Értékelje a céget!
58 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Var Computer Kft.

Cím:
1131, Budapest Nővér u. 10
telefon:
2222-827
telefon:
2222-827
Tevékenység rövid leírása:
A VAR Kft. az üzleti informatika területén nyújt professzionális szolgáltatást több mint 15 éve. (Pillantás a jövöbe - FILM). Fő tevékenységünk az informatikai rendszerek megbízható üzemeltetése, de e mellett elismert tevékenységünk a kiváló minőségű hardver- és szoftvereszközök szállítása és informatikai szaktanácsadás is. Nevünkhöz híven - Value Added Reseller (értéket hozzáadó viszonteladó) - partnereinket az igények felmérésétől a beruházáson át a komplett megvalósításig szolgáljuk, az információ és a befektetés értékének megőrzése érdekében.

EVOLIT Informatikai és Szolgáltató Rt.

Cím:
1134, Budapest Tüzér u. 39-41.
telefon:
236-6700
fax:
236-6700
Tevékenység rövid leírása:
Az Evolit felkészült, hogy biztosítsa ügyfelei számára a garantált minőségű, tervezhető költségű informatikai üzemeltetést, az informatikai hatékonyság megalapozását.

Gradus Consulting Személyzeti és Vezetői Tanácsadó Kft.

NeGral Kft.

Cím:
1131, Budapest Rokolya u. 1-13.
fax:
94/509-058
telefon:
94/509-058
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk informatikai megoldásokat nyújt ügyfelei számára.

T-Systems Zrt.

Cím:
1117, Budapest Budafoki út 56.
telefon:
1/236-6400
fax:
1/236-6400
Tevékenység rövid leírása:
Az IQSYS számára elsőszámú szempont az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálása. Ennek érdekében a komplex vállalati/intézményi informatikai feladatok megoldásához szükséges széleskörű szolgáltatás portfoliót kínálunk.

Az IQSYS elkötelezett az adott feladathoz, projekt költségvetéshez és vállalati/intézményi informatikai környezethez legjobban illeszkedő, valós üzleti hasznot biztosító, értékteremtő informatikai megoldások kidolgozásában és megvalósításában. Ennek érdekében vezető szállítók és szabad forráskódú szervezetek eszközeiből széles technológia választékkal, és az egyes szakterületek üzletmenetét ismerő konzulensekkel és képzett szakembergárdával áll ügyfelei rendelkezésére.

Az IQSYS nagy gondot fordít az új, korszerű, szabványos technológiák bevezetésére és alkalmazására, amelyek az IQSYS innovatív megoldásainak az alapját képezik. Stratégai partnereink - BEA, IBM, Microsoft, Oracle és SAS - vezető, meghatározó szállítók és többi technológiai partnerünk is a saját területén a vezető szállítók közé tartozik. Széles megoldáspalettánk lehetővé teszi, hogy minden egyes üzleti területen korszerű megoldásokat kínáljunk, és a több területet együttesen érintő, komplex feladatokat is sikeresen oldjunk meg.

Az IQSYS munkája során együttműködik a KFKI Csoport tagjaival, felhasználja a társcégek által nyújtott szolgáltatásokat, szakismereteket, a képviselt világszínvonalú termékeket, illetve saját kompetenciáját kiegészítendő bevonja azokat a megvalósításba.

Megkülönböztetett figyelmet fordítunk a minőségre. Az IQSYS teljes tevékenységi körét az ISO 9001-2000 szabvány követelményeinek megfelelő minőségbiztosítási rendszer szerint működteti. Az ISO szabályozás keretei között általánosan elismert szoftverfejlesztési módszertanok (Rational Unified Process, Kindal, ITIL, stb.) és korszerű életciklus támogató eszközök segítik szakembereinket a hatékony munkavégzésben és a magas minőségű termékek előállításában.

Polonus Kft.

Cím:
1196, Budapest Jókai út 200.
fax:
348-0127
mobil:
348-0127
Tevékenység rövid leírása:
A Polonus Kft. elsősorban reklámügynökség, de szolgáltatásaink magukban foglalják a média-, a PR- és a marketingügynökségi tevékenységek széles skáláját is.

Trammell Crow Wallis Rt.

