Értékelje a céget!
33 találat 1 | 2 | 3 | 4

Ház-Tár Ingatlaniroda

Cím:
8300, Tapolca Véndeki u. 43.
telefon:
87/412-706
:
87/412-706
Tevékenység rövid leírása:
Keresünk és kínálunk ingatlanokat Balatonedericstől Révfülöpig és a Káli-medencében. Hitelügyintézést is vállalunk, amihez partnerünk az OTP. bel- és kültéri lépcsők készítését is vállaljuk fából és fémből.

Bock Pince Panzió Étterem

Cím:
7773, Villány Batthyány u. 15.
mobil:
30/929-9546
fax:
30/929-9546
Tevékenység rövid leírása:
A Bock pince Panzió Étterem Magyarország déli részén található, a Villányi borvidék egyik meghatározó borászata, jelenleg 50 hektár területen gazdálkodik. A szőlőterületek a Villányi borvidék legjobb dűlőiben vannak (Jammertál, Csillagvölgy, Kopár-dűlő, Fekete-hegy, Bocor-dűlő), ahol főként vörös szőlőfajták teremnek. Legjellemzőbb fajták és a belőlük készített borok: Kékoportó, kékfrankos, Cabernet fajták, Merlot, Pinot noir, Syrah és az ezek házasításából készített Bock cuvée, Capella cuvée és Ermitage. Bock József 1997-ben Magyarországon elnyerte Az Év Bortermelője címet. Több országos és nemzetközi borversenyeny ért el Nagyarany, Arany és Ezüst érmet boraival.
A Bock Pince 1996 óta foglalkozik vendéglátással, egyúttal aktív részese a villányi borturizmusnak is. A Bock család takarosan újjáépített borháza meleg barátsággal várja a kóstolásban megfáradt borbarátokat. A Bock pincészetbe látogatók borkostolón vehetnek részt a ház boraiból és megtekinthetik a pincészetet, ahol a borkészítés rejtelmeibe is beavatják a borkedvelőket. Melegkonyhás éttermünk és konferenciatermünk egyaránt alkalmas helyszín családi és egyéb rendezvények (céges rendezvények, meetingek) lebonyolítására.

Nyitva tartás:Egész évben

Borvirág Vendégház

Cím:
7771, Palkonya Fő u. 87
telefon:
Tel.:06-72/492-290
:
Tel.:06-72/492-290
Tevékenység rövid leírása:
A Borvirág Vendégház kialakításakor célunk volt, hogy autentikus környezetben, maximális komfortú szállást biztosítsunk, mellyel lehetőséget adunk az idelátogatóknak az aktív kikapcsolódásra.

A Borvirág Vendégház Palkonyán az országosan védett műemléki pincesoron helyezkedik el a Villány-Siklósi Borúton. Házunk kitűnik a pincesoron, hiszen az egyetlen olyan épület, mely lakóház és pince is egyben és még önálló kert is tartozik hozzá.

A Borvirág Vendégház kettős funkciót tölt be: a ház felsőszintjén teljes egészében falusi magánszálláshely működik, míg az alsószinten, borkóstolásra és üveges borok tárolására alkalmas pince került kialakításra.

Vendégházunkat idén nyitottuk meg, kialakításakor célunk volt, hogy a modern, mai kornak megfelelő komfortot nyújtsuk egy falusi, pincesori miliőben. Vendégházunk megkapta a falusi magánszálláshelyek legmagasabb minősítését, a négy napraforgót valamint a Villány-Siklósi Borút tagjává is avatták. 2004-ben nyertünk egy jelentős összeget a Széchenyi turizmus fejlesztési pályázatán.

A szálláshely két szobából (3+4 ágyas), egy fürdőszobából és egy nagy étkező-konyhás részből áll. Maximális komfortfokozatot és kényelmet igyekszünk nyújtani 7 fő részére (igény szerint 2-3 pótágy is elhelyezhető).
A konyha teljes körűen felszerelt: a boros dugóhúzótól kezdve a tésztaszűrőig minden megtalálható, valamint pirítógép, kávéfőző, hűtőszekrény áll a vendégek rendelkezésére. A kávé, a tea és a kakaó korlátlanul fogyasztható!
A vendégszobákban mindig frissen megvetett ágyak várják az érkezőket.
Rossz idő esetén Activity társasjátékunkkal üthetik el az időt!

