Értékelje a céget!
145 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Tribon Security Kft.

Cím:
2330, Dunaharaszti Kossuth u. 2.
telefon:
24/471-471
fax:
24/471-471

RIVÁLIS ´96 Kft.

Cím:
1042, Budapest Árpád út 159.fsz.2.
:
:

Rav Ipari Fejlesztő , Szolgáltató és Biztonságtechnikai Zrt.

Cím:
2600, Vác Naszály út . 18.
fax:
27/510-711
telefon:
27/510-711
Tevékenység rövid leírása:
A Kft. ügyfelei részére komplex vagyonvédelmi szolgáltatási rendszert biztosít, mely magában foglalja a passzív-, hangos-, rádiós, telefonos, csendes-, illetve videokamerás biztonsági rendszerek tervezését és kivitelezését, valamint fegyveres és kutyás őrzést, értékszállítást, rendezvénybiztosítást. Ezen kívül szolgáltatásaink közé tartozik még: építőipari munkák, takarítási munkálatok, kommunális karbantartási munkálatok, gázkazán üzemeltetési tevékenység, biztonsági rácsok tervezése, gyártása, szerelése. Referenciáink: ABN AMRO BANK, Kandeláber Rt., ARAL-CASTRO benzinkutak kiépítésvédelme.

Orguard Őrző-Védő és Szolgáltató Kft.

Cím:
5900, Orosháza Gyopár u. 4. II/10.
telefon:
68/416-988
fax:
68/416-988
Tevékenység rövid leírása:
Az ORGUARD Őrző-Védő és Szolgáltató KFT szolgáltatásait szeretnénk Önnek bemutatni.
Cégünk 1994 novembere óta rendelkezik mindazon törvényben előírt feltételekkel, amelyekkel biztosítani tudjuk a korszerű
objektum őrzés-védelmi, testőrszolgálati, magánnyomozói, rendezvénybiztosítási, pénz-és értékszállítási, recepciós munkaköri feladatok ellátását.
Cégünk meghatázozó tevékenységébe tartozik: -távfelügyeleti rendszerek, riasztórendszerek, tűzjelző rendszerektervezése, telepítése,karbantartása, diszpécseri feladatok ellátása.
Tevékenységi körünkbe tartozik még munkavédelmi, tűzvédelmi, polgári védelmi feladatok ellátása, valamint objektumok, irodák, szociális létesítmények takarítási feladatainak ellátása illetve zöldövezetek karbantartása, tisztántartása.
Szolgáltatásainkat az 1998.évi IV.törvény és a belügyminisztérium 24/1998 (VI.9.) BM rendeletében előírtaknak megfelelő, szakmailag képzett munkatársainkkal látjuk el, figyelembe véve megbízóink igényeit is.
Társaságunk ISO 9001:2000 Minőségbiztosítási Tanúsítvánnyal rendelkezik.
Cégünk bármely más megyében , városban, településen , kirendeltségein keresztül vállalja a helyi feladatok végrehajtását az általa megbízott szolgálatvezető szakmai irányításával.

Járőr Kft.

Cím:
8700, Marcali Kossuth u. 74
telefon:
85/415-622
fax:
85/415-622
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk megbízható emberekkel vállalja Komplex vagyonvédelmi feladatok ellátása országos lefedettséggel. 24 órás távfelügyelet és kivonuló szolgálat.
Takarítási, karbantartási, üzemeltetési szolgáltatások.
Hívjon bizalommal!!

Őrtorony Security Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Az ŐRTORONY SECURITY Kft. megbízhatóságának fokozására tevékenységei hátterét felelősségbiztosítással is megerősítette.

Valeria Security Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
7624, Pécs Xavér u. 19.
telefon:
72/517-430
telefon:
72/517-430
Tevékenység rövid leírása:
Cégünket - mely a vagyonvédelemre és egyéb biztonsági szolgáltatásokra specializálódott - 1996-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy egy korrekt, udvarias, kiszámítható, a vagyonvédelem minden területét felölelő szolgáltatást nyújtsunk Megbízóink számára, részt vállalva a meglévő vagyoni értékek megóvásában.A társaság nevének megválasztásakor a tulajdonosok arra törekedtek, hogy egy olyan elnevezést találjanak, amely a legjobban körülírja azt a földrajzi területet, ahol a cég magas színvonalú szolgáltatásait kívánja nyújtani. Így esett a választás a Valeria elnevezésre, amely az egykori Pannónia (Dél-Dunántúl) részét képező, római kori tartomány neve volt.A Valeria Security Kft. megalakulásakor a vezetés célul tűzte ki a Megbízók érdekeinek és elvárásainak maximális figyelembevételével történő munkavégzést. Ennek érdekében a szakirányítást felsőfokú szakmai végzettségű és nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkező munkatársaink végzik.Szolgáltatásaink magas színvonalú ellátásának elengedhetetlen feltétele munkatársaink folyamatos képzése, ellenőrzése, valamint a rendszeres és szükséges rotáció.Cégünknél a hatékony működés és ellenőrzés egyik legfontosabb zálogaként, és mára elengedhetetlen feltételeként 2003. júniusában bevezetésre került az ISO MSZ EN 9001:2001 minőségbiztosítási rendszer, mely kiterjed az oktatási feladatok ellátására, a személy- és vagyonvédelmi tevékenységre, valamint az ehhez szorosan kapcsolódó takarítási szolgáltatás végzésére is.
A minőségi képzés érdekében a Valeria Security Kft-nél, a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium által előírt képzési követelményeknek megfelelő oktatási rendszert vezetettünk be, így cégünk 2003-ban Akkreditált Felnőttképzési Intézménnyé vált. Tevékenységünk jogszabályi alapját az 2005. évi CXXXIII. Tv., valamint a 22/2006. BM. rendelet biztosítja.
Cégünk a rendőri szervekkel szorosan együttműködő 24 órás diszpécserszolgálattal rendelkezik, mely szükség esetén képes az esetleges beavatkozások hatékony és gyors levezénylésére.
A Valeria Security Kft. az Allianz Hungária Biztosító Rt.-vel kötött 50.000.000 Ft biztosítási összegű Vagyonvédelmi-szakmai felelősségbiztosítással, és 10.000.000 Ft biztosítási összegű betöréses lopás és rablásbiztosítással rendelkezik.Működésünk során fontosnak tartjuk a szabályszerű, törvényes, udvarias, de határozott munkavégzést, mely a Megbízóink érdekeinek maximális védelmével párosul.
Tevékenységünkről Megbízóinkat folyamatosan tájékoztatjuk, hiszen nem feledkezhetünk meg arról, hogy szolgáltatásaink legmértékadóbb értékelését mindig a Megbízó adja, aki tevékenységünket tapasztalatai révén ellenőrzi és véleményével, észrevételeivel folyamatosan értékeli, segíti. A következetes és magas színvonalú szolgáltatásaink eredményeként cégünk mára a Dél-dunántúli régió egyik meghatározó vagyonvédelmi vállalkozásává fejlődött. Tevékenységi területünk a Baranya megyei megbízásainkon túl kiterjed Somogy, Tolna, Bács-Kiskun és Fejér megyére is.Tapasztalataink megerősítenek bennünket azon meggyőződésünkben, hogy csakis olyan biztonsági szolgáltató cég képes dinamikusan fejlődve hosszú távon is megőrizni Megbízói bizalmát és elismerését, amely következetesen megvalósítja üzleti filozófiáját.
Nyitvatartás: H-P: 08.00-16.00
Cégjegyzéksz: 02-09-064381

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2016 NetProdukt Hungary Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, Rt, Zrt. kereső.