes körű kártevőmentes állapotot!

Miként éri el a kártevőmentes állapotot a Ronix Kft?
A PCO (Kártevőirtó szakember) által használt környezetbarát irtószerek, illetve az EU-ban elfogadott IPM (Integrált Kártevőirtás Technológia) irtószermentes technológiának alkalmazásával.

Mely területeken végzi a szolgáltatás nyújtását a Ronix Kft?Közületi:
Élelmiszer előállító üzemek és gyárak
Élelmiszer üzletek és üzletláncok
Szállodák, panziók és motelek
Egészségügyi intézmények
Oktatási intézmények, óvodák, iskolák
Közétkeztetési láncok
Vendéglátó egységek
Pékségek
Raktárbázisok, logisztikai központok stb.


Lakossági:

Társasházak
Magánházak
Bérlemények, stb.


Mivel éri el a kártevőmentes állapotot a RONIX Kft?

Kiválóan képzett szakember állománnyal rendelkezik;
Európai színvonalú műszaki és technikai felszereltséggel bír;
Mindig a legújabb kártevőirtási technológiák kerülnek bevezetésre;
Csak engedélyezett irtószereket használ.


Mit tartalmaz a vállalási ár?

Munkaterv készítése a jogszabályoknak és a HACCP előírásainak megfelelően;
Munkatervnek megfelelő munkavégzés;
Munkavégzésről havi jelentés készítése;
Folyamatosjótállás;
Azonnali (24 óránbelüli) kiszállás;
Teljes körű, mindenkori szaktanácsadás;
Meghatározott összeghatár felett 30 napos fizetési határidő.


És végül...

Cégünk rendelkezik az ISO 9002 minőségbiztosítási és az ISO 14001 környezetirányítási rendszerrel, melyet az SGS Hungária auditált.
Alapítója és tagja a Magyar Kártevőirtók Országos Szövetségének.

Amennyiben még nem rendelkezik HACCP Kézikönyvvel, kidolgozására élelmiszer higiénikus szakértőt ajánlunk, aki az Ön üzletének munkarendjéhez igazítva elkészíti ezt.

REINVO Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Cím:
2030, Érd Kaktusz utca 34.
telefon:
23/395-075
e-mail:
23/395-075

Csóti-Pati Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
5000, Szolnok Debreceni út 1/a.
telefon:
56-421-138
telefon:
56-421-138
Tevékenység rövid leírása:
A Csóti-Pati Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.a Magyar Kártevőirtók Országos Szövetségének alapító tagja.

Kártevőírtás

Cím:
8220, Balatonalmádi Zrinyi u. 5.
:
:

Chrysal Szalon - DIAMONDROCK KFT.

Cím:
1029, Budapest Zsolt Fejedelem u. 13.
telefon:
397-0123
fax:
397-0123
Tevékenység rövid leírása:
A Chrysal Szalon ipari tisztítószerek, takarító gépek, takarító eszközök, higiéniai adagolók és ezek töltőáruinak, valamint védőeszközök, szennyfogó szőnyegek, cipőtisztító gépek forgalmazásával foglalkozik. Szolgáltatásaink: rágcsáló és rovarirtás, mosodatechnikai tervezés és kivitelezés.

EVAT ZRt.

Cím:
3300, Eger Zalár József u. 1-3.
e-mail:
evatzrt@evatzrt.hu
fax:
evatzrt@evatzrt.hu
Tevékenység rövid leírása:
Az EVAT Zrt. jogelődje az Egri Ingatlankezelő-Közvetítő és Lakásberuházó Vállalat, melyet Eger Város Tanácsa 1971. júliusában alapított. A vállalat feladata az állami tulajdonba került lakások bérlőivel a szerződések megkötése, a szerződési kötelezettségek teljesítésének vizsgálata, ill. a szükséges felújítások, karbantartások elvégzése volt. Az egri távfűtés története 1972-ben kezdődött egy ún. termokonténer üzembe helyezésével. Eger Város Tanácsa 1973-ban bízta meg az IKLV-t az épülő távhőrendszerrel kapcsolatos feladatok ellátásával.

A rendszerváltás során a bérlakások önkormányzati tulajdonba kerültek, később megkezdődött ezen lakások értékesítése, az ezeket kezelő vállalatok pedig átalakultak mai formátumú gazdasági társaságokká. A 80-20% arányban önkormányzati-kisrészvényesi tulajdonú Egri Vagyonkezelő és Távfűtő Részvénytársaság 1991. augusztus 1-jén alakult meg.

Az Rt. az önkormányzat lakásgazdálkodásában, valamint szociálpolitikai kérdések megoldásában egyaránt jelentős szerepet töltött be. Ingatlan vonalon részt vállalt kezelés, karbantartás, felújítás terén, de meghatározó volt a lakáspiac alakításában és a műemlékek megmentésében, hasznosításában is. Vállalkozások részére területeket keresett és biztosított, ingatlanokat adott bérbe és adásvételt bonyolított. Szolgáltatások széles választékát nyújtotta, elsősorban a lakosságnak: fűtés, hibaelhárítás, díjbeszedés, takarítás, jogi-pénzügyi és adótanácsadás.

2001-ben az Rt. tulajdonosai döntöttek a szétválásról, a kisrészvényesek önálló, döntően házkezeléssel foglalkozó Kft.-t alapítottak. Kiválásukkal 2001. november 26-án létrejött a 100%-ban önkormányzati tulajdonú Egri Vagyonkezelő és Távfűtő Részvénytársaság, melynek fő profilja a távhőszolgáltatás, valamint a vagyongazdálkodás és üzemeltetés.

Társaságunk 2003 márciusában megnyitotta kapuit az ún. Történeti Tárháznak, ahol állandó kiállításként egy csodálatos fegyvergyűjtemény kapott helyet. Szintén ebben az évben kezdődött el a mára már megnyílt Kopcsik Marcipánia és Harangöntő-Ház felújítása. Ezen kezdeményezésekkel cégünk komoly szerepet vállal Eger város idegenforgalmi és kulturális életében.

2004. márciusától cégünk látja el Eger városában a fizető parkolók, a piaccsarnok és a Szépasszony-völgy területének üzemeltetési feladatait is, valamint a rágcsálómentesítést. Cégünk a 2004-es évtől kezdve könyvviteli és bérszámfejtési tevékenységet végez más önkormányzati cégek számára is. Önkormányzati döntés szerint 2004 év végétől az Rt. ún. "törzsházas" formában irányítja a korábban önkormányzati felügyeletű gazdasági társaságokat. 2006 márciusától az Egri Városfejlesztő, Beruházó és Szolgáltató Kft. beolvadásával az egri Tűzoltó Múzeum is társaságunkhoz került.

Cégünk büszke arra, hogy sikerült olyan arculatot kialakítania, amelyet ügyfeleink és partnereink egyaránt, elfogadtak és rövid id. alatt ismerté váltak. Következetesen használjuk logónkat, színeinket (zöld-fehér-kék), zászlóinkat (asztali, kültéri), levélpapírunkat, jelképünket, valamint kialakítottuk internetes oldalunkat is.

Az Rt. dolgozói 21. századi körülmények között végzik munkájukat, kényelmes irodabútorok, kiváló megvilágítás és korszerű technikai feltételek jellemzik az irodahelyiségeket. Mindezek hozzájárultak ahhoz, hogy a Hewitt-Figyelő felmérésén sikerült elnyernünk a "Legjobb munkahely 2005." címet a kis- és középvállalatok kategóriában

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.