Értékelje a céget!
58 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Polonus Kft.

Cím:
1196, Budapest Jókai út 200.
fax:
348-0127
mobil:
348-0127
Tevékenység rövid leírása:
A Polonus Kft. elsősorban reklámügynökség, de szolgáltatásaink magukban foglalják a média-, a PR- és a marketingügynökségi tevékenységek széles skáláját is.

Trammell Crow Wallis Rt.

Cím:
1116, Budapest Mészáros u. 58/b.
telefon:
457-4643
fax:
457-4643
Tevékenység rövid leírása:
A vállalat tulajdonosa 50%-ban a Wallis Ingatlan Rt, 50%-ban pedig a Tramell Crow Corporate Services, mely az amerikai ingatlan üzemeltető piacon vezető szerepet tölt be. A külföldi tulajdonos jelenléte biztosítja a megfelelő know-how-t, hiszen a TCCS az egész Egyesült Államok területére kiterjedő 10 éves gyakorlattal rendelkezik, s több mint 80 óriás társaságnak ingatlan szolgáltató partnere. A külföldi példa meghonosításában a TCW már megfelelő tapasztalatot szerzett, hiszen 1999 október 1-je óta végez ingatlan outsourcing szolgáltatásokat első ügyfele, a Magyar Távközlési Részvénytársaság számára. A Trammell Crow Wallis Rt. az ingatlan gazdálkodás és üzemeltetés területén jelentős hatékonyság-növelést ér el partnereinél.
Kinek ajánljuk szolgáltatásainkat?
Minden cégnek, amely
- 3 ezer négyzetméternél nagyobb ingatlanállománnyal rendelkezik,
- Erőforrásokat akar átcsoportosítani,
- Ingatlangazdálkodását hatékonyabbá kívánja tenni,
- Fő tevékenységére akar koncentrálni!
A TCW tevékenysége a potenciális partnercégek átvilágításától, az egyszerű üzemeltetésen át a leghatékonyabb outsourcing-ig öleli át a modern ingatlankezelési technikák tárházát. Az ingatlan-outsourcing területén több évtizedes múlttal rendelkező, az Egyesült Államokban piacvezető Trammell Crow Company szakmai befektetőként a magyar ingatlanpiacon jelentős tapasztalatokkal rendelkező Wallis Ingatlan Rt-t kereste meg közös cégalapítási szándékkal. 1999-ben a két cég közös vállalkozásaként egy tőkeerős, hosszú távú piaci térnyerést célul kitűző, az ingatlanpiaci szolgáltatások hiányzó szegmensére szakosodott vállalat született. Az új vállalat, a Trammell Crow Wallis Ingatlanszolgáltató Rt. Magyarországon elsőként kötött ingatlan-outsourcing szerződést! Jelenleg több mint 100 menedzserével, az ország területének közel 80 %-án, már 820.000 m2 ingatlanterület üzemeltetője. Az ingatlan-outsourcing piacon elfoglalt piacvezető szerep fenntartása mellett hagyományos ingatlan-üzemeltetési (FM) szolgáltatással is állunk ügyfeleink rendelkezésére. A TCW bérirodák és bevásárló központok teljes körű, a bérlőkezelést is magába foglaló üzemeltetését is vállalja, így biztosítva ügyfelei, az ingatlan tulajdonosok számára, hogy a megbízható ingatlan-üzemeltetés előnyeit a bérlőkért folytatott piaci versenyben minél hatékonyabban ki tudják használni. Gazdasági jellemzők A TCW Rt. 1999. október 1-én kezdte meg működését 50 mFt alaptőkével, részvénytársasági formában. Részvényesei 50-50%-ban a TCC /Trammell Crow Company/ és a Wallis Ingatlan Rt.A sikeres ingatlanpiaci szolgáltatás kulcsa A TCW szolgáltatási körét a hazai ingatlanpiac sajátosságait és a tengerentúli szakmai tapasztalatokat figyelembe véve, partnerei igényeinek megfelelően alakította ki. Tevékenységét minden esetben gondos előkészítés, az adott cég és iparág sajátosságainak alapos feltérképezése előzi meg, hogy a szolgáltatás-csomagot az ő igényeire szabva állítsa össze. A TCW következetes törekvése, hogy a rendelkezésre álló költségvetés mellett alternatívákat adjon, kockázatokat elemezzen, és számszerűsítsen. Rugalmas szervezeti felépítésünk segít munkánk kifogástalan kivitelezésében. A TCW az ország egész területén képes komplex ingatlanpiaci szolgáltatásokat nyújtani. A Trammell Crow Wallis Rt. az ingatlan-gazdálkodási szolgáltatások, tanácsadói és outsourcing átvilágítási tevékenységének köszönhetően megalakulása óta gazdag referenciát szerzett. Ez a szakmai tapasztalat, és az a tény, hogy miénk a legnagyobb szerződéses alapon üzemeltetett terület, képessé tesz bennünket arra, hogy ingatlan-üzemeltetést bármilyen bonyolult outsourcing konstrukcióban - banki, ipari, felsőoktatási, szállodaipari vagy akár állami szervezet számára - el tudjunk végezni. Vállaljuk a kemény feltételekkel való szerződést, hogy megalapozzuk partnerünk bizalmát.

ISS Servisystem Kft.

Cím:
1097, Budapest Gubacsi út 6.
telefon:
216-3948
fax:
216-3948
Tevékenység rövid leírása:
Az ISS vállalatcsoport teljeskörű szolgáltatást nyújt ? kínálata egyetlen alapszolgáltatástól az integrált és komplex létesítménykiszolgálási megoldásokig mindent felölel.

Emdeni Kft.

Gemini-IT Informatikai Szolgáltató Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára olyan informatikai megoldásokat alakítsunk ki, melyek tehermentesítik őket a mindennapi informatikai üzemeltetés, problémamegoldás alól, s ezzel segítsük azt, hogy alaptevékenységükkel foglalkozhassanak. Az igények rugalmas kezelésével, a megoldás testreszabásával, a legoptimálisabb feltételek megkeresésével segítjük a költséghatékony informatikai környezet kialakítását.

HeziHold Kft.

Cím:
1146, Budapest Hermina út 17.
telefon:
471-8910
fax:
471-8910
Tevékenység rövid leírása:
A HeziHold Kft. 1995-ben alakult azzal a céllal, hogy - elsősorban - külföldi befektetők által Magyarországon alapított vállalkozások bérszámfejtési, könyvvezetési, pénzügyi, számviteli tanácsadási munkáit ellássa.

KozákHR Outsourcing Szolgáltató Kft

Cím:
1143, Budapest Stefánia út 16.
telefon:
223-40-42
fax:
223-40-42
Tevékenység rövid leírása:
Mi az outplacement?

Az outplacement olyan vezetői ? és szakmai életútvezetési (karrier) tanácsadás, amely mind a munkáltatókat, mind a leépítésben érintett munkavállalókat segíti a létszámcsökkentés végrehajtása során és az elbocsátást követő nehéz időszakban.

"Az állásvesztés egyéni élethelyzet, ezért programunk személyes tanácsadásra épül, melyet szükség és igény szerint tréningek, tanfolyamok egészítenek ki."

Norg Kft.

Cím:
1149, Budapest Nagy Lajos király u. 181.
fax:
383-0269
telefon:
383-0269
Tevékenység rövid leírása:
Projektszervezés és tenderek bonyolítása Budapest szívében!

Miller és Headstrong Human Service

Cím:
1132, Budapest Borbély u. 5-7.
fax:
349-3223
telefon:
349-3223

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.