Értékelje a céget!
12 találat 1 | 2

Siri-Kán Bt.

Cím:
2030, Érd Vereczkei u.115.
mobil:
20/9134850
:
20/9134850
Tevékenység rövid leírása:
Fuvarozás.
Járműveink:
-3,5 t össztömegű ( 1,7 t teherbírású ) zárt Renault Master furgonok
-3,5 t össztömegű ( 2,0 t teherbírású ) platos,ponyvás IVECO turbo Dayli
-7,5 t össztömegű ( 3,5 t teherbírású ) emelőhátfalas, 37m³-es Mercedes Benz 814 -es teherautó.

Gépjárműveink árubiztosítással rendelkeznek.
Szolgáltatást nyújtó cégünk kedvező árakon,preciz,pontos munkával oldja meg az önöktől kapott feladatokat.
Reméljük önt is az egyre bővülő létszámú elégedett megrendelőink között üdvözölhetjük.
Forduljon hozzánk bizalommal!Mi segítünk!

Bozsik Sífutóiskola

Cím:
1071, Budapest Damjanich u. 11.
telefon:
06-1/413-3546
fax:
06-1/413-3546
Tevékenység rövid leírása:
Bársonykalapács Kft.

A Bozsik Sífutóiskola küldetése, hogy e csodálatos sportot népszerűsítse és megszerettesse a télen is sportolni vágyókkal. A sífutás és oktatásának szenvedélyes szeretetén túl testnevelő tanári és sífutó szakedzői diplomám, valamint húsz éves versenyzői tapasztalatom a biztosítéka a magas színvonalú oktatásnak.
Szeretettel várom Önt és kedves családját, szervezett sífutótáboraink valamelyikén!

Bozsik Anna
(háromszoros olimpikon,
többszörös országos bajnok, sífutó oktató)

A SÍFUTÁSRÓL:

A sítörténet kutatói szerint már legalább hatezer éve megjelent a sí ősi formája. A sí norvég szó, eredetileg fahasábot, átvitt értelemben pedig hótalpat, hókorcsolyát jelentett. Eredetileg arra szolgált, hogy az ember ne süppedjen a hóba. Ebből a közlekedési eszközből alakult ki a múlt század második felében a sítalp mai formája és szerkezete, amely így alkalmas eszköze lett az egyik legszebb, legegészségesebb és legnépszerűbb téli sportnak, a sífutásnak is.
Az első síversenyt a XVIII. században rendezték meg. A századfordulótól a II. Világháborúig szédületes karriert futott be a síelés, de a száz éve még *lábszánkázás*-nak nevezett hóbort talán még a korábbiaknál is látványosabb fejlődésen ment át az elmúlt húsz-huszonöt évben. A sísportok közül manapság a sífutás népszerűsége nő a leglátványosabban. Ennek okai, az egészség megőrzésének növekvő igényén túl, hogy könnyen elsajátítható és télen a természetben élvezhető ez a szabadidő sport.

A sífutást ajánljuk mindazoknak:

-akik szeretnek télen kimozdulni a meleg szobából
-akik a meleg évszakokban rendszeresen sportolnak
-azoknak akik még nem sportoltak, de szeretnék elkezdeni
-családoknak, mert a sífutás egy olyan sport, amit az egész család együtt élvezhet (a járni tudó gyermektől a nagyszülőkig)
-akik már tudnak síelni és szeretnének megismerkedni egy más, új élményt nyújtó sízéssel is
-azoknak, akik egészségesen szeretnének élni
-egyszóval mindenkinek!

Bővebb információkért klikkeljen webcímünkre!

Mystery River

Cím:
1174, Budapest Sóska u.36.
mobil:
06-20/994-3103
mobil:
06-20/994-3103

Agribrands ZRt.

