Értékelje a céget!
14 találat 1 | 2

Pázmány Péter Katolikus Egyetem Hittudományi kar

Cím:
1053, Budapest Veres Pálné u. 24.
e-mail:
ppke_htk@ella.hu
telefon:
ppke_htk@ella.hu
Tevékenység rövid leírása:
Az Egyetem alapképzést, szakképzést, tudományos és doktori képzést folyatat. Oktató- és kutatómunkájában együttműködik a külföldi katolikus egyetemekkel, szakmai tudományos szervezetekkel, továbbá más hazai és külföldi oktatási és tudományos intézményekkel. Fontos feladatának tekinti a nemzetközi kapcsolatok ápolását, továbbá a több mint 400 ezer kötetből álló könyvtárállomány bővítését, beleértve a nagy számú saját kiadványokat is. Hallgatói létszáma levelező hallgatókkal együtt közel 8000 fő.
Az Egyetem katolikus intézmény, de felekezeti hovatartozás megkülönböztetése nélkül jelentkezhet bárki, aki elfogadja erkölcsi, fegyelmi rendjét és tiszteletben tartja szellemiségét.

Aeroflot Russian Airlines

Cím:
1143, Budapest Stefánia út 67.
fax:
251-0477
telefon:
251-0477
Tevékenység rövid leírása:
Az Aeroflot elnyerte a "Brand of the Year/EFFIE 2003" díjat. Üdvözöljük a fedélzeten!

101 Siker Akadémia Kft.

Cím:
1088, Budapest Szentkirályi u 8
telefon:
30/942-9564 /Badár László/
telefon:
30/942-9564 /Badár László/

Száraznád Nevelési-Oktatási Központ

Mikrokozmosz Oktatási Központ

Cím:
1051, Budapest Sas u. 25.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Mikrokozmosz Oktatási Központ 1992-ben alakult, a felnőttoktatási piac több minőségi garanciáját is magukénak tudhatjuk, így a Felnőttképzési Akkreditációs Testület (FAT) is minősítette intézményünket, valamint a Felnőttképzési Vállalkozások Szövetségének minősítésével is rendelkezünk. Az általunk működtetett ISO minőségirányítási rendszernek köszönhetően a korábbi időszakban megszokott minőséget tovább tökéletesítettük.

A Mikrokozmosz Oktatási Központ az elérhető tudás háza. Felnőttoktatást, továbbképzés tanfolyami és távoktatásos rendszerben az informatika, logisztika, biztonságtechnika és nyelvoktatás területén. Sikerünk alapja a személyre szóló figyelem, a színvonalas oktatás, a korszerű géppark, illetve az információs háttér.

Lukács Oktatási Központ Bt./Grafo-System Stúdió

Cím:
1121, Budapest Denevér köz 2.
fax:
391-7099
e-mail:
391-7099
Tevékenység rövid leírása:
A Grafo-System Stúdió 1999-ben alakult grafológiai és pszichológiai tanácsadással és oktatással foglalkozó cég.
A tanácsadáson belül fő profilunk a vezető-és munkaerőkiválasztás, a pedagógiai-, a pályaorientációs-, valamint az önismereti és párkapcsolati tanácsadás.
Ismeretterjesztő elõadásokat tartunk konferenciákon, céghétvégéken és rendezvényeken. Foglalkozunk kihelyezett grafológiai tanácsadással és vállaljuk személyügyi vezetõk, humánmenedzserek alapszintû grafológiai oktatását.

Lukács Oktatási Központ

A Grafo-System Stúdió oktatását 2005. májusától a Lukács Oktatási Központ veszi át, melynek akkreditációja folyamatban van és az oktatást a Grafo-System Stúdióval együttműködésben folytatja.

A grafológiai oktatást az OKJ-s szakvizsgákra való felkészítés jegyében szervezzük. Módszerspecifikus szakképzéseket indítunk végzett grafológusok számára.
Intézményünk valamennyi munkatársa felsõfokú végzettségû okleveles grafológus, szakmai tanácsadónk igazságügyi grafológus szakétrő, tevékenységünket pszichológus munkatársak segítik. Célunk, hogy minõségi munkánkkal a grafológia élvonalában tevékenykedve bizonyítsuk, hogy a grafológiának helye és egyre nagyobb szerepe van mai modern társadalmunkban és az üzleti élet számos területén.

Magyar Iparszövetség Oktatási és Szolgáltató Központ Kft.

Cím:
1139, Budapest Hajdú u.18-24.
e-mail:
info@mioktat.hu
fax:
info@mioktat.hu
Tevékenység rövid leírása:
A Magyar Iparszövetség Oktatási Központ immár 25 éves múltra tekint vissza, jogelődje az OKISZ Oktatási és Továbbképző Központ 1977-ben alakult.
A Magyar Iparszövetség Oktatási Központ a hazai oktatási vállalkozások között az elsőként építette ki és működteti a minőségbiztosítási rendszert, illetve rendelkezik ISO 9001-es minősítéssel. A tanúsítás kiterjed az iskolarendszeren kívüli tanfolyami képzésre, a szakmai vizsgáztatásra és az iskolarendszerű középfokú oktatásra egyaránt. Az intézmény 8 vidéki városban működő hálózatának sikeres tanúsítása 2000. novemberében megtörtént.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.