Értékelje a céget!
5 találat 1

Innomed Medical ZRt.

Cím:
1146, Budapest Szabó József u.12.
telefon:
460-9210
telefon:
460-9210
Tevékenység rövid leírása:
Az Innomed Medical Orvostechnikai Fejlesztő és Gyártó Részvénytársaság alapjait az 1989-ben alakult Innomed Kft. rakta le majd 1999-ben a vállalatcsoporthoz tartozó több cég összevonásával egy jelentősen megnövekedett alaptőkéjű részvénytársasággá egyesült.
A Budapesti székhellyel és Esztergomi gyárral együtt összesen közel 200 főt foglalkoztat.
Gazdálkodásunkban meghatározó szempont, hogy termékeinket a legmodernebb és leghatékonyabb technológiák és termelésirányítási módszerek alkalmazásával a felhasználói és beruházói igényeknek egyaránt megfelelő feltételekkel tudjuk előállítani. Stratégiánk sikerét jelzi az is, hogy vevőinket kiemelkedően kedvező kereskedelmi feltételekkel tudjuk kiszolgálni.
Kardiológiai diagnosztikai készülékeinkkel a különböző szakma specifikus igényekhez is kiválóan igazodva, jelentős hazai és külföldi (több mint 100 ország) piaci sikereket könyvelhettünk el az elmúlt évek során. Termékeink között megtalálhatók az egyszerű, alapszintű valamint a proresszionális EKG készülékek a terheléses és holter EKG rendszerek.
Az intenzív terápiás termékkörünk legdinamikusabb tagja az ágymelletti/transzport őrzőmonitor rendszer, amely színes hordozható monitorokból és központi egységből áll.
2002-ben megvásároltuk a dán Artema defibrillátor gyártó és fejlesztő multinacionális vállalat teljes termék palettájának gyártási és kizárólagos forgalmazói jogait valamint a hozzá tartózó automata gyártósort. A CardioAid 200B nevű bifázisos defibrillátor az előbb említett alapokból épült de már saját fejlesztőink tették hozzá tudásuk legjavát és vált ez által az egyik legkeresettebb termékünk egyikévé.
Partnerszerződést kötöttünk az USA-beli CardiacScience vállalattal az általuk gyártott, a világ egyik legkorszerűbb bifázisos félautomata defibrillátorának közép- kelet európai kizárólagos forgalmazására.
Kardiológiai vonalunk mellett jelentős fejlődésen ment keresztül radiológiai termékkörünk is. 1994-től saját fejlesztésű komplett nagyfrekvenciás röntgengenerátorral jelentünk meg és azóta is vagyunk jelen a piacon. Az orvostudomány igényeit kielégítve vállalatunk folyamatos lépést tart a modern radiológiai megoldásokkal ezért termékpalettánk és azok fejlesztése állandó megújulást mutat. Mérnökeink által kifejlesztett digitális tüdőszűrő kabinunk és ennek mobil gépjárműre szerelt változata is sikeresen helyt állt mind a hazai mind a nemzetközi piacon, évről-évre egyre nagyobb hányadot eredményezve árbevételünkben. A modern technikát követve megalapoztuk helyünket a PACS rendszerek világában is, valamint komplett átvilágító és felvételi rendszerek telepítésében is többéves tapasztalat áll mögöttünk.

Infomix Kft.

Cím:
1027, Budapest Bem rakpart 53.
e-mail:
infomix@infomix.hu
telefon:
infomix@infomix.hu
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az egészségügyi informatika területén tevékenykedik.
Az infomIx Kft. 1990-ben alakult vállalkozás. Alapítói már akkor több éves tapasztalattal rendelkeztek az egészségügyi informatika területén. Az 1990 óta dinamikusan fejlődő cég eredeti célkitűzése értelmében megmaradt az egészségügyi szoftver-fejlesztés mellett, s ma már vezető piaci pozíciót vívott ki magának ezen a téren. 1999-ben az infomIx Kft. megszerezte az ISO 9001 minősítést.

