Értékelje a céget!
9 találat 1

Ranyák Üvegtechnika Anno 1967

Cím:
1094, Budapest Tompa u. 15/b.
telefon:
216-2808
telefon:
216-2808
Tevékenység rövid leírása:
A céget 1967-ben Ranyák György üveg technikus mester alapította, Budapesten a Ferencváros szívében, azóta családi kézműves manufaktúraként működik és apáról fiúra száll. A cég nagy szakmai múltra tekint vissza. Elismert szakembereivel szinte minden elképzelést képes megvalósítani. A családi vállalkozás termékei az idő folyamán Európa szerte elismertté váltak, számos nagy céget, illetve magán személyt kiszolgál itthon és külföldön, ami a kézművességnek, a termékek precíz kidolgozásának, a megrendelők pontos kiszolgálásának és a folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhető. Cégünk nagy örömmel teljesíti az egyedi elképzelések és kísérletek megrendeléseit. Az évtizedek során a dinamikusan fejlődő családi vállalkozás termék palettája évről évre szélesedik, az egészségügyi, borászati termékek éppúgy megtalálhatóak, mint labortechnikai és díszműáruk.

A Ranyák Üvegtechnika filozófiája:

"A tradicionális kézművesség ötvözete a modern technikával."

Termékeinket PYREX, SIMAX hőálló üvegekből készítjük, melyek magas hőmérsékleten alakíthatóak és egészségügyi tisztasággal bírnak, feszültségmentesek ezért fokozottan ellenállnak a mechanikai igénybevételnek. Német gyártmányú HERBERT-ARNOLD üvegtechnikai égőfejekkel állítjuk elő a magas hőfokú gázkeveréket, melyhez saját ipari-oxigénfejlesztő berendezésünk biztosít nagy tisztaságú oxigént.


"Igyekszem minden kivánság és panasz ügyben eljárni úgy ,mintha a magam ügyeit intézném"
Kulcsszavak:

CP-Analitika Kft.

Cím:
1145, Budapest Amerikai út 98.
fax:
460-1099
telefon:
460-1099
Tevékenység rövid leírása:
A CP-Analitika céget 1995-ben alapítottuk laboratóriumok műszerek szükségletének biztosítására. Az analitikai műszerek területén szerzett több mint 25 éves szakmai tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére az ipar, a kutatás, az oktatás és az egészségügy területén.

Mettler Toledo Kereskedelmi Kft.

Cím:
1139, Budapest Teve u. 41.
telefon:
288-4040
fax:
288-4040
Tevékenység rövid leírása:
A METTLER TOLEDO Kft. a svájci METTLER TOLEDO GmbH leányvállalata, mely a világ legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő mérleggyártó konszernje. A METTLER TOLEDO világelső a laboratóriumi mérlegek piacán, vezető a laborkészülékek területén és piacvezető az ipari mérlegek piacán. Laboratóriumi-, ipari-, kereskedelmi mérlegek és laboratóriumi eszközök forgalmazása és szervize.

MEDI-LAB Egészségügyi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
2000, Szentendre Fiastyúk u. 1/a
telefon:
26/505-327
fax:
26/505-327

Gen-Lab Kft.

Cím:
1119, Budapest Hadak útja 41.
telefon:
206-2455
:
206-2455

TOMTEC Kft.

Cím:
1037, Budapest Farkastorki l. 34/a.
telefon:
250-6160
e-mail:
250-6160

Diagnosticum Gyártó és Forgalmazó Zrt.

