Értékelje a céget!
21 találat 1 | 2 | 3

Nyírfa Liget Nyugdíjas Otthon

Cím:
2316, Tököl Pesti út 1.
telefon:
24/489-761
:
24/489-761
Tevékenység rövid leírása:
A Nyírfa Liget Nyugdíjas Otthon mind szakmai, mind környezet szempontjából igényesen, de alacsony áron kínál elhelyezést lakóinak.

Napfény Otthon Alapítvány

Cím:
2030, Érd Kende u. 4-8.
telefon:
313-0221
telefon:
313-0221
Tevékenység rövid leírása:
A Napfény Otthon Kiemelten Közhasznú Alapítvány. Már 3 kiemelt színvonalú intézményünkben várjuk az érdeklődőket. Érden és Érdligeten igényes apartmanokban testi-lelki gondozást, ápolást, szerető gondoskodást biztosítunk gyönyörű környezetben.

Hotel Béda Idősek Otthona

Cím:
7717, Kölked 0407/345.
telefon:
69/568-052
fax:
69/568-052
Tevékenység rövid leírása:
Az otthon 12 214m2-es jó levegőjű, tágas park közepén a Gemenci Erdoben a Duna-Dráva Nemzeti Park területén fekszik. Bejárata elott évszázados platánfák köszöntik az ide érkezot. A táj jellegzetes a Duna festoi völgyével, és holtágaival, védett növény- és állatvilágával. Értheto tehát, hogy Béda a pihenni, kikapcsolódni, horgászni, vadászni vágyó polgárok paradicsoma. Az otthontól 6km-re fekvo Mohács könnyen elérhetové teszi mindazt, amit a város nyújtani tud, anélkül, hogy veszélyeztetné a környék csendjét, nyugalmát.

Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság

Cím:
1132, Budapest Visegrádi út 49.
telefon:
270-8000
:
270-8000
Tevékenység rövid leírása:
Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság (ONYF) a Kormány irányítása alatt álló, országos hatáskörű, központi államigazgatási szerv. Vezetését a főigazgató látja el, akit az ifjúsági, családügyi, szociális és esélyegyenlőségi miniszter javaslatára a Kormány nevez ki.
A főigazgató munkáját segítő főigazgató-helyettesek kinevezésüket a szervezet irányításáért felelos minisztertol kapják.
Az ONYF feladatát és működését az ifjúsági, családügyi, szociális és esélyegyenlőségi miniszter által jóváhagyott szervezeti és müködési szabályzat alapján végzi.
Feladata kettős: ellátja a Nyugdíjbiztosítási Alap kezelésével járó pénzügyi és gazdálkodási feladatokat és a nyugdíjbiztosítási ágazat központi igazgatását. Az igazgatási tevékenységébol eredő feladatai, hatásköre a biztosítási ágazat egészére kiterjed, kötelezettségei igazgatási szervein kívül, a nyugdíj megállapításával, és folyósításával foglalkozó más szervek vonatkozásában is fennáll.
Az ONYF kialakulásának története 1993-ra nyúlik vissza, amikor az egészségbiztosítási és a nyugdíjbiztosítási ágazat irányítása még egy szervezeten belül történt. Az egykori Országos Társadalombiztosítási Főigazgatóság és igazgatási szerveinek szétválását a társadalombiztosítás önkormányzati igazgatásáról szóló 1991. évi LXXXIV. törvény mondta ki, a 91/1993. (VI. 9.) Korm. rendelet pedig életre hívta a Nyugdíjbiztosítási Önkormányzat központi hivatali szervét, az Országos Nyugdíjbiztosítási Foigazgatóságot.

Gyógyír 2000 Háziápolási Kft.

Cím:
1094, Budapest Berzenczey u. 23/27.
fax:
217-3253
telefon:
217-3253
Tevékenység rövid leírása:
Háziápolás, szociális gondozás, szociális otthoni elhelyezés.
Kulcsszavak:
állandó ellátás ápolás ápolás bentlakással ápolási munka autista szociális gondozás automata beteg gyermek ellátása betegápolás betegellátás betegellátási program biotea daganatos betegség ápolás egészségápolás egészségügy egészségügyi ellátás egészségügyi ellátás szervezése egészségügyi szolgáltatás ellátás emelt szintű szociális ellátás étel- és italautomata fekvőbeteg-ellátás filteres tea gondozás gondozási központ gyermek ellátás gyógyászat gyógyászati betegellátás gyógyellátás gyógynövény gyógynövény alapú termék gyógynövény-készítmény gyógynövény-terápia gyógytea házi betegellátás háziápolás háziorvosi ellátás hideg-meleg italautomata humán egészségügyi ellátás idősápolás idősek otthona idősek otthona működtetése idősellátás idősgondozás intenzív betegellátás italautomata italautomata alapanyag italautomata bérbeadása italautomata bérlése italautomata kihelyezése italautomata szerviz italautomata töltőanyag italautomata üzemeltetése italautomata-alkatrész járóbeteg orvosi ellátása járóbeteg-ellátás kórházi betegellátás mozgáskorlátozott gondozása napközbeni kisgyermekellátás nappali ellátás nappali szociális ellátás nyugdíjas ellátás orvosi ellátás otthoni ápolás otthoni betegápolás szakápolás szociális ellátás szociális ellátás ügyintézése szociális gondoskodás szociális gondozás tea teafű teakereskedés teakeverék teakülönlegesség teljes ellátás utógondozás zsíroldó tea

Vas Megyei Idősek Otthona

Egyesített Szociális Intézmény Idősek Otthona

Cím:
9200, Mosonmagyaróvár Soproni út 65
fax:
96/215-722
telefon:
96/215-722

Holdfény Idősek Otthona

Szent Margit Idősek Otthona

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.