Cím:
2040, Budaörs Szabadság út 117.
telefon:
23/507-227
:
23/507-227
Tevékenység rövid leírása:
A Cargill, Incorporation büszkén ajánlja a Purina márkát a leányvállalatain keresztül a haszonállattartók részére az egész világon, leszámítva az Egyesült Államok területét.
Ma, a Purina a Cargill márkaportfoliójának egyik legértékesebb takarmánymárkája. A termékek gyártása 4 kontinens 12 országában folyik, és amelyek kiterjedt takarmányforgalmazó hálózaton keresztül (közel 40.000 értékesítési hely) kerülnek értékesítésre világszerte. Nap mint nap, több mint 2 millió haszon-, és hobbiállattartó élvezi a Purina takarmány etetéséből származó előnyöket.
A Purina márka világvezető a legmagasabb minőségi követeleményeknek megfelelő állati takarmányok versenyében, amelyeket a legmagasabb színvonalú és innovatív megoldásokat nyújtó értékesítési hálózaton keresztül állati takarmányok, termékek, programok és szolgáltatások formájában nyújt.

Bővebb információkért klikkeljen webcímünkre!

Z&Z Medicaldent Bt.

Cím:
1098, Budapest Toronyház u. 13.
telefon:
Tel.: 30/343-9875
:
Tel.: 30/343-9875
Tevékenység rövid leírása:
A Z&Z MedicalDent fogászat egyik legmagasabb szintű ellátást nyújtó fogorvosi rendelő Budapest területén. Forduljon bizalommal hozzák bármely problémájával, lehet az protetika, konzerváló fogászat, szájsebészet, fogszabályozás, implantológia, vagy fogfehérítés.

A mi örömünk az Ön mosolya!

Rendelő:
1093 Budapest,Kinizsi u. 22.

Zsivaj Kőbányai Napköziotthonos Óvoda

Cím:
1105, Budapest Zsivaj u.1-3.
telefon:
Tel.: 06-1/262-0837
:
Tel.: 06-1/262-0837
Tevékenység rövid leírása:
Ha Önnek fontos, hogy gyermeke
- élményekben gazdagon élje meg óvodás éveit,
- sokoldalúan fejlődjön, játszva szerezzen ismereteket,
- szeretetteljes, biztonságot nyújtó légkörben éljen,
- sokat játsszon igényes, egészséges környezetben, nagy parkos kertben,
- harmonikus mozgása értelmi képességeivel párhuzamosan fejlődjön,
- érzelmileg kiegyensúlyozott, magabiztos legyen,
- bő szókinccsel, kulturáltan beszéljen,

akkor válassza a MI ÓVODÁNKAT, ahol:

- sokéves gyakorlattal rendelkező, magasan szakképzett óvónők foglalkoznak a gyermekekkel,
- a gyermekek értelmi képességeinek egyéni fejlesztése tervszerűen, játékos formában történik,
- a családok és az óvoda közötti tapasztalatcsere a gyermek neveléséről bizalomteljes, folyamatos,
- a családok és az óvoda közös programjai rendszeresek (kirándulások, sportrendezvények, játszódélutánok, erdei óvoda),
- a nagycsoportosok tornatermi foglalkozáson és úszásoktatáson vesznek részt,
- kiváló eredményeket érnek el az óvodások a sportversenyeken,
- mindennap láb- és tartásjavító tornagyakorlatokat végeznek a gyermekek,
- fejlesztőpedagógus segíti a gyermekek egyéni fejlesztését,
- logopédus foglalkozik az 5-6 évesekkel,
- kérésére óvodapszichológus látja el tanácsokkal a szülőket, ill. foglakozik a gyermekkel a felmerült nehézségek leküzdése érdekében,
- a szülő választhat, hogy azonos életkorú gyermekekkel vagy vegyes életkorú 3-7 éves gyermekekkel járjon egy csoportba a gyermeke,
- az azonos életkorú csoportban az óvodával egy épületben működő bölcsődéből kapott korszerű, ízletes ételt fogyasztanak óvodásaink,
- a vegyes életkorú csoportban reformtáplálkozás biztosított.

A *Tegyünk többet az óvodások egészségéért* alapítvány óvodásaink egészséges életmódra nevelésének tárgyi feltételeit segíti!

