Értékelje a céget!
11 találat 1 | 2

IBENS Építőipari Fővállalkozó Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az építőipar területén generálkivitelezéssel, magasépítéssel, mélyépítéssel foglalkozik. Irodaházak, lakóparkok, készházak építését vállaljuk.

Grepton Informatikai Rt.

Cím:
1116, Budapest Kondorfa u. 10.
fax:
204-7731
telefon:
204-7731
Tevékenység rövid leírása:
A Grepton küldetésének tekinti, hogy új ötletekkel és eszközökkel, munkatársainak alkotó tevékenységével lehetővé tegye ügyfelei számára, hogy saját céljaik elérésére összpontosíthassanak. Tapasztalatával, rugalmasságával, korrektségen alapuló üzleti filozófiájával biztosítja partnerei folyamatos elégedettségét.

Aquaprofit ZRt.

Cím:
1013, Budapest Krisztina krt. 32.
telefon:
472-2130
telefon:
472-2130
Tevékenység rövid leírása:
Vízhez kapcsolódó térségi vagy azt meghaladó jelentőségű projektek komplex megvalósítása a tervezéstől a finanszírozási tanácsadáson át a kivitelezésig
Az Aquaprofit Zrt. a víz számtalan megjelenési formájával és felhasználási területével foglalkozik a vízbázisok védelemétől kezdve, az ivóvízminoség-javító programokon, termál- és gyógyfürdő fejlesztéseken át, az ásványvíz palackozó üzemek létesítéséig.

Fő szakterületeink:
Környezetvédelmi és Vízgazdálkodási Üzletágunk a vízgazdálkodással, vízépítéssel kapcsolatos mérnöki tervezési, kivitelezési és menedzsment feladatokat végez, legyen szó vízellátó rendszerek tervezéséről vagy kivitelezéséről, ásványvíz, ivóvíz vagy termálvízbázisok kutatásáról, fejlesztéséről, geotermikus energiahasznosításról vagy környezetvédelmi projektek menedzseléséről.

Területfejlesztési és Turisztikai Üzletágunk a legnagyobb hazai termálfürdők fejlesztési tapasztalatát, Magyarország egészségturisztikai és ökoturisztikai koncepciójának megalkotását és számos település turisztikai célú településfejlesztési koncepciójának elkészítését tudhatja referenciái között.

Projektfinanszírozási Üzletágunk, amely a tervezett fejlesztésekhez a pénzügyi hátteret pályázati források, bankhitel vagy befektető bevonásával teremti meg, biztosítja a pályázatok pénzügyi finanszírozásához szükséges és az európai uniós projektek menedzselésével kapcsolatos szakmai ismereteket.

Rugalmas projektmenedzsmentünknek köszönhetően a munka különböző fázisaiban be tudunk kapcsolódni a projektbe. Legnagyobb előnyünk, hogy e három üzletágunk segítségével átfogóan, komplexen tudjuk kezelni ügyfeleink projektjeit.
E szoros együttműködésnek köszönhetően partnereinket eddig több mint 50 Mrd Ft vissza nem térítendő támogatáshoz segítettük hozzá.

Amennyiben szolgáltatásainkról részletesebb információt kíván kapni kérjük látogasson el honlapunkra (www.aquaprofit.com)!

FATIMEX-EURO Kft.

Cím:
1118, Budapest Holdvilág u. 11.
telefon:
319-0736
:
319-0736
Tevékenység rövid leírása:
Gazdasági tanácsadás és projektfejlesztés az önkormányzatok, kistérségek körében.

Mercur 5199. Bt. - Mansart Csoport

Cím:
8500, Pápa Harangöntő u. 1/5.
telefon:
89/315-289
:
89/315-289

Inventio Consulting Kft.

Cím:
1025, Budapest Utas u. 14.
telefon:
319-6002
telefon:
319-6002

Growtext Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Regionális Fejlesztési Holding ZRt.

Cím:
8230, Balatonfüred Zsigmond u. 2.
e-mail:
regingrt@regingrt.hu
fax:
regingrt@regingrt.hu
Tevékenység rövid leírása:
A Regionális Fejlesztési Holding és cégcsoportja legfontosabb célja, hogy elosegítse a térségi gazdaságfejlesztést, szerkezetváltást és versenyképességet oly módon, hogy a kormányzat és a területfejlesztés állami szereploi által elindítani és irányítani kívánt európai uniós és hazai fejlesztési programok, akciók generálását, lebonyolítását, átmeneti elofinanszírozását, szükséges képzés bonyolítását, megvalósítását és helyszíni ellenorzését végzi.
További cél az együttmuködés a területfejlesztési és vállalkozásfejlesztési intézményekkel a versenyképes és sikeres Magyarországért. Szolgáltató-vállalkozóként, elsosorban regionális társaságai és pénzügyi vállalkozásain keresztül részvétel az adott régió és kistérség önkormányzati és kisvállalkozói szektor hálózatos kiszolgálásában. Kistérségi szinten koordinatív szerep, önkormányzati projekttársaságok alapításával valamint forrásbevonás és közvetítés révén, esetlegesen, munkaszervezeti feladatok átvállalásával
A Holding a kormányprogramban, az ágazati és regionális fejlesztési tervekben és a Nemzeti Fejlesztési Tervben megfogalmazott célrendszerrel összhangban dolgozik. Stratégiai piaci együttmuködést alakított ki a MFB-vel, a Hitelgarancia Zrt-vel és a Corvinus Rt-vel közös társaságai muködtetésében és termékeik közvetítésében.
Bővebb információért kérem kattintson weboldalunkra!

Progress Consulting Kft.

Cím:
1042, Budapest József Attula u. 26.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk tanácsadással foglalkozik.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018 Tudakozó Rendszer Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.