Értékelje a céget!
7 találat 1

Komáromi Faipari és Nyílászáró Kft.

Cím:
2900, Komárom Klapka György út 24.
telefon:
344-797
telefon:
344-797
Tevékenység rövid leírása:
Nyitva: H-P: 9-47-ig.További üzleteink: Sopron, Győr, Csorna, Tata, Tatabánya

Tiszaplast 2002 Építőipari és Nyílászáró Gyártó Kft.

Cím:
6728, Szeged Kereskedő köz 4.
telefon:
62/464-038
fax:
62/464-038
Tevékenység rövid leírása:
Bemutatóterem: 6725 Szeged, Moszkvai krt. 19.Nyitvatartás: H-P: 8-17-ig Telefon: 62/445-080
Fő tevékenységünk egyrészt fővállalkozói tevékenység, másrészt műanyag nyílászárók gyártása és beépítése.
Fővállalkozói tevékenységünk keretében kivitelezünk épület, alagút, közmű, és vezeték építési munkákat , de végezzük az építési tevékenység teljes vertikumát: építőmérnöki tevékenységet, felelős műszaki vezetést, és egyéb, az építéssel összefüggő résztevékenységeket is, úgymint épület alapozást, tetőszerkezet készítést, nyílászárók beszerelését és forgalmazását, és minden egyéb ezekkel összefüggő igényeket kielégítünk.

H.S.J. Kft.

Cím:
2083, Solymár Toldi u. 2.
telefon:
(33) 484-591
fax:
(33) 484-591

DOOR-K.A. Építő és Szolgáltató Kft

Cím:
1171, Budapest Péceli út 208
telefon:
258-8143
fax:
258-8143
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a kíváló minőségű, ugyanakkor megfizethető REHAU típusú külsőhomlokzati nyílászáró rendszerek forgalmazásával, beépítésével foglalkozik, melyet bármilyen formában és méretben elkészítünk.
A szabványméretekből raktárkészlettel rendelkezünk. Természetesen forgalmazunk a nyílászárókhoz kötödő termékcsoportokat: redőnyöket, szúnyoghálókat, külső és belső párkányokat is.
Minden esetben vállaljuk az ingyenes felmérést, így garantáljuk Önnek, hogy az új nyílászáró a megfelelő méretű lesz.

Referenciák: Budapest XXII. ker., Leányka u. 32., Panel Plusz Program

Lőrinczi és Társai 2000 Kft.

Cím:
7150, Bonyhád Radnóti Miklós u. 18.
fax:
74/452-426
telefon:
74/452-426
Tevékenység rövid leírása:
A LŐRINCI és TÁRSAI 2000 Kft íves speciális szerkezetű műanyag nyílászárók gyártásával foglalkozik. E tevékenységet az 1992-ben alakult előző cégünk keretei között kezdtük meg. A megrendelések egyre nagyobb száma, az egyre speciálisabb igények következtében 2000-ben az egyedi íves nyílászárók gyártására külön céget - Lőrinci és Társai 2000 Kft - hoztunk létre.

A Lőrinci és Társai 2000 Kft eddigi működése során több mint 10 000 ívet, íves szerkezetet készített el. A termékek nagy része körablak, íves ablakok, bejárati, valamint erkélyajtók, de szép számmal készültek nagyon speciális ívesítésű termékek is, mint a "napóleon kalap", a "kosárív", vagy a "zászló-ív" (pozitív-negatív ív).
Jelenleg kb. 35-40 nyílászáró-gyártó cég beszállítójaként működünk.
Az igények mind teljesebb kielégítése végett több külföldi és magyar profilgyártó céggel is szoros kapcsolatban vagyunk.

Ennek eredményeképpen ügyfeleink az alábbi profilrendszerek közül választhatják ki a legmegfelelőbbet:

Actual, Aluplast, Brügmann, Deceuninck, Gealan, KBE profil, Kömmerling, LB-profil, Panorama, Pimapen, Plastmo, Rehau, Roplasto, Schüco AS-60, Schüco CT-70, Schüco SI-82, Spectus, Thyssen, Trocal, Tryba, Veka, Wymar


Cégünk filozófiája: "Minőség, formagazdagság, harmónia"
Nyílászáróinkban egyszerre jelenik meg a korszerű megoldás párosulva a formagazdagsággal harmóniában a környezettel.