Ghibli Kft

Cím:
1211, Budapest Szabadkikötő út 5-7.
e-mail:
info@ghibli.hu
fax:
info@ghibli.hu
Tevékenység rövid leírása:
A Ghibli Kft 1996-ban alakult, teljes körű logisztikai szolgáltatást nyújtó vállalat. Telephelyünk Budapesten, a csepeli Szabadkikötőben, egy vízi, vasúti és közúti csatlakozással is rendelkező logisztikai központban helyezkedik el.
Forgalmunk jelentős részét kezdettől fogva az olaszországi fuvarfeladatok alkotják.
Ezen belül legnépszerűbb szolgáltatásunk az olasz expressz gyűjtő szállítmányozás, amely segítségével a kisebb mennyiségű áruk, a hagyományos gyűjtőfuvarozástól eltérő módon, közvetlenül, átrakás nélkül jutnak el a raktárunkig. A hangsúlyt itt a gyors árutovábbításra helyeztük.

A nehéz (vagyis 1 m3 áru nehezebb 330 kg-nál), és kevésbé sürgős, gyűjtő termékek fuvarozására indítottuk el hagyományos gyűjtőforgalmunkat Olaszország és Magyarország között.

Gyűjtőjárataink mellett komplett és részrakományok fuvarszervezését is ellátjuk, elsősorban dél-, illetve nyugat-európai relációban.

Az Európai Uniós csatlakozással, és ügyfeleink kereskedelmi kapcsolatainak változásával kibővítettük árufuvarozásunk irányait Nyugat- és Közép-Európa felé is.

A nemzetközi szállítmányozáshoz kötődő vámügyintézési tevékenységünket az Unióban új szolgáltatással egészítettük ki: vámjogi ismereteink alapján összeállítjuk megbízóink Intrastat adatszolgáltatását.

Teljes körű logisztikai tevékenységünk része raktári szolgáltatásunk, melynek keretében 1998 óta közvámraktárt, 2004 májusától pedig áfa-raktárt is működtetünk. Az áruk raktárunkból történő kiszállítását az egész országra kiterjedően szervezzük belföldi fuvarozásunk keretében.

A logisztikai kiadások optimalizálásával jelentős költségmegtakarításokat lehet elérni. Ez, a verseny erősödésével, egyre fontosabbá válik minden cég számára. Logisztikai tanácsadásunk keretében a szakvéleményünket kérő vállalkozások átlagosan 10%-os megtakarítást realizáltak.

Próbálja ki szolgáltatásainkat!

SZOLGÁLTATÁSOK:

Olaszországi expressz gyűjtő szállítmányozás, Olaszországi hagyományos gyűjtő szállítmányozás, Olaszországi komplett és részrakományok szállítmányozása, Nyugat- és közép európai szállítmányozás, Spanyolországi gyűjtő szállítmányozás, Belföldi fuvarozás, Országos disztribúció, Raktározás, Intrastat és vámügyintézés, Logisztika, és Logisztikai tanácsadás.

Bővebb információkért klikkeljen webcímünkre!

Dr. Ormay István

Cím:
1071, Budapest Dohány u. 37.
telefon:
Telefon: 06-70/502-6653, \x0D\x0AFax: 06-1/351-9165 \x0D\x0A
:
Telefon: 06-70/502-6653, \x0D\x0AFax: 06-1/351-9165 \x0D\x0A
Tevékenység rövid leírása:
A Fodor utcai rendelésemen az impozáns környezeten túl a recepciós szolgálat is a kliensek kényelmét szolgálja. Bázisomon, a Dohány utcai rendelőben, a meghittséget és biztonságot nyújtó, otthonos környezet kialakítását részesítettem előnyben. Az előjegyzéses rendszernek köszönhetően várakozási idő nincs. Képesítéseimnek és gyakorlatomnak megfelelően az életvezetési tanácsadástól kezdve az önismereti szakpszichoterápián át az egyes pszichiátriai betegségek (pl. depresszió, pánik, szorongás, stb.) komplex kezeléséig terjed tevékenységem. Szeretem az egy-két problémára fókuszáló, rövid (15-20 ülésből álló) terápiákat, vállalok szakmai konzultációt, coachingot, és újabban sokat foglalkoztat a testi-lelki egészség kérdésköre is. Drogfüggőség és bizonyos kórházi kezelést igénylő betegségek kezelését, a szükséges feltételek hiányában nem vállalhatom. Egy terápiás ülés, a standardnak megfelelően, nálam is 50 perc.

