Értékelje a céget!
342 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

Herto Tanácsadó Bt.

Cím:
9028, Győr Szabadi u. 13/c. II/5.
telefon:
96/411-804
telefon:
96/411-804
Kulcsszavak:
adatbázis befektetési tanácsadás befektetési útmutató belföldi pályázat EU-pályázat elkészítés európai pályázat európai uniós pályázat európai uniós pályázat fordítása fejlesztési projekt fejlesztési projekt tervezése forrás-koordináció gazdaságfejlesztés gazdaságfejlesztési projekt gazdasági tanácsadás hatásvizsgálat hazai pályázat informatika informatikai pályázat készítése kistérségfejlesztés kistérségi gazdaságfejlesztés kistérségi pályázat készítése kistérségi stratégia kistérségi terv környezeti hatásvizsgálat környezetvédelmi pályázat környezetvédelmi pályázat készítése közbeszerzési pályázat készítése kulturális pályázati tanácsadás nemzetközi pályázat önkormányzati pályázat készítése pályázat kidolgozása pályázat-összeállítás pályázatbonyolítás pályázatfelkutatás pályázatfigyelés pályázati anyag összeállítása pályázati dokumentáció összeállítása pályázati munka elkészítése pályázati szaktanácsadás pályázati tanácsadás pályázatírás pályázatkészítés pályázatkidolgozás pályázatmenedzsment pályázatszerkesztés pályázatügyintézés pályázatválasztási tanácsadás pénzügy pénzügyi befektetési tanácsadás pénzügyi pályázat pénzügyi reorganizáció pénzügyi tanácsadás pénzügyi tanácsadás vállalkozás részére privatizációs szaktanácsadás privatizációs tanácsadás projektelőkészítés reorganizáció reorganizációs tanácsadás segítség pályázati anyag elkészítéséhez tanácsadás tanulmánykészítés településfejlesztési projekt területfejlesztés területfejlesztés-tervezés területfejlesztési projekt uniós pályázat uniós pályázati tanácsadás uniós pályázatkészítés üzleti szolgáltatás üzletviteli tanácsadás vagyonkezelés vagyonkezelés és -tanácsadás vállalkozási tanácsadás

Pro- Futuro Bt.

Cím:
9200, Mosonmagyaróvár Szt. István u. 31
fax:
96/ 555 595
telefon:
96/ 555 595
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk hazai vezető pénzintézetek kiemelt partnereként van számon tartva eddigi eredményeink alapján, melyet a gyors, korrekt ügyintézéssel értük el.
Fő tevékenységi körünk a hitelügyintézés, hazai és külföldi lakossági és vállalkozói hitelek közvetítése.

East-Audit Könyvvizsgáló és Tanácsadó Zrt.

Cím:
4025, Debrecen Széchenyi u.15.
telefon:
+36 (52) 533-190
fax:
+36 (52) 533-190
Tevékenység rövid leírása:
Az East-Audit Részvénytársaság belföldi természetes személyek által alapított cég. Az alapítók meggyőződése, hogy az egyre élesedő, gazdasági verseny kihívásaira csak professzionális szolgáltatásokkal, bizalmi alapokra épülő hosszú távú partnerkapcsolatokkal lehet választ adni. Meggyőződésünk, hogy cégünk csak akkor lehet sikeres, ha partnereink is azok. Küldetésünk, hogy partnereinkkel való együttműködés során közösen minél több sikert érjünk el. Célunk, hogy hazai viszonylatban meghatározó szereplőjévé váljunk a könyvvizsgálat, és üzleti tanácsadás, szolgáltatások területeinek. E cél érdekében munkatársainktól megköveteljük, hogy mindenkor az üzleti tisztesség elveit, és a partnereink érdekeit tartsák szem előtt, tevékenységüket a legmagasabb szakmai színvonalon végezzék. Szakembereink évek óta aktívan dolgoznak az adózás, pénzügy, számvitel, és információs technológia területén, ahol magas színvonalú tanácsadói gyakorlatot szereztek. Tevékenységünket a hatósági előírásokkal összhangban lévő, szigorú minőségügyi elvek szerint végezzük. Feladatunknak tekintjük, hogy tudásunkkal szolgáljuk a partnereink üzleti céljainak megvalósítását, ezzel elősegítve az Európai Uniós csatlakozás előnyeinek kiaknázását.


