Értékelje a céget!
94 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Baranya Megyei Területi Agrárkamara

Cím:
7622, Pécs Nagy Lajos Király út 9.
telefon:
72/227-166
fax:
72/227-166
Tevékenység rövid leírása:
Kamaránk az agrárágazattal foglalkozik.
A Magyar Országgyulés az 1994. évi XVI. törvénnyel létrehozta a gazdasági kamarákat. E törvény értelmében 1994-ben alakult meg a Baranya Megyei Területi Agrárkamara mint közfeladatokat ellátó, jogi személyiséggel rendelkezo, megyei hatásköru köztestület. A kamarai törvény módosítása révén 2000-ben átalakult. Megszunt a kötelezo kamarai tagság és a gazdajegyzoi hálózat feladatait átvette az FVM Megyei Hivatala. A 2003. Évi rendelet módosítás eredményeként az Agrárkamara újra bekerült a közfeladatokat ellátó intézmények rendszerébe. Ezzel tevékenységi köre kibovült és a tagjainak nyújtott szolgáltatások mellett az agrárszektor valamennyi szereploje részére végez közfeladatokat, ellátja a szakmai képviseletet és különbözo szolgáltatásokat nyújt. Az Agrárkamara muködése óta folyamatosan ellátja a rendeletekben eloírt feladatokat, tagjai részére szakmai programokat, eloadásokat, bemutatókat, üzletember találkozókat szervez, állandó kapcsolatot tart fent az agrárszektorral szorosan együttmuködo intézményekkel, oktatási központokkal, kutató intézetekkel. Tagjai számára naprakész szolgáltatásként állandó ügyfélszolgálatot és a megye területén belül 10 szaktanácsadó alközpontot tart fent. Itt a felsofokú végzettséggel rendelkezo kamarai tanácsadóktól a termelok közvetlen információhoz juthatnak a termeléssel, piaccal, oktatással és egyéb témakörökkel összefüggo kérdéseikre. A kiépített elektronikus hálózaton keresztül a Kamara központi irodájába kérdéseiket, véleményüket, vagy egyéb észrevételüket közvetlenül is el tudják juttatni a pécsi központban dolgozó szakemberek szakterületüknek megfeleloen feldolgozzák ezeket az üzeneteket.A jövoben is folytatni kívánjuk a fent említett szolgáltatásainkat. Mindehhez folyamatosan fejlesztjük a szakembereink felkészültségét és a minoségi munka ellátásához szükséges eszközök beszerzését, alkalmazását.

Kamaránk taglétszáma jelenleg 368 fo, ebbol 164 társas vállalkozás, és 204 egyéni vállalkozó és ostermelo. A Baranya Megyei Területi Agrárkamara tagjai önkéntes alapon a mezogazdasági, erdogazdasági, halászati és vadászati tevékenységet folytató gazdálkodókból, gazdálkodó szervezetekbol áll, beleértve az ezekhez kapcsolódó feldolgozó-, kereskedelmi-, illetve szolgáltató tevékenységet végzoket is. Az általunk regisztrált vállalkozások a megye mezogazdasági területének mintegy 30%-át, az éves mezogazdasági termelési érték 46%-át képviselik.

Európai Vállalkozás Támogatási Központ

Cím:
1013, Budapest Atilla út 1-3.
telefon:
375-4906
:
375-4906

G&J Consulting Informatikai, Kereskedelmi és Tanácsadó Betéti Társaság

Cím:
9024, Győr Babits Mihály u. 9.
telefon:
96/313-490
fax:
96/313-490

Vas Megyei Közoktatási Közalapítvány

Horváthné Ézsöl Klára

Cím:
9028, Győr Pándzsa u. 4.
fax:
96/413-095
telefon:
96/413-095
Kulcsszavak:
adatbázis befektetési tanácsadás befektetési útmutató belföldi pályázat EU-pályázat elkészítés európai pályázat európai uniós pályázat európai uniós pályázat fordítása fejlesztési projekt fejlesztési projekt tervezése forrás-koordináció gazdaságfejlesztés gazdaságfejlesztési projekt gazdasági tanácsadás hatásvizsgálat hazai pályázat informatikai pályázat készítése kistérségfejlesztés kistérségi gazdaságfejlesztés kistérségi pályázat készítése kistérségi stratégia kistérségi terv környezeti hatásvizsgálat környezetvédelmi pályázat környezetvédelmi pályázat készítése közbeszerzési pályázat készítése kulturális pályázati tanácsadás nemzetközi pályázat önkormányzati pályázat készítése pályázat kidolgozása pályázat-összeállítás pályázatbonyolítás pályázatfelkutatás pályázatfigyelés pályázati anyag összeállítása pályázati dokumentáció összeállítása pályázati munka elkészítése pályázati szaktanácsadás pályázati tanácsadás pályázatírás pályázatkészítés pályázatkidolgozás pályázatmenedzsment pályázatszerkesztés pályázatügyintézés pályázatválasztási tanácsadás pénzügy pénzügyi befektetési tanácsadás pénzügyi pályázat pénzügyi reorganizáció pénzügyi tanácsadás pénzügyi tanácsadás vállalkozás részére privatizációs szaktanácsadás privatizációs tanácsadás projektelőkészítés reorganizáció reorganizációs tanácsadás segítség pályázati anyag elkészítéséhez tanácsadás tanulmánykészítés településfejlesztési projekt területfejlesztés területfejlesztés-tervezés területfejlesztési projekt uniós pályázat uniós pályázati tanácsadás uniós pályázatkészítés üzleti szolgáltatás üzletviteli tanácsadás vagyonkezelés vagyonkezelés és -tanácsadás vállalkozási tanácsadás