Cím:
1047, Budapest Attila u. 126.
telefon:
369-0739
telefon:
369-0739
Tevékenység rövid leírása:
A Diagnosticum Zrt. legfőbb törekvése és célja, hogy szakmailag magas színvonalat képviselő berendezésekkel, reagensekkel és szolgáltatásokkal járuljon hozzá a minőségi egészségügyi ellátáshoz.Ez az elkötelezettség tette lehetővé, hogy a cég fennállásának több, mint másfél évtizede alatt meghatározó szereplővé váljon a laboratóriumi diagnosztikai termékek és szolgáltatások területén.A Diagnosticum múltja a növekvő szakmai elvárásoknak való megfelelés és az ehhez szükséges belső átalakulások története.A Zrt. jogelődje a Diagnosticum Kft. 1989. novemberében alakult meg. Tevékenységét 1990-ben 8 főállású munkatárssal, bérelt helységekben és laboratóriumokban kezdte meg. Az elinduló cég az akkor szokásosnál gyorsabb és rugalmasabb szolgáltatásával a laboratóriumi diagnosztikai piac magyarországi szegmensében hamar megszerezte a vezető helyet.Kezdetben elsősorban saját névvel forgalmazott importált reagenseket, majd szélesítve termékpalettáját, nagy nemzetközi gyártók hazai forgalmazójává vált. A beszállítókkal szorosan együttműködve sikerült elérni, hogy az egyszerhasználatos pipetta hegyektől a labor reagenseken keresztül a nagy laborautomatákig a labordiagnosztikai termékek csaknem teljes skáláját képesek vagyunk partnereinknek biztosítani.Legfontosabb termékeink a kémiai, hematológiai, immunológiai automatái és reagensei; az ezeket összekötő automatizációs rendszerek; a BioMérieux mikrobiológiai készülékei és tesztjei; az Arkray vizelet analizátora és az Iris vizeletüledék vizsgáló automatája; a Becton Dickinson preanalitikai eszközei valamint a Thermo csoport centrifugái, termosztátjai és hűtői.A diagnosztikai piac mellett más egészségügyi területekre is forgalmaz termékeket a cég. A Becton Dickinson által gyártott zárt vérvételi rendszereket már régóta, az Unomedical megbízható egyszerhasználatos egészségügyi eszközeit pedig néhány éve forgalmazzuk.A műszerek forgalmazását professzionális technikai szolgáltatás egészíti ki, mely mára kilenc szervizmérnökkel és három technikussal kilenc gyártó műszereinek teljes körű szervizét látja el 24 órás ügyeletben.A diagnosztika dinamikusan fejlődő szektorában, elsősorban az immundiagnosztikumok területén, a Diagnosticum fejlesztő részlege számos, nemzetközi elismerést is szerzett terméket fejlesztett ki és gyárt: mint például az Allen-G, Allen-E allergia tesztek, tTG-Test, Gliatest cöliákia vizsgálathoz, MyGa-Test, MySy-Test az állategészségügy számára. Emellett az egyetemek orvosi karának egyes klinikáival, tanszékeivel és akadémiai kutatóhelyekkel együttműködve számos kutatási projektben is részt vesz, melyeket az ismert hazai (OM, OMFB, GVOP) támogatók mellett az Európai Unió is támogatásra méltónak ítélt.A Diagnosticum hazai sikereit a határon túl is kamatoztatva Romániában 1994-ben leányvállalatot alapított Clini-Lab Srl. néven, amely mára a román piac egyik meghatározó résztvevőjévé vált.
A hazai reagens gyártás beindítására 1996-ban a Diagnosticum más cégekkel együtt megalapította a Diachem Kft-t. Az itt gyártott diagnosztikai reagenseket a hazai forgalmazás mellett egyre nagyobb arányban exportálja a világ minden tájára.A fejlődést több sikeres belső átalakulás kísérte. Ennek főbb mérföldkövei, az Rt-vé alakulás 1993-ban, az újpesti telephelyünkre költözés 1995-ben, egy integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése 1998-ban, illetve az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer sikeres bevezetése 2001-ben.A Diagnosticum alapító tagja a magyar in vitro diagnosztikai társaságnak a HIVDA-nak.A Diagnosticum jövőben is partnerei szakmai elvárásainak minél szélesebb körű és magasabb színvonalú kiszolgálására törekszik. E cél eléréséhez készült el egy új oktató központ a cég újpesti telephelyén, ahol különböző szimpóziumok, a felsőfokú képzésbe illeszkedő kurzusok és szakmai továbbképzések szolgálják a laborszakmát. Folyamatosan fejlesztjük és képezzük a Diagnosticum szakértői csapatát, hogy pontos és tartalmas tanácsokkal tudják segíteni partnereinket napi munkájukban és terveik megvalósításában. Célunk, hogy tapasztalatainkra építve a jövőben még magasabb szinten tudjunk megfelelni a szakma által támasztott kihívásoknak.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.