Értékelje a céget!
124 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13

Cardiomed Bt.

Cím:
1182, Budapest Somlókert u. 11.
telefon:
(1) 294 20 66
:
(1) 294 20 66
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az egészségügy területén tevékenykedik.

Ortomobil Kft.

Cím:
8900, Zalaegerszeg Dózsa liget 1.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk gyógyászati eszközök, segédeszközök és rehabilitációs termékek forgalmazásával foglalkozik.

LABTECH Kereskedelmi és Mérnöki Szolgáltató Kft.

Cím:
4031, Debrecen Vág u. 4.
telefon:
52/412-023
:
52/412-023
Tevékenység rövid leírása:
A Labtech Kft. 1990-ben alakult, magánszemélyek tulajdonában álló innovatív kisvállalkozás.

HOK Medical Kft.

Cím:
1027, Budapest Horvát utca 19-23. II/16.
telefon:
201-8324
fax:
201-8324
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk gyógyászati eszközök gyártásával, kereskedelmével foglalkozik.

Medi-Tervill Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
1043, Budapest Dugonics u. 11. 02/203.
telefon:
435-0693
telefon:
435-0693
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk országosan ismert és elismert a kórházi berendezések területén. Főleg patológiai berendezésekkel foglalkozunk, ebben a legjobb minőséget kínáljuk. Panellműtőket gyártunk és forgalmazunk rozsdamentes acélból, speciális ajtókkal.

Mediagnost Kft.

Cím:
1106, Budapest Fehér út 10
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Mediagnost Kft-t 1994-ben egy orvosi műszerek fejlesztésével foglalkozó mérnöki iroda hat munkatársa alapította 6 millió forintos alaptőkével, azzal a céllal, hogy az általuk fejlesztett orvosi berendezések gyártásával és további fejlesztésével foglalkozzanak. A Kft. most 15 magyar magánszemély tulajdona, valamennyien a Kft. munkatársai. Jelenleg az alaptőke 20 millió Ft.
A cég termelése és exportja, valamint a munkatársak létszáma a megalakulást követő években rohamosan bővült. Ezen adatok a következő táblázatban láthatók:

EMS-Trade Kft.

Cím:
4034, Debrecen Halasi u. 19
mobil:
06-30-943-1160
e-mail:
06-30-943-1160
Tevékenység rövid leírása:
Az EMS-Trade Kft 1996-ban alakult. Okleveles villamosmérnök végzettségű alapítója orvosi műszerek forgalmazásával, majd később szervizelésével és kisebb-nagyobb HW-SW fejlesztésekkel foglalkozott.

Kezdetben kizárólag a Meditech Kft által gyártott vérnyomás holtereket forgalmazta a cég, de idővel a termékpaletta külföldi EEG készülékek forgalmazásával is bővült. A külföldi készülékek, magas áruk miatt, számos intézmény számára elérhetetlenek voltak, ezért 1999-től saját fejlesztésű EEG készülékkel léptünk a piacra, melyet azóta sok helyen megelégedéssel használnak.

A termékek folyamatos fejlesztésével, a minőségirányítási rendszer bevezetésével, azóta is törekszünk vevőink minőségi igényeinek maximális kielégítésére.

Bővebb információkért klikkeljen webcímünkre!

Smiling Freely Egészségügyi Szolgáltató Bt.

Cím:
2045, Törökbálint Madách Imre u. 3.
e-mail:
solti.ferenc@emki.hu
telefon:
solti.ferenc@emki.hu
Tevékenység rövid leírása:
Egészségügyi szolgáltatás: fogászati ellátás; fogtechnikai laboratórium üzemeltetése.
A Smiling Freely fogászati rendelő a fogorvosi ellátás teljes palettáját átfogó fogorvosi vállalkozás. A fogorvosi rendelőhöz fogtechnikai háttér laboratórium is tartozik. A különböző, legkorszerűbb fájdalommentes módszereket alkalmazó fogmegtartó kezelésektől kezdve a foggyökér-beültetésig mindent képesek vagyunk nyújtani a betegeknek. Tevékenységünk fontos része a fogszabályozás is, gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt.

A vállalkozás a ?90-es évek eleje óta létezik. Egy fogtechnikai laboratórium kialakítása volt a kezdet. A vállalkozás tulajdonosa, ügyvezetője Solti Ferenc. A laboratórium, dolgozói jó munkájának köszönhetően pár év alatt komoly országos hírnevet vívott ki magának. Solti Ferenc 1999-ben az Év Vállalkozója címet nyerte el. A fogorvos megrendelők száma egyre több lett, ám a fogtechnikus kollegák az egyre nagyobb mennyiségi igény dacára tudták tartani a minőségi elvárásokat. Ez köszönhető az állandó belföldi és külföldi továbbképzésnek is (Németország, Svájc, USA).

Az ezredforduló idejére egyértelművé vált: vagy a fogtechnikai laboratóriumot fejleszti tovább a cég, vagy olyan fogorvosi rendelőt alakít ki, ahol a fogorvosok a Smiling Freely alkalmazottjaiként elfogadják azt a minőségirányítási rendszert, amelyben a páciensek igényeihez maximálisan alkalmazkodnak. A cég vezetése ez utóbbi utat választotta.

A fogorvosi praxis irányítója 1998-ban dr. Turányi Miklós főorvos lett, aki 2006-ban bekövetkezette váratlan haláláig példamutató szakmai tudással és alázattal dolgozott a fogászati rendelőben. Utódja legjobb tanítványa, dr. Törtey Júlianna lett.

A Smiling Freely fogászati vállalkozás a Semmelweis Orvostudományi Egyetem által akkreditált rezidensképző hely, ahol a fiatal fogorvos generáció tanulhatja magas színvonalon a hivatását.

Jelenleg a Smiling Freely két kezelőegységes fogorvosi rendelőjében három fogorvos és egy fogszabályozó szakorvos látja el a munkát, a kor követelményeinek megfelelő technológiával a legmagasabb szakmai színvonalon.

Digiterm Kft.

Cím:
3200, Gyöngyös Egri u. 30.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az egészségügy számára kínál elektronikai műszereket.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2016 NetProdukt Hungary Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, Rt, Zrt. kereső.