Értékelje a céget!
9 találat 1

Grafimat Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
1037, Budapest Kunigunda útja 58.
telefon:
20/249-9555
fax:
20/249-9555
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk csúcsminőségű nyomdai berendezéseket és kellékanyagokat importál és forgalmaz.

Nypa Flexo Kft.

Cím:
4400, Nyíregyháza Csemete u. 5.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a csomagolástechnikára épülő látvány tervezéssel, grafikai tervezéssel, fotopolimer nyomóforma készítéssel foglalkozik.

Bauer + Bauer Hungária Kft.

Cím:
1232, Grassalkovich u. 255.
telefon:
289-0457
:
289-0457
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a nyomdaipar területén dolgozik, nyomdaipari előkészítéseket és filmlevilágításokat végez.

VTCD Videoton Kompaktlemez-Gyártó Kft.

Cím:
8000, Székesfehérvár Aszalvölgyi utca 7.
telefon:
22/533-571
fax:
22/533-571
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk a VTCD VIDEOTON Kompaktlemez-gyártó Kft., melynek jogelődje a Glória Kompaktlemez-gyártó Kft., Közép-Európa első CD gyáraként, VIDEOTON többségi tulajdonnal, holland-magyar vegyesvállalatként 1988-ban kezdte meg működését. A VIDEOTON akkori stratégiai céljainak megfelelően egy komplett CD gyártástechnológiát telepítettünk (premasztering, masztering, elektroforming, sokszorosítás). A legális gyártáshoz szükséges Philips licence-szel a kezdettől fogva rendelkezünk.A technológiai berendezéseket a holland OD&ME szállította, s kiépítésre került egy kb. 6,5 mdb/év CD - és ehhez kapcsolódóan 3000 db/év mester-/nyomólemez gyártókapacitás. A VIDEOTON vállalatcsoport privatizálása után - 1993-ban - társaságunk 100 %-ban a VIDEOTON tulajdonába került, ekkor változtattuk nevünket VTCD-re.

A CD gyártástechnológia fejlődésével párhuzamosan folyamatos fejlesztéseket hajtottunk végre, az iparági követelményeknek megfelelően csúcson tartva ezzel technológiánkat. A gyártóazonosító SID kód használatát 1994-ben az első CD gyártók között vállaltuk. Gyártókapacitásunkat a piaci igényeknek megfelelően 1996-tól folyamatosan bővítjük. 2000-ben tovább bővült a termékválasztékunk, mivel megkezdtük DVD 5 lemezek gyártását és az optikai adattárolók mellett a piac igényeit figyelembe véve az MC gyártást is.
Társaságunk megalapítása óta kiemelt célként kezeli a minőséggel kapcsolatos kérdéseket. Partnereink magasabb szintű kiszolgálása érdekében 2002-ben megszereztük az ISO 9001/2000 minőségbiztosítási tanúsítványt.

A technológiai fejlődést szem előtt tartva 2003-ban Magyarországon elsőként egy komplett DVD gyártó technológiát (Singulus-OMP) helyeztünk üzembe, mely azt jelenti, hogy a maszteringtől a sokszorosításig minden műveletet "házon belül" meg tudunk oldani. Ezzel a beruházással jelentősen lerövidül a DVD gyártás vállalási ideje és minden formátum (DVD5/9/10) gyártható. A folyamatos technológiai bővítéseknek és a fejlesztéseknek köszönhetően, ma 7 db gyártósoron napi 120-140.000 db CD, 30-50.000 db DVD és 20.000 db MC gyártására van lehetőség. Ezt a sokszorosítói kapacitást egy automata masztering berendezés szolgálja ki, melynek napi kapacitása 90 db CD, 40 db DVD maszter.

Megrendelőink teljesebb kiszolgálása érdekében 2004 tavaszán Budapesten beindítottuk authoring stúdiókat. Az authoring a DVD gyártás első fázisa, melyben a rendelkezésre álló nyersanyagokból (film - itt persze kész filmről beszélünk és külön értjük a video és audio forrásokat - grafikák, softwarek, stb.) a szabványban leírt formátumú DVD mastert ( DVD-R, DLT) állítjuk elő, mely a sokszorosítás első lépéséhez a maszteringhez biztosítja a mesteranyagot. A budapesti stúdió megnyitásával partnereink számára új lehetőség a gyártáshoz szükséges anyagok leadása és a készáru budapesti átvétele is.A 21. században korunk legnagyobb kihivása, hogyan óvjuk meg környezetünket gyermekeinknek, a jövő generációjának. Társaságunk az ország több pontján megkezdte a használt felesleges CD, DVD-k begyűjtését, ezzel is szeretnénk kapcsolódni az országos programokhoz, s hozzájárulni a környezetvédelmi célok megvalósulásához.

Az elmúlt 15 évben a kereskedelmi kapcsolataink folyamatosan bővültek. Kezdetben - a hazai gyártási igény hiánya miatt - a nyugat-európai export dominált. A szállítási költségek ugrásszerű emelkedése, valamint a hazai zeneipar fejlődése ezt a folyamatot visszafordította. Ennek ellenére exportunk továbbra is jelentős, s a környező országokban (ROMÁNIA, SZERBIA, HORVÁTORSZÁG, SZLOVÉNIA) meghatározó pozíciót szereztünk. Főbb partnereink a CD-A gyártás területén a zeneipari majorok (SONY MUSIC, WARNER, EMI, UNIVERSAL, BMG) hazai vállalatai, valamint a HUNGAROTON. A CD-ROM gyártás területén a számítástechnikai/informatikai magazin kiadók (VOGEL PUBLISHING, IDG, stb.), de a partnereink között tudhatjuk a MICROSOFT-ot, a COMPAQ-ot, a PHILIPS-et, a HEWLETT PACKARD-t, az IBM-et, a GRAPHISOFT-ot, stb.

Az adathordozó gyártás területén szerzett másfél évtizedes tapasztalat és a számos referencia alapján cégünk a közép-európai térség meghatározó CD / DVD / MC gyártójává vált. Szolgáltatásunk komplexitását, színvonalát folyamatosan javítjuk és bízunk benne, hogy meglévő és jövőbeni partnereink igényeit továbbra is megelégedésükre tudjuk teljesíteni.
Cégünk cd-, dvd-, és mc-gyártással foglalkozik, valamint a megrendelt áru csomagolását, vámügyintézését és célfuvarját is vállalja.

B+K Nyomdaipari és Kereskedelmi Kft.

Cím:
9700, Szombathely Géfin Gy. u. 5.
telefon:
30/9467-429
telefon:
30/9467-429

Hoffmann Kft.

Cím:
2040, Budaörs Kötő u. 9.
fax:
23/421-854
telefon:
23/421-854
Tevékenység rövid leírása:
Nyomdai segédanyagokban otthon vagyunk! Elsősorban flexo nyomtatáshoz szükséges anyagokat forgalmazunk, de vállalunk nyomdai előkészítést is. Kizárólagos BASF viszonteladók vagyunk. Hívjon minket bizalommal! Minőség - Megbízhatóság - Hoffmann Kft.

Ecomix Kft.

Cím:
5000, Szolnok Balassa B. út 23/A
telefon:
56/514-268
fax:
56/514-268

Vegando Trade Kft

Cím:
1124, Budapest Tamási Áron u. 37
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk CD és DVD lemezek teljes körű gyártásával és a kapcsolódó szolgáltatásokkal (authoring, mastering, nyomólemez készítés, nyomdai kivitelezés, csomagolás, kiszállítás) foglalkozik.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.