Értékelje a céget!
88 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Tadellos-S Személy-, Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
1615, Budapest Pf. 185.
fax:
306-2677
telefon:
306-2677
Tevékenység rövid leírása:
A vagyonvédelem területén célunk a megelőzés. Szakképzett, gyakorlattal rendelkező munkatársaink az adott feladatot minden esetben megbízhatóan, pontosan végzik. Cégünk rendelkezik azokkal az engedélyekkel, melyek a tevékenység ellátásához szükségesek. Az ügyvezető igazgatók több éves gyakorlattal rendelkeznek és arra törekszenek, hogy Megrendelőiknek teljeskörű szolgáltatást nyújtsanak.

Secare Szolgáltató Kft.

Cím:
1221, Budapest Leányka u. 11.
telefon:
424-24-95
telefon:
424-24-95
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a személy- és a vagyonvédelem területén tevékenykedik.

Block Security Kft.

Cím:
4031, Debrecen Szoboszlói út 21.
telefon:
52/535-600
fax:
52/535-600
Tevékenység rövid leírása:
A Block Security Kft. 1997-ben alakult abból a célból, hogy részt vállaljon a magyar gazdaság és intézményrendszer vagyonvédelmi és biztonságtechnikai piacán adódó feladatokból.

DAN Személy- és Vagyonvédelmi Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk az ország területén komplex biztonságtechnikai, személy- és vagyonvédelmi szolgáltatással várja megrendelőit. Biztonság - Megbízhatóság!

Békési Biztonsági Szolgálat

Koppány Security Kft.

Cím:
7090, Tamási Szent Márton u.3.
telefon:
06 (74) 570-257
:
06 (74) 570-257
Tevékenység rövid leírása:
Cégünket 1997- ben alapítottuk BT-ként, 2002-től mint Koppány Security Kft.-t működtetjük azzal a céllal, hogy korrekt, udvarias és kiszámítható szolgáltatásokat nyújtsunk Megbízóink számára, részt vállalva a meglévő vagyoni értékek megóvásában a vagyonvédelemre, egyéb biztonsági szolgáltatásokra illetve a takarításra, karbantartásra specializálódott vállalkozásunkkal.
Szolgáltatásaink:
-objektumvédelem,
-őrszolgálat,
-postaszolgálat,
-áruforgalmazás ellenőrzés,
-vagyon és értékőrzés,
-pénz-értékesítés és szállítás,
-recepciós szolgálat ellátása,
-rendezvénybiztosítás,
-takarítás,tisztítás,
-üzemeltetés,
-irodatakarítás,
-építkezések utáni takarítás,
-étterem szolgáltatás,
-takarító eszközök és szerek kereskedelme,
-papíráruk

PQS-PLURAL Hungary Kft.

Cím:
2040, Budaörs Szabadság út 117.
telefon:
22/505-080
fax:
22/505-080
Tevékenység rövid leírása:
Sokoldalú minőségi megoldások = Plural!
A PLURAL servicepool Hungary Kft. legfőbb célkitűzése, hogy termékeit és szolgáltatásait a kívánt időre és a vevője által megadott követelményeknek megfelelően, a környezet védelmét szem előtt tartva bocsássa partnerei rendelkezésére.
A fenntartható folyamatos fejlődés elvét követve kidolgozásra és bevezetésre került az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási-, illetve az ISO 14001:1996 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási integrált rendszer. Intézményi vendéglátás üzletágunk minden jelenleg működő étterme alkalmazza a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszert. Új éttermek nyitása esetén a technológia, a folyamatok tervezése, a munkatársak kiválasztása és az indulást megelőző teljes körű oktatás tartalmazza a vonatkozó élelmiszerhigiéniai, valamint az élelmiszerbiztonsági előírásokat. Mindezek eredményeképp a PLURAL servicepool Hungary Kft. az Ön igényeit, valamint tevékenysége környezeti hatásait maximálisan szem előtt tartva a legrugalmasabb, a leghatékonyabb megoldást választva törekszik a Minőség elérésére.
Filozófiánk:ügyfélcentrikus működés, széleskörű szolgáltatás-kínálatunk minőségének állandó javítása által.
Ez a hitvallás teszi számunkra lehetővé, hogy mindenkor az ügyfeleinknek leginkább megfelelő teljes körű megoldást kínáljuk. A cég lapos szervezeti struktúrája biztosítja azt, hogy az egyes vezetői szintek hatékonyan tudják irányítani és kontrollálni a teljes szolgáltatási folyamatot.
Tudjuk, hogy minden lánc olyan erős, mint a lánc leggyengébb láncszeme. Ezért törekszünk arra, hogy munkatársaink folyamatos szakmai tréningeken vegyenek részt, s így tudják a szolgáltatások hatékonyságát növelni. Kollégáinkat motiválják a kihívások, amelyek alapját képezik a sikeres ügyfélkiszolgálásnak. A teljes körű szolgáltatás a Plural servicepool Hungary Kft.-nél több mint szolgáltatási kínálatunk puszta felsorolása, ez a hitvallásunk.

Omega Sector Security Kft.

Cím:
1141, Budapest Fogarasi út 132.
fax:
280-9303
telefon:
280-9303
Tevékenység rövid leírása:
Az Omega Sector Security Kft. kizárólag biztonsági tevékenységgel foglalkozó vállalkozás.

Reálvéd Kft.

Cím:
1131, Budapest Keszkenő utca 20.
telefon:
237-1700
fax:
237-1700
Tevékenység rövid leírása:
Reméljük, hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!

A Reál Véd Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. 1994 óta van jelen a biztonsági szolgáltatások piacán.

Társaságunk működési területén az országban elsők között vezette be és tanúsíttatta az ISO 9001, majd az AQAP 2120 jelű minőségügyi rendszereket és az előírt követelményeknek való megfeleléssel megszereztük a Minősített NATO Beszállításra Alkalmas tanúsítványt is.

Jelentős tapasztalattal, és magas szintű felkészültséggel rendelkező szakembereink a nap 24 órájában állnak megbízóink rendelkezésére nem csak Magyarország területén, hanem az ország határain kívül is.

Konkrét őrzés-védelmi, biztonsági és magánnyomozási feladatok végrehajtása mellett vállaljuk biztonság kockázati átvilágítások és szakértői vizsgálatok lefolytatását is.

A Reál Véd Kft. nem reklámozza magát.
Tulajdonosai véleménye szerint a legjobb ajánlás az elégedett ügyfelek sokasága: erről tanúskodnak referenciáink.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.