Glück-Fa Bt.

Cím:
7600, Pécs Gém utca 19.
fax:
72/252-881
telefon:
72/252-881
Tevékenység rövid leírása:
A társaság kisiparos múltra tekint vissza. 1981-ben családi alapokon nyugvó vállalkozásként alakult.A tizenöt éves folyamatos szakmai fejlődés és technikai fejlesztés után a kor követelményinek megfelelően, 1996-ban alakult meg a Betéti társasági forma a család tagjaiból, alkalmazottakkal kibővítve. Következő lépésként a műhely 100-ról 500 m2-re bővült és a bemutató-termeket is ekkor létesítettük. Ezzel egy időben a faszárítónkat is fejlesztettük egy amerikai kondenzációs elvű szárítóberende-zéssel és a kiegészítő digitális mérőműszerekkel. E technika nagy előnye, hogy kíméletesen szárítja az anyagot, így elkerülve a mikropólusok megszakadását, ezzel mechanikai feszültség kialakulását a fában. Növekvő számú megrendelőink igényes munkánkat elismerve, további fejlesztésekre ösztönöztek bennünket, hogy még magasabb színvonalon tudjuk gyártani a Glück-Fa nyílászárókat.

Saját fűrészüzemet vásároltunk 3 hektáros területtel, amelyet pályázati pénzből, saját erő hozzáadásával felújítottunk. Lehetőségünk nyílt, hogy kiváló minőségű-, átmérőjű- és sűrűségű szibériai vörösfenyőből, állóévgyűrűs fűrészeléssel állítsuk elő a háromrétegű ragasztáshoz szükséges alapanyagot. Az így készített tömbösített anyag állandó magas mimőségű és vetemedés-mentes. Ezen technikai háttérrel és a pontos munkával biztosítjuk, hogy az igényes Glück-Fa nyílászárók nemcsak megjelenésükben, hanem használhatósá-gukban is hosszú távon szerezzenek örömet vásárlóinknak, hiszen az Ön megelégedettsége a mi legfőbb törekvésünk.

Bayer-Center Asztalosipari Kft.

Cím:
7673, Cserkút 090/2 hrsz., 205. km-kő
telefon:
72) 518-288
fax:
72) 518-288
Tevékenység rövid leírása:
A vállalkozás 1994. évben alakult. Eredményes működése folyamán évek alatt technológiai felszereltsége jelentősen bővült, a termékek kiváló minősége, mérsékelt árszintje, munkavállalóinak pontos, hatékony munkája biztosítja a legkülönbözőbb vevői igények kielégítését.A vállalkozás az egész országra kiterjedő belsőépítészeti épületasztalos-ipari, bútorasztalos-ipari és belsőépítészeti tevékenységet folytat, ebbe beleértve a korszerű gyártást és az objektumokon végzett helyszíni szerelést is.Termékösszetételünk állandó fejlesztésére nagy gondot fordítva, különös tekintettel gondoskodunk a műemlék jellegű, régi, tradicionális objektumok nyílászáró szerkezeteinek cseréjéről, felújításáról.A munkavállalóink magas fokú szakmai és gazdasági ismeretanyaggal rendelkeznek, mely tudást eredményesen hasznosítják. Vevőink elégedettsége mutatja, hogy Társaságunk a tudatosan kialakított technológiai fejlesztéseknek és a megfelelően magas minőség biztosításának köszönhetően a régió jól ismert, megbízható, eredményesen működő asztalosipari vállalkozása.Gyártott és forgalmazott termékeink, illetve a vállalkozás rendelkezik mindazon hatósági és műszaki engedélyekkel, melyek biztosítják a vállalkozás minőségirányítási, gazdasági és műszaki vonatkozású eredményes tevékenységét.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.