Cím:
1116, Budapest Mészáros u. 58/b.
telefon:
457-4643
fax:
457-4643
Tevékenység rövid leírása:
A vállalat tulajdonosa 50%-ban a Wallis Ingatlan Rt, 50%-ban pedig a Tramell Crow Corporate Services, mely az amerikai ingatlan üzemeltető piacon vezető szerepet tölt be. A külföldi tulajdonos jelenléte biztosítja a megfelelő know-how-t, hiszen a TCCS az egész Egyesült Államok területére kiterjedő 10 éves gyakorlattal rendelkezik, s több mint 80 óriás társaságnak ingatlan szolgáltató partnere. A külföldi példa meghonosításában a TCW már megfelelő tapasztalatot szerzett, hiszen 1999 október 1-je óta végez ingatlan outsourcing szolgáltatásokat első ügyfele, a Magyar Távközlési Részvénytársaság számára. A Trammell Crow Wallis Rt. az ingatlan gazdálkodás és üzemeltetés területén jelentős hatékonyság-növelést ér el partnereinél.
Kinek ajánljuk szolgáltatásainkat?
Minden cégnek, amely
- 3 ezer négyzetméternél nagyobb ingatlanállománnyal rendelkezik,
- Erőforrásokat akar átcsoportosítani,
- Ingatlangazdálkodását hatékonyabbá kívánja tenni,
- Fő tevékenységére akar koncentrálni!
A TCW tevékenysége a potenciális partnercégek átvilágításától, az egyszerű üzemeltetésen át a leghatékonyabb outsourcing-ig öleli át a modern ingatlankezelési technikák tárházát. Az ingatlan-outsourcing területén több évtizedes múlttal rendelkező, az Egyesült Államokban piacvezető Trammell Crow Company szakmai befektetőként a magyar ingatlanpiacon jelentős tapasztalatokkal rendelkező Wallis Ingatlan Rt-t kereste meg közös cégalapítási szándékkal. 1999-ben a két cég közös vállalkozásaként egy tőkeerős, hosszú távú piaci térnyerést célul kitűző, az ingatlanpiaci szolgáltatások hiányzó szegmensére szakosodott vállalat született. Az új vállalat, a Trammell Crow Wallis Ingatlanszolgáltató Rt. Magyarországon elsőként kötött ingatlan-outsourcing szerződést! Jelenleg több mint 100 menedzserével, az ország területének közel 80 %-án, már 820.000 m2 ingatlanterület üzemeltetője. Az ingatlan-outsourcing piacon elfoglalt piacvezető szerep fenntartása mellett hagyományos ingatlan-üzemeltetési (FM) szolgáltatással is állunk ügyfeleink rendelkezésére. A TCW bérirodák és bevásárló központok teljes körű, a bérlőkezelést is magába foglaló üzemeltetését is vállalja, így biztosítva ügyfelei, az ingatlan tulajdonosok számára, hogy a megbízható ingatlan-üzemeltetés előnyeit a bérlőkért folytatott piaci versenyben minél hatékonyabban ki tudják használni. Gazdasági jellemzők A TCW Rt. 1999. október 1-én kezdte meg működését 50 mFt alaptőkével, részvénytársasági formában. Részvényesei 50-50%-ban a TCC /Trammell Crow Company/ és a Wallis Ingatlan Rt.A sikeres ingatlanpiaci szolgáltatás kulcsa A TCW szolgáltatási körét a hazai ingatlanpiac sajátosságait és a tengerentúli szakmai tapasztalatokat figyelembe véve, partnerei igényeinek megfelelően alakította ki. Tevékenységét minden esetben gondos előkészítés, az adott cég és iparág sajátosságainak alapos feltérképezése előzi meg, hogy a szolgáltatás-csomagot az ő igényeire szabva állítsa össze. A TCW következetes törekvése, hogy a rendelkezésre álló költségvetés mellett alternatívákat adjon, kockázatokat elemezzen, és számszerűsítsen. Rugalmas szervezeti felépítésünk segít munkánk kifogástalan kivitelezésében. A TCW az ország egész területén képes komplex ingatlanpiaci szolgáltatásokat nyújtani. A Trammell Crow Wallis Rt. az ingatlan-gazdálkodási szolgáltatások, tanácsadói és outsourcing átvilágítási tevékenységének köszönhetően megalakulása óta gazdag referenciát szerzett. Ez a szakmai tapasztalat, és az a tény, hogy miénk a legnagyobb szerződéses alapon üzemeltetett terület, képessé tesz bennünket arra, hogy ingatlan-üzemeltetést bármilyen bonyolult outsourcing konstrukcióban - banki, ipari, felsőoktatási, szállodaipari vagy akár állami szervezet számára - el tudjunk végezni. Vállaljuk a kemény feltételekkel való szerződést, hogy megalapozzuk partnerünk bizalmát.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018 Tudakozó Rendszer Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.