Tevékenységünket alapvetően három csoportba sorolhatjuk:


Hagyományos szolgáltatások

Hagyományos szolgáltatásaink teljes vertikumában lefedik a gazdasági szervezetek ügyviteli és könyvviteli igényeit. Itt megtalálhatók a klasszikus könyvelő szolgáltatások, a könyvvizsgálat, a vezetői tanácsadás, illetve a jogi képviselet.
E szolgáltatásokat elsősorban azon partnereink veszik igénybe, akik egy-egy meghatározott feladat elvégzését szeretnék külső szolgáltatóra bízni.

Erőforrás kihelyezés

Meggyőződésünk, hogy az egyre élesedő versenyhelyzetben - a hagyományos értelemben vett üzletviteli szolgáltatásokon felül a gazdasági szervezeteknek egy más alapokra helyezett partnerkapcsolat olyan piaci előnyt jelent, mely hamarosan mérhető nyereségnövekedést eredményez. Ez nem más, mint egy üzleti erőforrás kihelyezés. Ekkor partnerünkkel nem egyszerű szolgáltatói, hanem üzlettársi kapcsolatba kerülünk, ahol szaktudásunkkal, tapasztalatainkkal azon munkálkodunk, hogy partnerünk egyre sikeresebben gazdálkodjon. Mit nyújt az erőforrás kihelyezés a partnereinknek?
- Partnerünk a cég fő tevékenységére, piaci lehetőségeinek kiaknázására tud koncentrálni.
- Gazdasági téren a legmagasabb szintű, jól bevált módszereket alkalmazó szolgáltatásokra, tanácsadókra támaszkodhat.
- Mindig annyi, és olyan szintű szaktudás áll rendelkezésére, amit az adott feladat megkíván.
- A racionalizálások hatékony költségcsökkenést eredményeznek.


Inkubátor

Az egyre gyorsuló és globalizálódó gazdaságban manapság nem biztosítéka a sikeres vállalkozásnak egy jó ötlet, egy jó szakmai csapat, egy-egy ígéretes piaci lehetőség. Különösen érvényes ez a nagy szellemi tudást igénylő, gyorsan fejlődő, korszerű technológiára épülő ötletek megvalósításában. A sikeres vállalkozás ennél lényegesen több. Ezt a pluszt adjuk a partnerünk tudásához. Az East-Audit Rt. biztosítja a partnerei számára a működési feltételeket, a gazdasági vezetést, felügyeletet, azaz közösen építjük fel az ötlet köré a vállalkozást. E cél eléréséhez nem csak gazdasági szakértelmünket, szolgáltatásainkat, hanem korszerű európai színvonalú irodai hátteret is nyújtunk partnereinknek.

PricewaterhouseCoopers Kft.

Cím:
1077, Budapest Wesselényi u. 16.
telefon:
461-9100
telefon:
461-9100
Tevékenység rövid leírása:
A PricewaterhouseCoopers szervezeti struktúrája három alap pilléren nyugszik. Ez a tagolódás (könyvvizsgálat, adó-és pénzügyi tanácsadás, munkaerő közvetítés) lehetővé teszi, hogy ügyfeleink -legyenek bárhol a világon- mindíg magas szintű és elmélyült szaktudással találkozzanak.

BNP Paribas Lease Group Rt.

Cím:
1055, Budapest Honvéd u. 20/a
telefon:
301-9000
telefon:
301-9000
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk ügyfelei között mind kis- és középvállalkozások mind nagyvállalatok megtalálhatók, melyek számára pénzügyi lízing és mezőgazdasági hitelkonstrukciókat kínálunk.

Deák és Deák Tanácsadó Ingatlanforgalmazó Kft. Audit Kft.

Cím:
1056, Budapest Váci utca 70.
telefon:
318-2228
e-mail:
318-2228
Tevékenység rövid leírása:
Deák és Deák Pénzügyi Tanácsadó Iroda

Vezetői TanácsadásTeljeskörű pénzügyi tanácsadás, vagyonkezelés.
Deák és Deák Ingatlanforgalmazó Kft
A Deák és Deák Csoport tagja
A Deák és Deák Ingatlanforgalmazó Kft ingatlanok értékesítésével és hasznosításával foglalkozó ügynökség. Célja mind a vevő, mind az eladó partnerek kiszolgálása. Magánszemélyek és társaságok, valamint önkormányzatok ingatlanokra vonatkozó megbízásait egyaránt vállalja.
Az ingatlanokkal kapcsolatos tevékenység kiterjed lakások, családi házak, irodák, üzemek, építési telkek, mezőgazdasági földterületek forgalmazására és hasznosítására.

