Értékelje a céget!
12 találat 1 | 2

Kotra Kereskedelmi és Oktató Kft.

Cím:
4150, Püspökladány Gagarin u 3.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A honlap 2004 február 6-án jött létre a gépjárművezető képzésben jártas szakemberek részére.

A létrejöveteltől számítva több olyan változás is bekövetkezett amely szükségessé tette a honlap átalakítását megreformálását, pl.: új KRESZ könyvek jelentek meg, bővültek a letöltések, változott a képzőszerv működése.

Mindezeken túl figyeltük a látogatók véleményét, igényét és ennek megfelelően alakítottunk a honlapon. A fórum például úgy lett átdolgozva, hogy bárki aki a számítógéphez egy kicsit értő felhasználói szinten, nyithasson új témát vagy a már meglévőhöz hozzászólhasson. Ezennel tisztelettel kérem a kedves kollégákat, szakmabelieket, bátran írják le véleményüket tapasztalataikat. Célom egy olyan portál kialakítása és aktív működtetése ahol a kulturált, magasszintű szakmai vélemények találkozhatnak, hogy ezáltal is segítsük a gépjárművezető képzésben dolgozók munkáját.

H&K Trantor Kft.

Cím:
1115, Budapest Halmi u. 44.
fax:
382-0605
telefon:
382-0605

Képzőművészeti Kiadó Kft.

Cím:
1033, Budapest Szentendrei út.91-93.
e-mail:
rendeles@kmkiado.hu
telefon:
rendeles@kmkiado.hu
Tevékenység rövid leírása:
Az 1992 óta magánvállalkozásként működő könyvkiadó tevékenységét kettős cél vezérli: hagyományőrzés és folyamatos megújulás. Az igényes művészeti kiadványok, magyar népi kultúrát bemutató könyvek, naptárak mellett ismeretterjesztő, dokumentum jellegű, történelmi, szórakoztató kiadványokat, sorozatokat jelentetünk meg magyar és külföldi szerzők tollából.
A megújulási szándékot jelzi kiadási palettánk folyamatos bővítése. Nemcsak a kiadványok számát növeltük folyamatosan az évek során, hanem a tematikát is bővítettük. A legjobb szakembereket megnyerve építettük fel tankönyvprogramunkat. Ma már a legkülönfélébb szakoktatási intézményekben, 10 szakamacsoportban tanár és diák egyaránt haszonnal forgatja az általunk megjelentetett, a legkorszerűbb ismereteket közlő tankönyveket, szakkönyveket, szakmai nyelvkönyveket és oktatási segédanyagokat.

PAUZ-WESTERMANN Könyvkiadó Kft.

Cím:
9500, Celldömölk Sági u. 9. II/10
telefon:
(95) 42 31 88
telefon:
(95) 42 31 88

Montan-Press Kft.

Cím:
1027, Budapest Csalogány u. 3/b.
telefon:
20/9253-726
fax:
20/9253-726

Duna Palota Nonprofit Kft.

Cím:
1051, Budapest Zrínyi u. 5.
e-mail:
info@dunapalota.hu
telefon:
info@dunapalota.hu
Tevékenység rövid leírása:
A Duna Palota, Budapest belvárosában kínál egyedülálló lehetőséget magánszemélyek és cégek részére neobarokk stílusú, többfunkciós termeiben rendezvények lebonyolítására. Magas színvonalú komolyzenei és táncszínházi élményben lehet részük, ha ellátogatnak együtteseink előadásaira. Éttermünk kitűnő helyszíne lehet esküvőknek, fogadásoknak, báloknak, banketteknek, partiknak, baráti és céges összejöveteleknek.

A Kht. kiadói tevékenysége keretében nyomdai termékek széles skáláját tudjuk előállítani magas színvonalon.

Cégjegyzékszám: 01-14-000215. Alapítás: 2007.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.