Értékelje a céget!
12 találat 1 | 2

Nordenia Hungary Kft.

Cím:
2111, Szada Vasút u. 13.
telefon:
28/502-502
fax:
28/502-502
Tevékenység rövid leírása:
Nemzetközi és belföldi vevők számára gyárt a NORDENIA HUNGARY Kft. Szadán magas záróképességű, hajlékonyfalú csomagolóanyagokat. Ezeket mono- és koextrúziós eljárással maximum 3 rétegben, valamint kasírozóeljárással maximum 5 rétegben állítja elő. A NORDENIA ezen a területen hosszú évtizedek alatt szerzett tapasztalata, kiváló nyomásminőséget garantál. A flexo-eljárás lehetővé teszi a maximum 8 színben történő nyomást, illetve hidegen hegedő ragasztó (cold seal) felhordására szintén van lehetőség.

Tiszai Vegyi Kombinát Nyrt.

Cím:
3581, Tiszaújváros Gyártelep, Pf. 21.
telefon:
49/522-222
e-mail:
49/522-222
Tevékenység rövid leírása:
A Tiszai Vegyi Kombinát Részvénytársaság ma Magyarország legnagyobb vegyipari komplexuma. Olyan integrált termelő vállalat, amely vegyipari benzin és gázolaj felhasználásával etilént és propilént állít elő, amit világszínvonalú technológiáival kis-, közepes- és nagysűrűségű polietilénné, valamint polipropilénné dolgoz fel.
Termékszerkezetünk felöleli a petrolkémiai vertikum egyik legfontosabb szegmensét, hiszen etilént, propilént, és ezek további feldolgozásával műanyag alapanyagokat, poliolefineket gyártunk.

SYDNEX Kft.

Cím:
3565, Tiszalúc Hársfa u. 4-8.
e-mail:
info@sydnex.hu
telefon:
info@sydnex.hu
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk műanyagtermékek gyártásával foglalkozik.
Társaságunk 1990-ben alakult és azóta is polietilén termékek gyártásával foglalkozik. Üzemünk Tiszalúcon található, közel 2000 m2-es alapterületen. Korszerű technológiával 1300 tonna / év polietilén fólia feldolgozását, valamint 250 tonna a gyártásból keletkezett hulladék újrahasznosítását végezzük. A KFT 2000. májusában megkapta az ISO 9002 minőségügyi szabvány követelményeinek megfelelő tanúsítványt, mely 2003-ban megújításra került és az ISO 9001 szabvány követelményeinek is eleget tettünk. Melynek elengedhetetlen feltétele az általunk gyártott termékek jó minőségének folyamatos ellenőrzése és betartása. Cégünk a 2003-as évben kapacitás illetve gyártóterületi bővítésbe kezdett. Melynek eredményeként gyártókapacitásunk minőségi és mennyiség fejlődésen megy keresztül, 3 új konfekcionáló egy 6 színű központi nyomóműves nyomdagép illetve egy extruder beállítása valósul meg 2004 közepére. A beruházás megvalósulását követően feldolgozó kapacitásunk megközelíti majd a 2000 tonnát.

Budainé Hartai Katalin egyéni vállalkozó

Cím:
8800, Nagykanizsa Akácfa u. 16.
telefon:
93/315-621
telefon:
93/315-621
Tevékenység rövid leírása:
A vállalkozás polietilén tasak gyártásával, illetve ipari és papír csomagolóanyag gyártásával foglalkozik.

Folprint 2002 Kft.

