Értékelje a céget!
5 találat 1

Általános Vállalkozási Főiskola

Cím:
1114, Budapest Villányi út 11-13.
telefon:
381-8100
fax:
381-8100
Tevékenység rövid leírása:
A Foiskola 1996. szeptemberében kezdte meg muködését. Létrehozója és támogatója a Villányi úti Konferenciaközpont és Szabadegyetem Alapítvány, mely non-profit szervezet, bevételeit a felsooktatás támogatására fordítja.

A Foiskola létrejöttét a társadalmi és gazdasági életben zajló változásoknak, azon igények felismerésének köszönheti, melyek az üzlethez, a vállalkozásokhoz érto gazdasági szakember iránti szükségletben jelentkeztek.

Az intézmény a magán, illetve alapítványi felsooktatás hatékonyságában jelentkezo többletek kiaknázásával olyan közgazdászokat, menedzsereket, nemzetközi szakértoket képez, akik biztos alapokon nyugvó korszeru szakmai és informatikai ismeretekkel, nyelvtudással, vállalkozói szemlélettel, kommunikációs és problémamegoldó készséggel, illetve a folyamatos megújulás képességével rendelkeznek.

Az intézmény vezetése kiemelt szerepet tulajdonít a hallgatói tevékenységeknek, az önszervezodésnek, ezért támogat minden olyan kezdeményezést, amely elosegíti a diákok szakmai fejlodését, különféle közösségeinek formálódását, muveltségük sokoldalú gazdagítását.

Andrássy György Közgazdasági Szakközépiskola

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.