Értékelje a céget!
7 találat 1

Air-Max Klíma Hűtéstechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
1173, Budapest Pesti út 237.
telefon:
253-7552
fax:
253-7552
Tevékenység rövid leírása:
Az Air-Max Klíma klímatechnikai berendezéseket forgalmaz, telepít, karbantart, illetve szervizellátást biztosít, továbbá teljes kivitelezésekhez nyújt tervezői segítséget. Nagy hangsúlyt fektetünk partnereink magas szintű kiszolgálására, mind a műszaki, mind a klímaberendezések és alkatrészei ellátásának területén. Alapvető stratégiánknak tekintjük a velünk szemben támasztott igényeknek a lehető legmagasabb szintű kielégítését úgy minőségben, mint árban és rugalmasságban. Főbb referenciáink: KSH, Paksi Atomerőmű, FrédiBéni Peugeot Autószalon - Üllő, Porsche Szeged, Mentes és társai Skoda Márkaszerviz, Főtáv Rt.

Columbus Klíma

Cím:
2142, Nagytarcsa Rákóczi út 0128/2 hrsz.
fax:
404-1210
e-mail:
404-1210
Tevékenység rövid leírása:
A Columbus Klíma Kft. a hazai klímatechnológiai piac meghatározó vállalkozása. Vevőinknek egyedülállóan stabil és sokoldalú választékot kínálunk, magas színvonalú műszaki háttérrel és szervízszolgáltatással.

Invent-Technika Kft.

Cím:
1026, Budapest Bimbó út 216-226/I.
telefon:
392-5135
e-mail:
392-5135
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk fő tevékenységi köre a korszerű légkondicionáló (hűtő-fűtő) berendezések nagy és kiskereskedelme, valamint az ehhez kapcsolódó műszaki tanácsadás, mely magába foglalja a tervezéstől a megvalósításig terjedő teljes folyamatot.

Az Invent Technika Kft. az EUROCLIMA, AIRVENT-COSY, CLIMAVENETA, VENTILCLIMA, EDEN és a BARCOL-AIR vállalatok képviselője. Fenti cégek kínálatában a következő korszerű légkondicionáló és energiagazdálkodó termékek találhatók meg: passzív és aktív hűtőbordák, folyadékhűtők, hőszivattyúk, roof topok, hűtő-fűtő mennyezetek, légkezelők, fan coilok és telepítésükhöz kapcsolódó egyéb kellékek, alkatrészek.

A kereskedelmi, beszállítói tevékenység mellett a cég jelentős műszaki tanácsadási, tervezési és kisebb létesítmények esetén installációs tevékenységet is végez. Az általa forgalmazott valamennyi termékre 2 év garanciát biztosítunk, a garanciális javításokat és karbantartásokat a képviselt vállalatok által betanított Invent Technika Kft. szervizek végzik.

Alfa-Klíma Kft.

Cím:
6724, Szeged Kossúth Lajos sgt. 113.
fax:
62/472-242
mobil:
62/472-242
Tevékenység rövid leírása:
az ALFA-KLÍMA Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. az alábbi tevékenységekkel tud ügyfelei rendelkezésére állni:

Klímaberendezések forgalmazása és telepítése több típusban, garanciával. Vállaljuk a már telepített klímaberendezések karbantartását és garancián túli javítását is.az általunk forgalmazott klímaberendezések között megtalálhatóak az egyszerű oldalfali klímaberendezésektől kezdve, a nagyobb rendszerekhez csatlakozó folyadékhűtő berendezésekig minden. Foglalkozunk komplett hűtő-fűtő fan coil-os rendszerek kivitelezésével és a hozzá szükséges fan coil berendezések forgalmazásával is. De a manapság egyre inkább előtérbe kerülő multi klímarendszert is tudunk kínálni Ügyfeleink részére.
Légtechnikai rendszerek tervezése, kivitelezése bármilyen célra. a légtechnikai munkáknál különböző lehet a rendszer a rendeltetése, amely különböző megoldásokat igényel. a rendszerek tervezésekor nagy hangsúlyt fektetünk az Ügyfél igényeinek kielégítésére, hogy később a rendszer úgy működjön, ahogy azt Ügyfelünk elképzelte. a rendszerek kivitelezését nagy tapasztalattal és magas minőséggel végezzük.
Központi porszívó rendszerek tervezése, forgalmazása, telepítése. Ma már egyre többen gondolják úgy, hogy a por, és atka mentes környezet érdekében központi porszívó berendezést telepítenek épülő családi házukba, vagy társasházi lakásukba. Ezen Ügyfeleink igényeinek kiszolgálására igen jól és megbízhatóan működő porszívórendszert tudunk kínálni, amellyel kis lakásoktól kezdve a nagyobb házakig, panziókig mindenfajta épület takarítható.
Cégünk 2002. február 06.-án alakult Betéti Társaság formában. Megalakulásunkkor csak a klímaberendezések forgalmazásával és telepítésével foglalkoztunk. Megalakulásunkkal egy időben szerződést kötöttünk az LG klímaberendezések magyarországi képviselőjével. Kapcsolatunk az eltelt idő alatt kiváló lett, amivel elértük, hogy kiemelt viszonteladói lettünk a márkának Szegeden és vonzáskörzetében. Ügyfeleink részére ez azért fontos, mert megnyugtató háttérrel rendelkezünk az LG klímákat illetően. (Esetleges garanciális problémákat jól tudjuk orvosolni.)
a légtechnika, mint a légkondicionáláshoz erősen kapcsolódó iparág jött be a tevékenységi körünkbe. Bármilyen rendszert kiváló minőségben, nagy tapasztalattal tudunk kivitelezni. Légtechnikát különböző helyeken alkalmaznak, különböző célokra, ezért a rendszerek mindig egyediek. Van ahol csak szellőztetés a cél, van ahol káros anyagokat kell elszívni, van ahol a kellemes hőmérséklet és légminőség biztosítása a cél. Mi minden lehetséges rendszerre tudunk megoldást kínálni.
az eltelt idő alatt nagyon sok Ügyféllel kerültünk kapcsolatba, akik további Ügyfeleket küldtek hozzánk, így cégünk folyamatosan gyarapodott. a folyamatos fejlődésnek köszönhetően hamar eljutottunk odáig, hogy cégünk működési formáját megváltoztassuk, és így 2004. február 12.-e óta Kft.-ként működünk.
Termékkörünket is fejlesztettük, így felvettük palettánkra a központi porszívó berendezéseket és az elektromos kapumozgatókat. Ezek a termékek nagy népszerűségnek örvendenek manapság. Így Ügyfeleink már nálunk is megtalálják ezeket a berendezéseket. Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a központi porszívó és kapumozgató családunk is éppen olyan magas műszaki színvonalat képvisel, mint az általunk forgalmazott más termékek. Természetesen foglalkozunk ezen termékek telepítésével is, biztosítva ezzel azt, hogy a készülékek rendeltetésszerűen tudjanak működni Ügyfeleink megelégedésére.
Szakembergárdánk nagyon magas szinten végzi feladatát, köszönhetően a több éves tapasztalatnak, és a különböző tanfolyamoknak, szakvizsgáknak, melyeken szerelőink részt vesznek.
akár mottónk is lehetne, hogy szerintünk csak úgy lehet sikeres egy vállalkozás, ha az Ügyfeleit magas szinten akarja kiszolgálni, és a termékek, valamint a végzett munka minősége is kiváló. Ezzel biztosítva, hogy cégünk jó híre mind több leendő Ügyfélhez jusson el.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.