Értékelje a céget!
8 találat 1

Diamet Kft.

Cím:
2000, Szentendre Szent László út 78.
telefon:
26/312-288
fax:
26/312-288

Váradi Metal Kft.

Cím:
7020, Dunaföldvár Paksi u. 73.
e-mail:
revi@t-online.hu
fax:
revi@t-online.hu
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk fali- és bútortrezorok, fémszekrények és egyéb fémipari termékek gyártásával foglalkozik. Emellett bérmunkában végzünk CNS-s lemezmegmunkálást 6 mm-es vastagságig. Revolveres présgéppel rendelkezünk, élhajlítási, lézerdarabolási, porszórási és hagyományos présmunkákat, WIG és MIG-MAG hegesztést vállalunk.
A Váradi és Társai Kft több mint 10 éve gyárt magas színvonalon, fejlett technikával megbízható minőségű fémipari termékeket. Eddig főleg Németországban, Ausztriában és Hollandiában volt ismert a nevünk, de a hazai piacon sem idegen. Cégcsoportunkban jelenleg kb. 110 főt foglalkoztatunk. Árbevételünk 90%-át az export képezi.

Egerházi Kende Felületkezelő és Vegyi Üzem

Cím:
2220, Vecsés Sziget utca 7. - HRSZ 014/4 - GPS Koordináták: É:47' 24' 10' 181' - K: 19' 17' 17' 390'
e-mail:
egerhazi@mail.datanet.hu
mobil:
egerhazi@mail.datanet.hu
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1991 óta működik folyamatosan bérmunkát végez.Tevékenység: Alumínium anódos oxidáció, porszórásAz üzem 1 hektár területen fekszik, üzemcsarnokaink kb 1500 m2 alapterületűek. 5 épületben üzemrészek és raktárak helyezkednek el, míg 1 épületben iroda és szociális helyiségek kaptak helyet.Három épületünkben eloxálással foglalkozunk, az elsőben a kis alkatrészek anodizálása és szinezése történik, valamint itt kapott helyet az egyik szereldénk és a porfesték raktár. A technológia a zsírtalanítás, savas pácolás, anódos oxidálás, és szinezés sorrend szerint történik. A szinezék többnyire arany- színű és fekete.A másik épületünkben már 6m.- es szálanyagok anódos oxidálása is kivitelezhető. Itt végezzük a kis szériák felületkezelését, amiket mennyiségük miatt nem érdemes az eloxáló soron végigfuttatni. A harmadik épületben, amelyik a legnagyobb, 6m hasznos hosszúságú kádak vannak, a sor alsópályás átemelő berendezéssel van ellátva, Itt történik az alumínium profilok eloxálása, valamint a táblalemezek eloxálása is.Az épületben van még a raktár, szerelde és vibrációs koptató egység. A szereldében excenter prések, szalagcsiszoló működik, külön helyiségben a vibrációs koptató berendezések működnek.Az épület mögött helyezkedik el a szennyvíz kezelő berendezés.Az eloxáló kapacitásunk meghaladja a 100.000 m2/év nagyságrendet. A negyedik épületben kapott helyet a porfestő berendezés. A mai poliészter és epoxi porok 60 - 80 mikron rétegvastagságban biztosítják a megfelelő korrózióvédelmet és emellett színük és megjelenési formájuk minden esztétikai igényt kielégít.Üzemünk 2000.- ben vezette be a porfestést, amihez építettünk egy 400 m2 alapterületű épületet.A berendezés 7500 x 2000 x 900 mm méretű munkadarabok porfestésére alkalmas. Konveyor pályás, amelynek teherbírása 250 kg/fm. Automata 2 x 2 pisztolyos porfestő berendezés működik, de külön kézi elektrosztatikus szórásra is alkalmasak.Az üzem kapacitása 150.000 m2/év. A RAL szinskála minden szinének por-szórására vállalkozunk. Szereldénkben az általunk felületkezelt alkatrészek összeszerelését, csomagolását és a késztermék elszállítását végezzük .Vállaljuk továbbá, úgy az eloxált, mint a szinterezett alkatrészek oda és vissza-szállítását saját szervezésű szállítóeszközökkel, pontosan és gyorsan.ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszerrel rendelkezünk.Tagjai vagyunk az Európai Alumínium-felületkezelők Szövetségének, / ESTAL/.Hazai szövetségünk az AFMSZ, az Alumínium Felületkezelők Magyarországi Szövetsége, amelynek szintén rendes tagjai vagyunk.Ferihegy-térség hivatalos korróziós szaktanácsadó és szakértő szolgálatát látjuk el, valamint szakértői vélemények készítését is vállaljuk a legkiválóbb szakemberek bevonásával. Tagjai vagyunk a Green Team Oktatási és Tájvédelmi Egyesületnek

GPS Koordináták:
É:47' 24' 10' 181'
K: 19' 17' 17' 390'

Nyeste és Nyesténé Épületveret Gyártó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
4100, Berettyóújfalu Széchenyi u. 57.
telefon:
54/401-090
fax:
54/401-090
Tevékenység rövid leírása:
Ajtó-, ablakkilincsek, zárcímek, biztonsági veretgarnitúrák (MABISZ által minősített): alumínium eloxált és porszórt, valamint réz és krómozott kivitelben.

Rózsa-Szín-Ter Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Fémfelület-kezelés, szinterezés, porfestés.Új és meglévő partnereink felé fuvarozási lehetőség.


Referenciák: -Gödöllő, Fémszer Kft.
-Budapest, Jászberényi út, Citroën szalon
-Kecskemét, Erdei Ferenc Művelődési Központ
-Kecskemét, Mercedes szalon
-Aluredőny Kft.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.