Értékelje a céget!
17 találat 1 | 2

Rav Ipari Fejlesztő , Szolgáltató és Biztonságtechnikai Zrt.

Cím:
2600, Vác Naszály út . 18.
fax:
27/510-711
telefon:
27/510-711
Tevékenység rövid leírása:
A Kft. ügyfelei részére komplex vagyonvédelmi szolgáltatási rendszert biztosít, mely magában foglalja a passzív-, hangos-, rádiós, telefonos, csendes-, illetve videokamerás biztonsági rendszerek tervezését és kivitelezését, valamint fegyveres és kutyás őrzést, értékszállítást, rendezvénybiztosítást. Ezen kívül szolgáltatásaink közé tartozik még: építőipari munkák, takarítási munkálatok, kommunális karbantartási munkálatok, gázkazán üzemeltetési tevékenység, biztonsági rácsok tervezése, gyártása, szerelése. Referenciáink: ABN AMRO BANK, Kandeláber Rt., ARAL-CASTRO benzinkutak kiépítésvédelme.

Strázsa-Véd Vagyonvédelmi Kft.

Cím:
1136, Budapest Pannónia u. 11.
fax:
329-28-08
mobil:
329-28-08
Tevékenység rövid leírása:
STRÁZSA-VÉD Vagyonvédelmi Kft. a biztonsági piac egyik legrégebbi szereplője, 1989-ben jött létre más ?társasági? formában, majd 1991. április 29.-én alakult át budapesti székhellyel.
Társaságunk egy olyan innovatív szereplője a biztonsági piacnak, amely, vezér-elvének a MEGELŐZÉST és a PROAKTÍVITÁST tekinti, ami a kockázati tényezők minimalizálása mellett, a lehetséges, bekövetkezhető helyzetekre történő előzetes felkészülést jelenti. Ennek keretében a vállalkozásokat közvetlenül, illetve közvetve veszélyeztető kockázati elemek komplex felmérése, ezt követően azok kizárása és az így kialakított biztonsági szint folyamatos kontrollja és állandó fejlesztése jelenti munkánk alapját.
A STRÁZSA-VÉD Kft.kiemelten kezelt ügyfélkapcsolati munkával a hosszú távú, kölcsönös előnyökön alapuló partneri kapcsolatok szellemében törekszik a Megbízó érdekeit legjobban szolgáló együttműködésre. Az együttműködés kezdetétől olyan minőségi színvonalon igyekszünk megfelelni Megrendelőink igényeinek, hogy tevékenységünk közvetlenül érzékelhető módon javítsa vállalkozásuk biztonságát.

DAN Személy- és Vagyonvédelmi Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az ország területén komplex biztonságtechnikai, személy- és vagyonvédelmi szolgáltatással várja megrendelőit. Biztonság - Megbízhatóság!

G

Cím:
3360, Heves Major.u.32.
telefon:
36/347-411
fax:
36/347-411
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a vagyonvédelmi tevékenységet közel egy évtizedes tapasztalattal végzi, korlátolt felelősségű társaság formájában.
Cégünk 1997 októberében alakult. Elődje a Guard Security Heves vagyonvédelmi vállalkozás,1995-ben kezdte meg tevékenységét.
Vagyonvédelmi szolgáltatásait megbízói igénye szerint, az eltelt idő alatt folyamatosan bővülve épített ki.
Folyamatos fejlesztés vittünk végbe a biztonsági személyzettel történő őrzésvédelem terén is.
A vállalkozás fő profilja a létesítmények, beruházások és különleges objektumok vagyonvédelmi feladatainak ellátása, üzemrendészeti portaszolgálati feladatok teljesítése, valamint különleges szállítmányok kísérése.
Pénzszállítást, - kísérést és annak szervezett szerű őrzését is vállaljuk a jogszabályok által előírt módon, fegyveres biztonsági személlyel.
Cégünk rendelkezik 24 órás, folyamatos diszpécserszolgálattal, mely képes az Önök üzemviteléből adódó rendkívüli és sürgős igények azonnali kielégítésére. Cégünk másik profilja az ARGOSZ rádiós és DIRECTOR telefonos biztonsági és védelmi rendszer, amely távfelügyeleti központból és a hozzá csatlakozó védett objektumokból áll.
Társaságunk 1998 februárjában együttműködési megállapodást kötött a Heves és Vidéke Bűnmegelőzési alapítvánnyal.
Együttműködésünk értelmében közös célunk a bűncselekmények megelőzése, a lakosság tájékoztatása a megelőzésről illetve értékeik, javaik leghatékonyabb módon történő védelme.
A közösen üzemeltetett vagyonvédelmi elektronikus jelzőrendszerünkbe számos közület és magánszemély kapcsolódott be, melyet 24 órás diszpécser központunk felügyel. A jelzőrendszer riasztására való reagálás a rendőrhatósággal együttműködve, de tőlük független akciócsoportunkkal hajtjuk végre, mely a monitoring szerződésünk értelmében felelősséget vállal a kivonulás és a helyszínre érkezés tekintetében is.
A Guard Security Heves Kft tevékenységi köreire teljes körű, az őrzésvédelem tekintetében a Generali Providencia Biztosító Rt .-nél szakmai felelősség biztosítással rendelkezik.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.