Pszichoterápiás és pszichiátriai szakorvosi rendelés Legszívesebben pszichoterápiával foglalkozom. Kognitív-viselkedésterápiás és aktív analitikus szakpszichoterápiás képesítésem van, de egyéb módszerekbe is van betekintésem. Talán éppen ezért tartom úgy, hogy nem a módszer számít, hanem az, hogy létrejöjjön egy valódi kapcsolat. Hogy kell-e gyógyszer - akár a pszichoterápia mellett is - ezt mindig egyedileg mérlegelem, és a döntést a pácienssel közösen hozzuk meg. Kinek ajánlom a pszichoterápiát? Röviden: annak, aki már eleget szenvedett és kellő bátorságot érez a változtatásra. Nem diagnózisokat várok, hanem azokat a férfiakat és nőket, akik a további életútjukat felelőséggel, tudatossággal, elkötelezettséggel szeretnék kiteljesíteni. Lehetőségeim szerint segítem őket abban, hogy útjukon a saját megismételhetetlen egyediségükre rátalálva reális célokat, egymást tiszteletben tartó szövetségeket, valódi intimitást nyújtó kapcsolatokat kialakítva belső harmóniában élhessenek

Pszichiátriai és pszichoterápiás magánrendelést folytató orvos vagyok. Magánrendelésem 1996-ban kezdtem, 2000 óta ez a fő munkahelyem.A korábban szerzett másik két szakképesítésem és a 10 éves belgyógyászati gyakorlatom nagy segítségemre van a diagnosztikus munkában, a pszichoszomatikus betegek ellátásában. És természetesen sokat segít abban is, hogy az embert a maga testi-lelki egységében próbáljam megérteni.Orvos vagyok, így ha szükséges, a szavakon kívül gyógyszerrel is gyógyíthatok. Ez a legfontosabb különbség, amely a klinikai pszichológustól megkülönböztet.

Rendelési hely:

I. Ormay és Társa Humán BT
Szakrendelő: pszichiátria, pszichoterápia
Cím: VII. Budapest, Dohány u. 37.

Telefon: 70 502 6653
Fax: 351 9165

II. A Nő Ezer Arca
Szakrendelő: pszichoterápia
Cím: 1124 Fodor u. 134.

Telefon: 70 502 6653
Fax: 395 3225

Mobauplan-Épszerterv Építő, Szerelő, Tervező Kft.

Cím:
1126, Budapest Böszörményi út 20-22.
telefon:
433-2227
telefon:
433-2227
Tevékenység rövid leírása:
Fő profilunk a különböző biztonsági és előírási normáknak megfelelő kültéri játszóterek és játszótéri berendezések kivitelezése és forgalmazása, különös tekintettel a Kupas márkával fémjelzett termékekre.

Tutisport Kft.

Cím:
1165, Budapest Májusfa u. 4.
telefon:
407-1424
fax:
407-1424
Tevékenység rövid leírása:
A hagyományos sportok eszközeinek széles választékát kínáljuk. Egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni. Vállaljuk cégek, sportegyesületek, iskolák alkalmi vagy folyamatos sportszerigényének kiszolgálását. Standard termékeket igény szerint akár azonnal is kiszállítunk. Speciális sportszereket legyártunk, egyedileg importálunk. Magánszemélyeket is kiszolgálunk, szükség esetén postai úton megküldjük a kért terméket.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.