Értékelje a céget!
21 találat 1 | 2 | 3

Szinvapark

Cím:
3527, Miskolc Bajcsy-Zsilinszki E. u. 2-4.
fax:
46/502-304
:
46/502-304
Tevékenység rövid leírása:
A 2000 szeptember 1-jén Miskolc belvárosában megnyílt bevásárlóközpontunk 31.000 négyzetméteren 70 üzlettel várja látogatóit.
A "bérlői-mix" összeállításánál szem előtt tartottuk illetve tartjuk vásárlóink állandóan változó igényeit. Látogatottság adataink ismeretében elmondható, hogy a Szinvapark Miskolc város leglátogatottabb kereskedelmi és szolgáltató intézménye. Sikerünk záloga az a napi átlag 26.000 vásárló, aki folyamatosan megtisztel minket jelenlétével.
A házat olyan nevek fémjelzik mint a Raiffeisen Bank, Hollywood Multiplex, Media Markt, InterSpar, Mexx, Brendon, Marionnaud, Aegon, Magyar Posta, de megtalálható falaink között több miskolci kereskedő színvonalas üzlete is. Éttermi részünkön a város legnagyobb kínálatát felmutatva mindenki találhat ízlésének megfelelő választékot.
Lojalitásukban továbbra is bízva szeretettel várunk minden kedves vásárlót és ne feledjék:
Szinvapark, az irányadó!

Plaza Műterem Kft.

Cím:
9026, Győr Hédervári út 39/A
telefon:
96/510-860
:
96/510-860

Miklós pláza bevásárlóközpont

Cím:
2310, Szigetszentmiklós Ifjúság útja 16.
fax:
24/517-751
telefon:
24/517-751

Plaza-Kommunikáció Kft.

Cím:
1021, Budapest Hűvösvölgyi út 30.
telefon:
398-0862
fax:
398-0862
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a Plaza Magazin kiadója. www.plazamagazin.hu

Csiki-Bege Kft.

Cím:
1039, Budapest Pünkösdfürdő utca 52-54.
e-mail:
autoplaza@csiki-bege.hu
telefon:
autoplaza@csiki-bege.hu
Tevékenység rövid leírása:
Amennyiben új/használt, teherautó/személyautó illetve egyedi Csiki-Bege Autoplaza szolgáltatásaival kapcsolatos értékesítési információra vagy technikai tanácsadásra van szüksége, hivja a telefonos ügyfélszolgálatunkat (1) 886-5656, vagy keresse munkatársainkat e-mailben!
Kulcsszavak:
assistance szolgáltatás autó autó adásvétel autó bemutatóterem autó beszámítás autó szervizelés autó tartós bérlet autóalkatrész autóbérlés autódiagnosztika autóelektronika autófelni autófelszerelés autófelszerelési cikk autófinanszírozás autóflotta kezelés autójavítás autókereskedelem autókereskedés autókozmetika autókölcsönzés autókölcsönzés, bérlés autólízing autómentés autómosás autós kiegészítő autószállítás autószalon autószerviz autótuning belső takarítás bérautó bowling casco csereautó digitális irodatechnika egészségcentrum életmód felvásárlás finanszírozás fitness fitness club flottaértékesítés flottakezelés fogászat garanciális szerviz gépjármű gépjármű hitelügyintézés gépjármű kárügyintézése gépjárműalkatrész gépjárműbérlés gépjárműhitel gépjárműjavítás gépjárműlízing gépjárműtechnika gyorsszerviz használt autó használt teherautó haszongépjármű haszongépjármű-bérbeadás hitelbonyolítás hitelügyintézés hűtőberendezés járműlízing kézi autómosás kishaszongépjármű környezetvédelmi vizsgáztatás kötelező felelősségbiztosítás lakóautó lízing lízingbiztosítás lízingelési lehetőség márkakereskedés márkaszerviz motorkerékpár műszaki állapotfelmérés műszaki vizsga műszaki vizsgáztatás plaza quad rent-a-car személyautó személygépjármű személygépjármű lízing személygépkocsi személygépkocsi-lízing személyszállítás szerviz tanácsadás tartós autóbérlet tartós bérlet tartós bérleti lehetőség teherautó teherautó bérlése teherautógumi tehergépjármű tehergépjármű lízing téli-nyári gumicsere utángyártott alkatrész vendéglátás wellness zöldkártya

Iterlift Kereskedelmi és Szervíz Szolgáltató Kft.

Cím:
1084, Budapest Őr u.1.
telefon:
06-1/334-4512
telefon:
06-1/334-4512
Tevékenység rövid leírása:
Felvonók tervezése,gyártása,karbantartása.
1982-ben alakult az INTERLIFT Kft jogelődje, mint magánvállalkozás, a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem felvonóinak üzemeltetésére.
Cégünk 1992-ben - az átalakulások évében - Korlátolt Felelősségű Társasággá alakult és jelenleg is ebben a formában működik.
Időközben tevékenységi körünk kibővült, új üzemeltetők felvonóinak karbantartásával, felújításával és új felvonó-berendezések gyártásával illetve szerelésével.
Szerelői gárdánk folyamatos továbbképzésben részesül a gyártók tervező szakembereik által, az új termékek folyamatos megismerése, beépítése és üzemeltetése végett.

