Értékelje a céget!
7 találat 1

Budapesti Ingatlan Rt. - Bajcsy Irodaház

Alfa Hotel és Wellness Centrum

Cím:
3519, Miskolc Fenyő u. 17 ? 19.
fax:
46/564-300
e-mail:
46/564-300
Tevékenység rövid leírása:
Az Alfa Panzió és Wellness Központ helyileg Miskolc - Tapolcán, a Fenyo utcán található, kellemes környezetben, zöld övezetben.
A távolsága idoben mérve a Strandfürdotol kb. 3 perces, a Barlangfürdotol kb. 5 perces sétaút.
Panziónk 16 légkondicionált kétágyas szobával rendelkezik, melybol 11 pótágyazható (3 szoba 1 db pótággyal, 8 szoba 2 db pótággyal) összesen 51 férohellyel várja a pihenni vágyókat.
A szobák felszereltsége:


- chipkártyás belépteto rendszer


- külön fürdoszoba zuhanykabinnal, toalettel


- müholdas központi antenna, 55 cm átmérojü színes televízió


- mini bár


- internet csatlakozási lehetoség és vezeték nélküli (WiFi) internet hozzáférés


- telefon


- Fen-Cool típusú környezetvédo légkondicionálás


Éttermünk nem dohányzó, légkondicionált, 40 ? 50 fo befogadására alkalmas. 7 ? 22 óráig áll vendégeink rendelkezésére.

Szállóvendégeink számára reggelit biztosít 7 ? 10 óráig, illetve félpanziós ellátás igénybevétele esetén vacsorát 18 ? 20 óráig.

Kiváló teret adhat különbözo rendezvények, összejövetelek, ballagások, kisebb esküvok rendezésére.
Háromnyelvü étlapunkról a kímélo ételektol, a frissen sülteken át az igazi magyaros ízekig kedvükre választhatnak az étkezni vágyók.
Légkondicionált, 50 fo befogadására alkalmas konferencia termünk tökéletes helyszíne lehet konferenciák, vállalati tréningek megtartására.
Egyéb szállodai szolgáltatások:

Üdülési csekket elfogadunk
Hitelkártyás fizetési lehetoség: K & H , Mastercard,Mastercard Electronic,Maestro, Visa, Visa Electron, JCB cards
24 órás portai szolgálat
Központi széf
Kamerával figyelt parkoló, mely a szállóvendégek részére díjtalan
Telefax, fénymásolás
Taxi rendelés
Vonat-, színház-, mozi jegy rendelés

További információkért látogasson el weblapunkra!

MTA ALFA

Aqua-Steel Kft.

Cím:
1106, Budapest Jászberényi út 24-36.
e-mail:
info@aquasteel.hu
fax:
info@aquasteel.hu
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk fiatalos, dinamikus lendülettel törekszik arra, hogy magas szakmai szinvonalon olyan szolgáltatást nyújtson, amely maximálisan figyelembe veszi az Ön érdekeit, anyagi lehetőségeit, ezzel biztonságot teremtve a mindennapjaiban.
Társaságunk magas követelményeket támaszt minden munkatársával szemben, melynek alapján a megbízhatóság, igényesség, éberség, segítőkészség valamint az adott munkaterületnek megfelelő speciális elvárások maradéktalan végrehajtása.
Munkatársaink rendelkeznek hatósági, személyi- és vagyonőri igazolvánnyal, kamarai tagsággal, illetve érvényes orvosi alkalmassági vizsgálattal. Különös gondot fordítunk arra, hogy munkatársaink munkájukat a feladat jellegének megfeleő munkaruhában, ápolt külsővel, illetve udvarias de határozott módon lássák el a feladataikat.
Dolgozóink a mindenkori hatályos jogszabáloyk alapján végzik munkájukat, melyet folyamatos oktatásokkal, továbbképzésekkel tesszük még hatékonyabbá.
Munkaterületeinken általános őr utasítás (egyedi megbízások ellátása során, a konkrét feladatokra összeállított, őrszolgálati utasítás) alapján végezzük tevékenységünket. Igény esetén járőröket ellenőrző rendszert üzemeltetünk.
Fontosnak tartjuk, hogy a partnereinkkel történő személyes kapcsolattartások alkalmával, az észrevételek alapján a szolgáltatásunkat az egyedi elvárásokhoz is igazítsuk.
Kapcsolatban állunk biztonságtechnikai vállalkozásokkal, így technikai védelemmel kapcsolatos feladatok ellátásában is segítségére lehetünk (beléptető rendszerek, kamerák, riasztók telepítése, karbantartása).

