Értékelje a céget!
5 találat 1

Szakszer Szakipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Cím:
2621, Verőce Árpád u. 31/a
fax:
27/380-173
telefon:
27/380-173
Tevékenység rövid leírása:
Mint nevünk is elárulja, cégünk szakipari szolgáltatásokkal és kereskedelemmel foglalkozik 1996 januárjától. Kereskedelmi egységünkben (Verőcén) tevékenységünk teljes áruskálája megvásárolható, ingyenes szaktanácsadással. Az energiatakarékos és környezetbarát technológiák
és eszközök megismerése, a természetben rejlő energiák gazdaságos hasznosítása a jövő útja.
Termékeink:

ATMOS faelgázosító kazán

ATMOS kombinált faelgázosító kazán

Drazice Indirekt tárolók

Kombinált puffer tartályok

Orlan Super faelgázosító kazán

AKSZE - Coil padlóradiátorok

szakszer@szakszer.hu

Thermotech HMZ International Kft.

ARLI Magyarország Kft.

Cím:
1037, Budapest Bécsi út 269.
telefon:
453-3713
e-mail:
453-3713
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk, az ARLI Magyarország Kft. fő tevékenységei:

1. JAGA design radiátorok hazai képviselete, importja, forgalmazása (Belgiumból).
JAGA radiátorok acélból, kőből, faburkolattal, tükörrel, törölközőtartókkal; padlókonvektorok számos rácsvariációban, egyedi fűtési megoldások. Bővebben: www.JAGA.hu

A Jaga áttörte a hagyományos gondolkodás korlátait.
A Jaga nem hagyományos fűtőtesteket gyárt, hanem kreatív és funkcionális megoldásokat kínál újszerű esztétikával.
Formába öntött meleg ez röviden a JAGA filozófiája. Túllépve a melegről alkotott hagyományos gondolatokon, számtalan új koncepcióval és termékkel lepte meg a piacot mind műszaki, mind esztétikai szempontból.
A Low-H2O kollekció, mint a panel radiátorok magas színvonalú alternatívája, a Taboe, mint az első csőradiátor, ahol a kollektor középen található, a Geo, mint az első természetes kövekből készült fűtőtest, az Iguana, mint a számtalan formában létező, egy teljesen új műszaki megoldású fűtőtest: mindezek a Jaga innovatív gondolkodásának példái. A JAGA tervezők érzései, víziói vezettek a közös eredményre: kreativitást, funkcionalitást és izgalmat vinni a fűtés világába.

2. TRUMPF lemezmegmunkáló kéziszerszámok hazai képviselete, importja (Svájcból), forgalmazása és márkaszervíze.
Elektromos és pneumatikus lemezollók, nibblerek, falczárók, lemezösszetűző gép, hegesztési élképző gépek (gyökölőgépek), panelvágók, élmegmunkálók. Bővebben: www.ARLl.hu

3. JORNS hidraulikus élhajlító gépek hazai képviselete, importja, forgalmazása (Svájc).
OP vagy CNC vezérelt hidraulikus élhajlító gépek 3-tól 12 méterig;
komplett coil lecsévélő - egyengető - pozícionáló és vágó,hasító - felcsévélő rendszer
Bővebben: www.JORNS.hu

Stilltech Kft.

Cím:
1143, Budapest Eleonóra u. 6.
telefon:
273-0531
telefon:
273-0531
Tevékenység rövid leírása:
Padlókonvektort minden olyan nagyobb méretű üvegfelület elé érdemes tervezni, ahol radiátorokkal nem akarjuk elrontani az összképet, de a nagy üvegfelület miatti hőveszteséget egyensúlyozni akarjuk. A nyílászáróknál távozik a meleg nagy része, így azok környezetében, közvetlenül a nyílászáró elé ajánljuk padlókonvektorainkat.

Thermoversus Kft.

Cím:
1103, Budapest Jászberényi út 29.
telefon:
7881-531
fax:
7881-531
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk különleges kialakítású hegesztett bordáscsöveket kínál felhasználói számára.

A cégünk által ajánlott acél hőleadó bordáscső energetikai célokra alkalmas olyan kialakítással, hogy még 450-600 Co fok hőmérsékletű füstgázban is biztonságosan építhető alkalmazásával hőcserélő.

A teljes mértékben acél anyagú hőleadó cső bordázata hegesztett kötésekkel csatlakozik a magcsőre. A lamella kialakítása biztosítja az intenzív hőleadást a bordáscső mentén. A bordáscső alkalmazható önálló hőleadóként hagyományos fűtési rendszerben, kiváló padlókonvektoros beépítésre, hőcserélőként beépíthető szennyezett és magas hőmérsékletű légáramokba hővisszanyerő berendezésként!

A hegesztett kivitel megbízható, fémes kötést biztosít a bordák és a magcső között. A használat során jelentkező ismétlődő felfűtésekből és lehűlésekből jelentkező hőtágulás nem rontja a fémes kapcsolatot, a cső konstrukciója garantálja az idővel állandó technikai paramétereket és a tökéletes minőséget.
A robusztus kivitel előnye a könnyű tisztíthatóság. Az alkalmazott anyagok és a masszív kialakítás lehetővé teszi a készülék egyszerű karbantartását. A nagy lamellatávolságú bordák között a csőre jutó szennyeződések nem rakódnak le, a hőteljesítmény nem romlik.

A hegesztett bordáscsövet kívánság szerint tüzihorganyozva, festve vagy a két bevonat együttes alkalmazásával gyártjuk. A csöveket felhegesztett 1/2?-os belső menetes karmantyúval szállítjuk.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.