Cím:
5300, Karcag Szent István sgt. 17.
telefon:
59/503-036
telefon:
59/503-036
Tevékenység rövid leírása:
A vállalkozást 1991-ben alapította FOLPRINT Kft néven négy magánszemély, akik ma is tulajdonosok. Hajlékony falú csomagolóanyagok gyártása flexo nyomtatással volt a fő tevékenység. Kezdetben nyomdagépek beszerzésével bővítettük a gyártási kapacitásunkat és termékválasztékunkat. A szükséges polietilén fóliát kölönböző hazai gyártóktól vásároltuk. 1998-tól két telephelyen folytattuk tevékenységünket. Vásároltunk egy fólia fúvó extrudert, 2000-ben pedig az első hatszines, központi nyomóműves 1000 mm-es flexo nyomdánkat szereztük be a meglévő négyszínesek mellé. Jelenleg hat db nyomdagépunk van :
egy db kétszínes soros, három db négyszínes soros és két db hatszínes központi nyomóműves. A fólia gyártó extruderek száma 4-re növeketett.
2001-ben gépparkunk egy 1000 mm-es lamináló géppel bővült..
Tasakgyártó kapacitásunk mindezekkel párhuzamosan fejlőtött hat géppel dolgozunk.
A tulajdonosok a 2001. december 31-én tatott taggyűlésen elhatározták a két fő tevékenység, a polietilén, valamint a BOPP alapanyag feldolgozás és értékesítés szétválasztását, külön telephelyen történő üzemeltetését, új tulajdonosok bekapcsolását, ezen keresztül a hatékonyság és a jövedelmezőség javítását. Kiválással megalakult a Folprint 2002 Kft. A két cég kooperálva dolgozik. A hatékony és gördülékeny együttműködését a közös tulajdonosok biztosítják. Fejlődésünk jelenlegi fázisában megrendelőink részére széles választékot tudunk biztosítani az egyszerű polietilén tasaktól a többrétegű color nyomtatott BOPP tasakig. A két cég közös termelése évi 500 tonna fólia, ebből több mint 200 tonna a BOPP, míg a fennmaradó rész polietilén. Nyomtatott fóliáink grafikai tervezésében és a nyomóformák készítésében a Rinoceros Grafikai Stúdió a beszállító partnerünk. Az elmúlt 15 év töretlen fejlődése, és a felhalmozott szakmai tapasztalat biztosíték arra, hogy a megrendelőink magas színvonalú kiszolgálása folyamatosan biztosított legyen.

Várjuk Önt is vevőink széles táborába!

Provi-Zoll Bt.

Cím:
2531, Tokod Hrsz. 025.
fax:
33/469-231
telefon:
33/469-231
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk műanyag alapanyagokat gyárt feldolgozók részére, bérdarálást, bérgranulálást vállalunk, egyéb más műanyagok értékesítésével is foglalkozunk.

Szigeti és Társa Kft.

Cím:
6230, Soltvadkert Ipari u.14
telefon:
78/481-744
fax:
78/481-744
Tevékenység rövid leírása:
A Szigeti és Társa Kft. története 1999-ben kezdődött, amikor 100%-ban magyar tulajdonnal megalakult, az akkor még Horváth és Társa Kft. 2001-ben a cégben történt vezető- és tulajdonosváltásnak köszönhetően a vállalat felvette a Szigeti és Társa Kft. nevet.

Cégünk Soltvadkerten, szinte az ország közepén található. Az ?új? cég fő tevékenysége továbbra is polietilén csomagolóanyag gyártás és forgalmazás maradt. Jelenleg 23 fős létszámmal, 8 extruderrel, 7 konfekcionálógéppel 1 nyomdagéppel és három teherautóval elégítjük ki ügyfeleink megrendeléseit.

Az évek során folyamatosan bővítettük gyártókapacitásunkat és termékkínálatunkat, így ma már széles csomagolóanyag-termékválasztékkal állunk jelenlegi és leendő ügyfeleink rendelkezésére. Az általunk készített, kiváló minőségű Polietilén tasakok, táskák, síkfólia és egyéb csomagolás- és csomagolóanyag típusok többféle színben és méretben ? a vevők egyedi igényeinek megfelelően ? kerülnek legyártásra és szállításra az ország egész területén.

Annak ellenére, hogy partnereink között az országos hálózattal rendelkező nagykereskedések mellett kiskereskedések és családi vállalkozások is megtalálhatóak, jelentős mennyiségű csomagolás technikai termékünk kerül értékesítésre viszonteladóinkon keresztül, mégis többnyire közvetlen csomagolóanyag beszállítói vagyunk más termelő, gyártó, szolgáltató cégeknek.

Az általunk alkalmazott technológia, a korszerű berendezések és munkatársaink szakértelme együttesen biztosítja azt a magas minőséget, amely garantálja ügyfeleink elégedettségét és biztosítja az ügyfelek egyedi igényeinek megfelelő méretű és színű csomagolóanyag termékskála kialakítását.

Ügyfeleink elégedettségét jelzi, hogy a folyamatos megrendeléseknek köszönhetően kinőttük régi telephelyünket. Így 2005 januárban új telephelyünkre költöztünk, ahol a már megszokott kiváló minőségben, de nagyobb gyártókapacitással tudunk ügyfeleink rendelkezésére állni.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.