Az infomIx Kft. mára közel 6000 orvos felhasználót tudhat magáénak. Az országszerte elterjedt programok folyamatos frissítését és karbantartását, informatikai rendszerek beüzemelését, tanfolyamok szervezését országos terjesztő és kiszolgáló, minősített hálózatával biztosítja. Cégünk telefonos hotline szolgáltatással és saját Internet szerverrel áll partnerei rendelkezésére. Rendszerei naprakész információval támogatják a gyógyítás napi folyamatát.

Programjainkkal több, országos szintű, tudományos munkában vettünk részt. Az ország valamennyi szervezőjénél elfogadják rendszereinket az Irányított Betegellátási Modellben. Az OEP által előírt valamennyi akkreditációt megszereztük. Felhasználóink egyedi igényei kielégítésére mindig vállalkozunk, s támogatjuk a más rendszerekkel való kommunikációt. Rendszereink szerves részeként számtalan nélkülözhetetlen orvosi műszer (EKG, laborautomata, vérnyomásmérők, audiométerek stb.) valamint korszerű informatikai eszköz (scanner, digitális fényképezőgép, kamera, vonalkód olvasó, PDA stb.) áll orvosaink rendelkezésére.

A több éves fejlesztői munkával létrehozott Ix egészségügyi programcsalád elsöprő sikerét a fejlesztésbe bevont egészségügyi szervezők és orvos-szakértők komoly szakmai támogatásával tudta biztosítani. Többségében mérnökökből és matematikusokból álló fejlesztő csapatnak sikerült kialakítania egy olyan egységes informatikai koncepciót, amely nem egyszerűen felhasználóbarát, hanem különös gondot fordít arra, hogy az egészségügy minden szereplője megtalálja - funkciójának és napi gyakorlatának megfelelő - szerves helyét az informatikai struktúrában.

Az egészségügyi ellátás minden területére kínálunk profi informatikai megoldásokat. Az infomIx Kft. egészségügyi rendszereit az információ technológia és a megszerzett egészségügyi tapasztalatok alapján folyamatosan továbbfejleszti. A jelenleg kínált szoftvercsalád a teljes grafikus környezetben egységesen kezeli a különböző szöveg- , hang- , és képi anyagokat, a rendszerbe épített szabványos, az Európai Unióban egységesen elfogadott, egészségügyi intranet és internet interface segítségével kommunikál a rendszer többi moduljával, s más rendszerekkel. A gyors és biztonságos adatkezelést az MS SQL szerver biztosítja.

Az infomIx Kft. a szoftver készítésen és üzemeltetésen túl, komplett kulcsrakész rendszer szállítását is kifogástalan minőségben vállalja. Kamatmentes részlet-fizetéssel, kedvező bérleti konstrukcióval, és ún. Ingyen szoftver használati joggal is ajánlja rendszereit.

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország legtöbb orvosa a mi rendszerünket választotta. Célunk, hogy orvos-felhasználóink hosszú távon, teljes megelégedéssel használják programjainkat. Őszintén reméljük, hogy Önt is közöttük üdvözölhetjük.

Hot line szolgáltatásunk: munkaidőben (1)214-5063/4/5, ügyelet (30)258-0381 vagy (30)225-0772 (munkanap 17:00-21:00, munkaszüneti nap 9:00-21:00). További információkkal készséggel állnak rendelkezésére munkatársaink, területi képviselőink.

Datamagic

Cím:
1158, Budapest Drégelyvár u. 43.
telefon:
20-9-295-139
:
20-9-295-139
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az informatika területén tevékenykedik.

IntelliMed Hungária Kft.

Cím:
1023, Budapest Ürömi utca. 56.
telefon:
345-0275
fax:
345-0275
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az orvosi informatika területén tevékenykedik.

cYberion WebDesign Stúdió

Cím:
2230, Gyömrő Eötvös u. 34
telefon:
30/970-7828
telefon:
30/970-7828

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.