Kaiso Kft.

Cím:
1134, Budapest Lehel u. 4/B. I/2
telefon:
789-2490
mobil:
789-2490
Tevékenység rövid leírása:
A KAISO Magánnyomozó és Információs Kft a Rendőrségnél valamint Vagyonvédelmi cégeknél tapasztalatot szerzett, a vagyonvédelem és a biztonságtechnika, a bűnügyi megelőzés és felderítés területén képzett szakemberek alapították


Az évtizedes tapasztalat, a bűnügyi felderítés, hírszerzés valamint a vagyonvédelem területén, a munkatársak, a cég állományának folyamatos képzése, a technikai és személyi feltételek megléte, valamint a többszintű biztosítási háttér garantálja a meglévő és a leendő partnereink részére a színvonalas, professzionális, korszerű, komplex vagyonvédelmi szolgáltatásainkat.

DUNASECURITY Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
8200, Veszprém Házgyári út 1.
telefon:
+36-88-545-161
fax:
+36-88-545-161
Tevékenység rövid leírása:
Cégjegyzékszám: 01 09069158. Alapítás: 1992. Tanúsítványok: ISO 9001:2008, "Minősített NATO Beszállításra Alkalmas". Jelentősebb referenciák: MOL Rt., UPC Magyarország Kft., IBUSZ, PARMALAT Hungária, Wincanton, MEDIMPEX, Médiahajó, Hunguest Hotels, SAGEM Magyarország Elektronikai Kft., OPERABÁL, HM Elektronikai Intézete, CSEMEGE MATCH Zrt., EURONICS, COIN áruház, McDonald's, PLUSZ Zrt., PROFI Magyarország, OTP Bank, DUNAHOLDING, BIGGEORGE'S, Magyar Televízió, Budapest Értéktőzsde, LUKOIL, British American Tobacco, Volán Zrt., KÖKI Terminál, TCHIBO, Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok, ÁPV Zrt., Budapest Airport. Tagság: Vagyonvédelmi Szakmai Kamara, Magyar Biztonságvédelmi Egyesület, Német-Magyar Ipari- és Kereskedelmi Kamara. Magyar-Ukrán Kereskedelmi és Iparkamara, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Orosz Tagozata.A Dunasecurity Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. 25 millió Ft-os jegyzett tőkéjű, 1992-ben alakult, tisztán magyar tulajdonú vagyonvédelmi és szolgáltató társaság. Fennállása óta komoly mennyiségű és kiváló minőségű munkát végzett és jelenleg is végez, kis-, közepes és nagy gazdasági egységek, valamint közigazgatási intézmények részére, bel- és külföldön.A Dunasecurity Kft. korszerű technikai eszközökkel, kiképzett és jól felszerelt személy- és vagyonőrökkel, illetve személyzettel rendelkezik. Állományunkat rendszeresen tovább képezzük, hogy folyamatosan megfeleljenek a kor és a Megbízók új elvárásainak, a változó jogszabályi feltételeknek. Budapesti központunkban folyamatos ügyeleti szolgálat működik, mely a Megbízóink részére éjjel, nappal rendelkezésére áll. Az esetleges észrevételeket, igényeket, eseményeket telefonon, faxon, e-mailben, vagy személyesen is el lehet juttatni az ügyeleti ellenőrök részére.Kollegáink munkavégzésének ellenőrzése rendszeresen és különböző napszakokban történik. A gyakori ellenőrzések nem csak jól szolgálják a vállalt kötelezettségek kontrolállását, hanem lehetőséget biztosítanak a Megbízókkal való folyamatos személyes kapcsolattartásra is. Az ellenőrzéseket társaságunk vezetői és független munkatársak végzik. A Dunasecurity Kft. a 22/2006.