Az ingatlanok értékesítésével összefüggésben:

az eladó számára felkutatja a megfelelő vevőt

a vevő számára megkeresi az ideális ingatlant

ingatlan értékbecslést készít

elkészíti az adás-vételi szerződést

földhivatali ügyintézést vállal.

Az ingatlanok hasznosításával összefüggésben:

a bérbeadó számára megkeresi a megfelelő bérlőt

a bérlő részére megkeresi a szükséges ingatlant

a bérbeadó ingatlan hasznosításáról teljes körűen gondoskodik: folyamatos bérbeadással, vagyon- és állagmegőrzéssel, adóügyintézéssel
A Deák és Deák Ingatlanforgalmazó Kft együttműködik az önkormányzatokkal a kölcsönös érdekek alapján.
A Deák és Deák Ingatlanforgalmazó Kft tevékenysége során kizárólagosságot nem köt ki. A munkát komoly tapasztalatokkal és a jogszabályokban előírt szakemberekkel méltányos díjazás ellenében végzi.

Deák Audit Kft

A Deák és Deák Csoport tagja
Attól hogy kötelező, még haszna lehet belőle!

Nem kell külön szakembert alkalmaznia minden pénzügyi problémára, mint például:

az árak és a kalkulációk ellenőrzése (jó áron kínálja-e a termékeit, szolgáltatásait a saját céljai és a piaci lehetőségek tükrében)

a költségelemzés (hogyan lehet még olcsóbban csinálni)

a termékenkénti haszon vizsgálata (melyik a cég legjövedelmezőbb terméke, szolgáltatása és vajon melyik a legrosszabb)

a testreszabott vezetői információ kialakítása és folyamatos működtetése (vezetői controlling, naprakész információk)

a likviditás ellenőrzése (lesz-e pénz az esedékes fizetni valókra)

az adódzsungelből való kiútkeresés (csakis a törvényes kereteken belül)

új finanszírozási források bevonása (hitelfelvétel, visszlízing, stb.)

a számviteli rendszer karbantartása (mit hová célszerű könyvelni)

könyvvizsgálat (a kötelezően előírt audit mellett folyamatos kontroll).A felkészült auditor olyan bizalmat, elkötelezettséget és támogatást biztosító légkört alakít ki a cég vezetőivel, amely lehetővé teszi, hogy a felsorolt problémák mindegyikére megnyugtató megoldás születhessen. A jó könyvvizsgáló az Ön sikere érdekében dolgozik, legjobb tudását kiaknázva keresi a szabályos és egyben a legjövedelmezőbb megoldásokat!
Ön kiváló a cége profilját jelentő szakmában, mi viszont a pénzügyi részletekben! Ha felkeltettük érdeklődését, keressen meg bennünket!

Üdvözlettel:

Deák Andrea

ügyvezető, okleveles könyvvizsgáló

Deák és Deák Pénzügyi Tanácsadó Iroda

A Deák és Deák Csoport tagja

Vállalkozási tanácsadás:

átvilágítás, üzleti terv készítése

gazdaságossági variációk elemzése

társaságok átalakítása

kontrolling rendszerek kidolgozása, működtetése

könyvvizsgálat

pályáztatás, pályázatokon való részvétel.
Vagyonkezelés:

társaságok átalakítása, termelő, vagy egyéb célú vállalkozások operatív működtetése

hozamnövelő programok kidolgozása, működtetése

társasház alapítás, kezelés.
Befektetési tanácsadás:

beruházási projektek összeállítása, megvalósíthatósági tanulmány kidolgozása vezető testületek, bankok részére

finanszírozási javaslat kidolgozása

hitelkérelmek összeállítása

hitelszervezés, eljárás a bankoknál, ezzel is segítve a hitel ügyintézést.

MBI Nemzetközi Marketing Tanácsadó

Cím:
1124, Budapest Sashegyi u. 20.
telefon:
382-7861
fax:
382-7861
Tevékenység rövid leírása:
Tevékenységi köreink: marketing, PR, pénzügyi tanácsadás, biztosítás közvetítés.

AGRÁR Vagyonkezelő, Befektető és Szolgáltató Kft.

Cím:
1023, Budapest Bécsi út 3-5.
telefon:
326-1955
fax:
326-1955

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018 Tudakozó Rendszer Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.