Vendégeink részére igény szerint reggelit is biztosítunk a házi finomságokkal feltöltött hűtő formájában (kolbász, sonka, házi tej, falusi tojás, házi túró). Vonattal érkezőket ingyenesen szállítjuk a szálláshelyre!

A Vendégház legnagyobb része vályogtéglából épült, így nyáron.

Kocsis-Ingatlan

Cím:
8454, Nyirád József A. u. 7.
telefon:
88/235-017
telefon:
88/235-017

Bakancsos Turistaház Tarcali Önkormányzat

Cím:
3915, Tarcal Fő út 71.
telefon:
47/580-444
telefon:
47/580-444
Tevékenység rövid leírása:
A többszáz éves, parkokkal rendelkező főúri kúriák, udvarházak, mint a Királyudvar, Tarcali borok háza,
Andrássy kúria, vincellér iskola a
bennük üzemelő szőlőtermesztő és bortermelő vegyes vállalatokkal ma is a világhírű hegyaljai bort, a Tokajit szolgálják. Természetesen számtatan, a bejáratuk előtt virágos kerttel vagy ligetszerű parkkal szépített pince várja az ide látogatókat, hogy meggyőzze őket a királyok bora, a borok királya mondás valódiságáról.A település nemcsak panzióival,Bakancsos Turista szállójával a Tarcali Borok Házával, de az itt székelő Tokaj-hegyaljai Borút Egyesülettel is kiválló bázisa a túrázóknak, sportolóknak.

Agria Invest Ingatlanközvetítő Iroda

Aia Kft. / Paintball

Cím:
1223, Budapest Aszály utca 32.
mobil:
70/5888181
telefon:
70/5888181
Tevékenység rövid leírása:
A paintballt, vagyis a festéklövészetet, az amerikai Bob Gumsey találta ki a játékos kedvű felnőttek számára. Az amerikai ötletgyáros a gyerekkori dugóspuskás játékot fejlesztette tovább és a paintballt először 1981-ben barátaival próbálta ki. A kezdetben játéknak induló festéklövészet, szórakoztató iparággá fejlődött, amelyet a továbbiakban Gumsey cége üzemeltetett. A franchise rendszerben értékesített játékot ma a világon már több mint 50 országban játsszák. Csak az USA-ban több mint 1,5 millió játékos van!
A játék lényege, hogy festékgolyókat lehet kilőni speciális fegyverekből, ami a ruhán eltávolítható nyomot hagy. Ezt alapul véve számos különböző stratégiai és taktikai elemből álló verseny-és társasjátékot lehet kialakítani. Ma már több ezer paintball játékos van Magyarországon is.
A kortól, nemtől független játék remek szórakozás, kiváló fizikai és szellemi edzés.
A Paintball Pince remek szórakozást nyújt baráti társaságok, a bulizni vágyók számára.
Profi csapatok is bármikor felkereshetnek minket, mivel itt rendkívül izgalmas helyen gyakorolhatnak. Az időjárás soha nem lehet akadály, hiszen 13°C az uralkodo éghajlat a Paintball Pincében.
Különböző cégek, vállalatok is igénybe vehetik termeinket, csapatépítésre, rendezvényekre, céges bulik megrendezésére. Védőruházatot biztosítunk a csapatok részére, amely maximális védelmet biztosít.
Igény szerint, bármikor rendelkezésére állunk vendégeinknek. Reggel, este, éjjel, vagy nappal. Non-stop nyitva tartás.
Szendvicsekkel, ropogtatnivalókkal, finom üdítőkkel várjuk kedves vendégeiket.
Szakképzett, profi oktatóink segítik a játékosokat.
Igény szerint ellencsapatot is rendelhetnek a játékosok.

Bővebb információkért klikkeljen webcímünkre!

Korona Birtok

Cím:
3980, Sátoraljaújhely Mártírok útja17.
telefon:
47/322 133
fax:
47/322 133

Geoteam Kutatási és Vállalkozási Kft.

Cím:
3300, Eger Kertész u. 146.
telefon:
Tel.Fax:06-36/427-983, 06-30/943-6663
:
Tel.Fax:06-36/427-983, 06-30/943-6663
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az építőiparban és bányaiparban tevékenykedik, ezen belül vállalunk:
-mélyépítést,
-szigetelést,
-közmű építést,
-földmunkát,
-támfal építést,
-pince szigetelést,
-mélyfúrást,
-földtani kutatást,
-vasbetonozást,
-bánya műszaki tervek készítését,
-anyagbányászatot.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.