(IV.25) BM. rendeletben előírtaknak teljes mértékben megfelel, rendelkezik a tevékenység végzéséhez szükséges összes engedéllyel és feltétellel.Társaságunk a vagyonvédelmi szolgáltatásaiért az Generali Providencia Biztosító Zrt.-nél vezetett általános és szakmai felelősség biztosítás alapján felelősséget vállal. Biztosítási értékhatáraink 100 millió Ft / év és 50 millió Ft / eset.
Szolgáltatási területeink:
" objektumőrzés, portaszolgálat, rendészeti tevékenység,
" rendezvénybiztosítás,
" pénz- és értékszállítás, trezorálás (fegyveres),
" bel- és külföldi szállítmánykísérés (fegyverrel vagy fegyver nélkül),
" jegy- és bérletellenőrzés,
" személy- és vagyonőrképzés,
" vagyonvédelmi szakértői munka,
" biztonságtechnikai eszközök, rendszerek telepítése, karbantartása,
" tűz- és munkavédelmi felülvizsgálatok végrehajtása, tűzvédelmi és munkavédelmi szabályzatok készítése,
" takarítás,
" kertészeti munka.
Külföldi megbízások
A cégünk a magyarországi mellett értékes tapasztalatokkal rendelkezik határon túli megbízások teljesítésében is. Jelentős mennyiségű szállítmánykísérést hajtottunk végre a fennállásunk óta eltelt időszakban Ausztriában, Németországban, Romániában, Szlovákiában, Lengyelországban (nemesfémszállítás) és a FÁK (áruszállítás) területén. Cégünk Európai Uniós fegyvertartási engedéllyel rendelkezik, amely lehetővé teszi a szállítmányok külföldön történő fegyveres biztosítását.Külföldi tapasztalatainkat tovább növeli, hogy a szállítmánykísérés mellett vállaljuk objektumok élőerős őrzését is. Jelenleg is cégünk látja el Magyarország egyes külföldi intézményeinek, képviseleteinek portaszolgálatát és védelmét.
Külföldi partnerség
Cégünk 2007 óta a németországi székhelyű vagyonvédelmi vállalkozás, az A.S Advanced Security AG - The European Company Pool kiemelt partnere. A cég keretein belül Európa minden országát magában foglaló hálózat működik, amelynek tagjai egységes minőségi normáknak megfelelően nyújtanak vagyonvédelmi szolgáltatást. Tagságunk lehetővé teszi, hogy megbízóink igényeit a hálózat partnereinek közreműködésével szükség esetén nemzetközi szinten is maximálisan ki tudjuk elégíteni.
Nemzetközi kamarai tagságaink
Tagjai vagyunk a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarának, a Magyar-Ukrán Kereskedelmi és Iparkamarának, és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Orosz Tagozatának. Tagságunk révén folyamatosan naprakész információkkal rendelkezünk az adott ország és Magyarország közötti gazdasági folyamatok, illetve szabályozások alakulásáról.

Kastell Szálloda Kávéház Étterem

Cím:
9783, Egyházasrádóc Kissároslak, Petőfi S. u. 2-4.
e-mail:
info@hotelkastell.com
fax:
info@hotelkastell.com
Tevékenység rövid leírása:
Szállodánk kellemes környezetben, külön vegetáriánus és diétás konyhával, különböző sportolási, kikapcsolódási lehetőségekkel várja kedves vendégeit.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.