Budapesti Agrárkamara

Cím:
1089, Budapest Orczy út 6
telefon:
322-5661
telefon:
322-5661
Tevékenység rövid leírása:
Az állam gazdasági szerepvállalásának csökkentéséhez szükség van a gazdasággal összefüggő közfeladatok egy részének a gazdálkodó szervezetek által köztestületi formában, önigazgatás útján történő ellátására. A Budapesti Agrárkamara az 1999. évi CXXI. törvényben meghatározott keretek között látja el feladatait és 2001. szeptember 12-i hatállyal kiemelten közhasznú köztestületként került bejegyzésre.

Magyar Pályázatkészítő Iroda Kft.

Cím:
1139, Budapest Papp Károly u. 4-6
telefon:
20/925-9183
telefon:
20/925-9183
Tevékenység rövid leírása:
A Magyar Pályázatkészítő Iroda múltja 1997-re nyúlik vissza, amikor még főként hatékonyságnöveléssel foglalkozott a cég, de később egyre inkább a pályázatok kaptak központi szerepet a vállalkozás tevékenységében.

Eredményeink és referenciáink alapján napjainkra a piacvezető pályázatíró cégek egyikének mondhatjuk magunkat, amely a legjobb partnerekkel dolgozhat együtt, valamint az egyik legmagasabb sikerességi tényezővel büszkélkedhet.

A bankszférával nagyon jó üzleti kapcsolatunk van. Többfordulós versenytárgyalásokon a következő bankok választottak ki minket a pályázatírás területén együttműködő partnereiknek: CIB Bank, Citibank, Erste Bank, IEB Bank, MKB Bank, UniCredit Bank.

Filozófiánk
Hisszük, hogy a siker eléréséhez az ügyfelek bizalma és együttműködése szükséges, mely a hosszú távú, tartós üzleti kapcsolat alapja. Partnereink elégedettsége nemcsak eredményeinkkel mérhető, hanem ragaszkodásukkal is.
Célunk és érdekünk segíteni komplex szolgáltatásunkkal partnereinket az ötlet megfogalmazásától kezdve, a pályázatíráson keresztül egészen a projekt lezárásáig. Részt venni a helyszíni ellenőrzéseken, és oroszlánrészt vállalni a pályázatok utógondozásában, hogy ügyfeleink mihamarabb hozzájussanak a támogatáshoz.

Cégünk megbízási díj nélkül, kizárólag sikerdíj fejében teljesíti megbízásait, ezzel is magáévá téve a tézist, hogy csak akkor lehetünk sikeresek, ha érdekeink azonosak.


Munkatársainkról

Pályázati témakörben dolgozó munkatársaink létszáma 20 fő, akik budapesti, a közreműkődő szervezetek közelében lévő irodánkban, 21. századi környezetben várják ügyfeleink megrendeléseit. Tapasztalt szakértői pályázatíró csapatunk közgazdászokból, pénzügyi szakemberekből és a pályázatok különböző szakterületeihez (pl. oktatás, idegenforgalom, önkormányzati szektor) kapcsolódó felsőfokú végzettségű kollégákból áll. Cégünk bármilyen gazdasági területről érkező felkérésnek teljes körűen eleget tud tenni, szakmai csapatunk számára nincs leküzdhetetlen akadály. A munkatársaink által képviselt dinamizmus és extrovertáltság is hozzájárul ahhoz, hogy olyan minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani ügyfeleinknek, amelynek központjában a szakmaiság és komplexitás áll.


A Magyar Pályázatkészítő Iroda segít Önnek abban, hogy a nehezen átlátható pályázati rendszerben a jobb érvényesüléshez utat mutasson, vállalkozásának, az Ön által képviselt szervezetnek anyagi és ezzel együtt erkölcsi támogatást szerezzen!Elérhetőségeink
Magyar Pályázatkészítő Iroda Zrt.
1139 Budapest, Pap Károly u. 4-6.
Xenter13 Irodaház, I. emelet

Telefon: +36-1-269-47-77
+36-1-270-70-60
Fax: +36-1-354-09-99
E-mail: mapi@mapi.hu

Vesh Inkubator Kft.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.