Kialakítottuk az ISO 9002. minőségbiztosítási rendszerünket.

Tevékenységek:

Felvonó...Tervezés
Gyártás
Szerelés
Karbantartás

Szerelői gárdánk folyamatos továbbképzésben részesülnek a gyártók tervező szakembereik által, az új termékek folyamatos megismerése, beépítése és üzemeltetése végett.

Kialakítottuk az ISO 9002. minőségbiztosítási rendszerünket.

Munkánk során széleskörű kapcsolatokat építettünk ki külföldi alkatrészgyártókkal és importőreikkel, mint például:

ITALIFT Kft - mely az olasz gyárak képviseletét látja el,
WITTUR Kft - mely az LMC - Csoport tagja ,
OLMALIFT Kft - mely svájci és olasz berendezések képviseletét látja el,
DIKTALIFT Kft - mely német és spanyol gyárak képviselője.

Az általunk beépített felvonó berendezések minőségben megegyeznek a nagy nevű külföldi cégek által beépítésre ajánlott felvonókkal.

Cégünk tartalék árukészlettel rendelkezik a szerződött gyártási, - szerelési, - felújítási és karbantartási munkák akadálytalan végzése érdekében.

Három szerviz gépkocsink járja az ország útjait az általunk karbantartott - szervizelt felvonók folyamatos karbantartása és szervizelése miatt.
Részt vettünk nagyobb beruházások kivitelezésében is (pl.: DUNA PLAZA mozgólépcsők és felvonók szerelése).

Tel.:06-1/334-4512,06-1/303-4983,06-1/303-5768

Új Alba 2002 Kft.

Cím:
8000, Székesfehérvár Palotai út 1.
telefon:
Tel.: 06-22/513-300,
fax:
Tel.: 06-22/513-300,
Tevékenység rövid leírása:
Székesfehérvár, középkori nevén Alba Regia az egyik legősibb magyar városunk. Évszázadokon át történelmünk fényes eseményei játszódtak le a színhelyen. A város falai között koronázták és temették királyainkat és hozzátartozóikat. Itt volt a helye a királyi trónnak. Itt őrizték a királyi hatalom jelképeit.
Székesfehérvár a Mezőföld északi részén, Budapest és a Balaton között félúton fekszik, fontos vasúti és közúti csomópont.
A barokkos jelleg? belvárosban található az Alba Plaza, amely a város minden pontjából könnyen megközelíthető.
A húszezer négyzetméteres modern épületben az üzletprofilok teljes palettája mellett több étterem, kávezó, multiplex mozi, játékterem, és hatszáz férőhelyes tetőtéri parkoló várja Önt.

Bővebb információért klikkeljen WEB-címünkre!

Zala Plaza Fun City Bowling

Cím:
8900, Zalaegerszeg Stadion út 5.
telefon:
Telefon: 92/500-286
:
Telefon: 92/500-286
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk játéktermet üzemeltet Zalaegerszegen többek között.

Tevékenységek: Biliárd, biliárdterem, játékterem, klub, Plaza.

AVE Miskolc Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Kft.

Cím:
3527, Miskolc József A. u. 65.
telefon:
Tel.: 46/500-310
:
Tel.: 46/500-310
Tevékenység rövid leírása:
A rész, amelyért személyes felelősséggel tartozom, hozzájárul az egész sikeréhez. Ahogyan a munkámat végzem, az nem csupán engem érint, hanem a kollégáimat és az ügyvezetést, és ezáltal a természetet és a környezetet is. A sikert a felelősségtudatnak köszönhetem, mert munkámat ezzel a tudattal és az egész sikere érdekében végzem.

Referenciák:
Miskolc Plaza, Unio ÁFÉSZ, 91 település BAZ megyében, Sinwa, Cora, OBI, Media Markt.
Kulcsszavak:

GYR 2002 Kft.

Cím:
9024, Győr Vasvári P. út 1/a.
telefon:
Tel.: 06-96/413-863, Fax: 06-96/413-869
:
Tel.: 06-96/413-863, Fax: 06-96/413-869
Tevékenység rövid leírása:
A három folyó városa - az ország egyik legpatinásabb települése - adott otthont a Magyarországon harmadikként, vidéken elsőként felépülő bevásárló és szórakoztató központnak. Győr, lévén évszázadok óta tradicionális kereskedelmi útvonal, a Győr Plaza felépülésével ismét fontos mérföldkövet lépett át. A jól megválasztott koncepció, amely az elődök helyszínének kiválasztásánál remekül bevált, most is sikerre vezetett.
A Győr Plaza reggeltől késő estig várja 20.000 négyzetméteren kedves látogatóit az egész év folyamán, rendszeres lehetőséget kínálva ezzel, mind a bevásárlásban, mind a kikapcsolódásban.
A magyar s nemzetközi üzletek sora kínálja gazdagon rakott polcokról szebbnél szebb portékáját. A gépkocsival érkezőket 600 férőhelyes parkoló hivatott kiszolgálni.
Tíz, a legújabb technikával felszerelt vetítőterem minden igényt kielégítő kényelemmel várja látogatóit. A legmodernebb technika s a legfrissebb filmek, mind a nézők megelégedésének kivívására törekszenek.

Bővebb információért klikkeljen WEB-címünkre!

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018 Tudakozó Rendszer Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.