Értékelje a céget!
28 találat 1 | 2 | 3

Zölderdő Óvoda

Cím:
1125, Budapest Szilágyi E. fasor 26.
telefon:
394-2458
fax:
394-2458
Tevékenység rövid leírása:
Óvodánk központi helyen, a Szilágyi Erzsébet fasor egyik szép villaépületében működik. Jól megközelíthető a Budagyöngye parkolóból.

Aquincumi Szolgáltatóház

Cím:
1031, Budapest Római tér 1.
telefon:
30/438-5979
:
30/438-5979

Kinezis Bt.

Cím:
6400, Kiskunhalas Nagy Szeder I. u. 1.
fax:
77/428-680
telefon:
77/428-680
Tevékenység rövid leírása:
Rehabilitációs gyógytorna, masszázs, mozgásterápia.

Addetur Alapítványi Szakiskola és Középiskola

Cím:
1022, Budapest Marcibányi tér 3.
e-mail:
addetur@freemail.hu
telefon:
addetur@freemail.hu
Tevékenység rövid leírása:
A weboldalunk a közeljövőben meg fog változni: www.addeturiskola.hu

Az intézmény a 8. osztályt befejezett egészségkárosodott, különösen mozgássérült, továbbá hátrányos helyzetű ép fiatalok középszintű oktatását és szakmai képzését biztosítja védett körülmények között - akadálymentes környezetben. Az ADDETUR Alapítványi Szakiskola és Középiskola működésének színtere a Mozgássérültek Állami Intézete (MÁI) a fenti címen.

Pedagógia:

Az iskola a központilag előírt szakmai követelményeknek megfelelő képzést folytat. Ezzel párhuzamosan a fiatalokat felkészíti az önálló életvitelre. A mozgássérültek mozgásállapotát, kondícióját mozgásterápia, gyógylovaglás és sport foglalkozások által javítják. Indokolt esetben mentálhigiénés és családterápiai foglalkozásokat szerveznek. A szabadidő hasznos eltöltését gazdag szakköri kínálatuk valamint könyvtár, kulturális és sportrendezvények biztosítják.
Költségek:

A tanulás ingyenes, hozzájárulást, tandíjat nem kérnek, de szívesen fogadnak egyéni adományokat - amelyekhez csekket biztosítanak - szakképzési hozzájárulást, közérdekű kötelezettségvállalást, az adó 1%-át, melynek fogadására az Alapítvány jogosult.

Felvétel:

Azok a 14-16 éves fiatalok, akik az általános iskola 8. osztályát sikeresen elvégezték, a 9-10. évfolyamon szakiskolai vagy gimnáziumi osztályban alapvizsgára felkészítő programmal, valamint szakmai alapozással folytathatják tanulmányaikat. Azon fiatalok számára pedig, akik 2000. szeptember 1-jéig betöltik 16. életévüket és a 8 általános iskolai osztályt már elvégezték, iskolarendszerű 1, 2 és 3 éves szakképzést indítanak az OKJ-ben szereplő alábbi szakmákban: kézi szőnyegszövő, számtógépkezelő/használó, nőiruha-készítő. Érettségizett fiatalok részére számítástechnikai szoftver üzemeltető középfokú szakmai képzést nyújtanak 1 tanéven keresztül, alapfokú angol nyelvvizsgára felkészítő kiegészítéssel.

Képzési kínálat:

-nőiruha készítő,
-számítástechnikai szoftverüzemeltető,
-számítógép kezelő,
-szőnyegszövő.

Fazekas Stressz és Gyógycentrum

Cím:
6724, Szeged Hétvezér u. 18.
telefon:
62/556-555
fax:
62/556-555
Tevékenység rövid leírása:
A 2000-ben alapított FAZEKAS Stressz & Gyógycentrum és annak egyedülálló ezoterikus orvoslása Szegeden több mint 12 évtized személyes tapasztalataira nyúlik vissza. Két generáció, magyar és német személyiségekre, valamint magyar, kanadai, amerikai, ausztráliai, tibeti és más nemzetközi, kelet-nyugat találkozásából származó ezoterikus orvos-természetgyógyászati képzéseken és tapasztalatokon alapul.
Modern lakoszályok, tágas vendégszobák, fedett, bútorozott balkonnal/balkon nélkül, zárt parkolóval, egyéni, üzleti, családi és csoportos (40 Fős) használatra, elfogadható árakon, a Stressz Klinika különleges Orvos - Természetgyógyászati szolgáltatásaival.


Akut és krónikus STRESSZ által okozott Testi - Lelki - Szellemi BETEGSÉGEK, Szexuális problémák,
Családi és párkapcsolati problémák Manager betegségek, Szenvedély betegségek
Szenvedély magatartások, Fóbiák, félelmi állapotok Mániák, kényszer magatartások
OKOZATI GYÓGYÍTÁSA & MEGELŐZÉSE Hatásos, egyedülálló orvos - természetgyógyászati módszerek sajátos kombinációjával, több évtizedes nyugatnémet és amerikai tapasztalatok alapján, ambulans és bentlakásos
kezelési lehetőségekkel, az Atilla Szálláson. Terápiás felfogásunk: "Hármas Egységünk aTest-Lélek-Szellem Harmóniája és Erősítése Egész - ségünk, Boldogságunk Titka"

Kurhotel Hetes Ház

Cím:
8380, Hévíz Dr. Schulhof Vilmos sétány 1.
telefon:
83/340-587
:
83/340-587

Hévíz Tófürdő - Gyógyfürdő

Cím:
8380, Hévíz Dr. Schulhof sétány 1.
telefon:
83501708
:
83501708
Tevékenység rövid leírása:
A több ezer éves tőzegfenekű gyógytavat egy 38 m mélyen fekvő forrásbarlang több, ásványi anyagokban gazdag, hideg és a meleg vizű forrásai táplálják.

A 410 literes másodpercenkénti vízhozam mellett a tó vize három nap alatt kicserélődik. A feltörő víz hőmérséklete a forrásnál 38,5 oC, a tó hőmérséklete 24-38 oC között ingadozik, az évszakok időjárásainak megfelelően, ezért még télen is alkalmas a fürdőzésre.
A víz nyugtató, ugyanakkor felfrissítő hatása mellett az egyenletes vízáramlás enyhe masszázsként hat a fürdőzőkre.

Egyedi környezete miatt az élővilága igen különleges, gyönyörű látvány a tóba telepített vörös tündérrózsa, ami még késő ősszel is virágzik

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018 Tudakozó Rendszer Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.