Értékelje a céget!
11 találat 1 | 2

Kovács Felvonó Művek Kft

Cím:
4032, Debrecen Ötvenhatosok tere 7. 10.em.81
telefon:
56/414-285
telefon:
56/414-285
Tevékenység rövid leírása:
Felvonók üzembentartása és szervizelése, illetve gyártása akár egyedi elképzelés szerint is.
A Kovács Felvonó Művek Kft. közel 30 éves múlttal rendelkezik.

Cégünk nem törekszik semmiféle ,,díjakra,, nem is indul ez irányú felkéréseken, kiírásokon. Vannak akik erre hajtanak, tisztelet nekik! Mi magunkfajták vagyunk. Nekünk többet jelent minden díjnál az emberek elismerése. Amikor egy öreg nénike megköszöni munkánkat, főleg azt aminek semmi köze nincs a lifthez, de szerelés közben megkér minket, segítsünk már, mert nem nyílik zár, vagy kaputelefon, vagy bármi. Hiába mondjuk mi liftesek vagyunk, nem érti.-) ezért segítünk amiben tudunk. És a köszönet mindennél többet ér! Ezek az emberek nem tudnak fizetni, köszönömöt mondanak, akiknek ,,jobban,, megy azok felajánlanak egy valamilyen alkalomra kapott üveg bort, vagy édességet. Nem tudjuk elfogadni. Nos ezek a nénikék aztán ha bármi más bajuk van, szólnak házmesternek, vagy képviselőnek, hogy szóljon már a lifteseknek mert most meg a pl. hűtó nem megy:-) Munkánk legalább 30%-át ezen jótékonyságok teszik ki. De sajnos ezt az állam föleg az APEH nem tolerálja. Ezért nekünk is meg kell élni valamiből.

Kovács Ferenc vagyok.

1978 óta foglalkozok felvonókkal.

Végigjártam az utat. Anno a DEFI-nél kezdtem. Rengeteg mindent mondhatnék az azóta eltelt időkről....

De nem akarok megbántani senkit. A mai helyzet a felvonó szakmában nem igazán felemelő!

Nem bántok senkit, mindenkinek saját dolga kinek mit hisz el, mit rontott el ebben a témában is.

A Kovács Felvonó Művek Kft. nem kimondottan profit orientált cég. Mi azért vagyunk, jöttünk létre, mert a ,,rendszerváltás,, után sok felvonó tulajdonos vált hogyis mondjam, hogy ne jelentsenek fel, külömböző cégek martalékává. Ahoz, hogy létezzünk, a legnagyobb segítséget az emberek, a hétköznapi emberek adták. Nekem, nekünk is meg volt lehetőségünk úgymond ,,külföldivé,, vállni, de maradtunk Magyarok.

Agentum Kft.

Cím:
2310, Szigetszentmiklós Bánki D. u. 8.
fax:
24/525-160
telefon:
24/525-160
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a Thermo King hűtőberendezések és buszlégkondícionálók, az Anteo emelőhátfalak, az Eberspacher és Mikuni fűtőkészülékek forgalmazója, továbbá az Allison automata sebességváltók magyarországi képviselete.

Megbékélés Háza - Református Konferencia Központ

Cím:
5309, Berekfürdő Berek tér 19.
fax:
59/319-223
telefon:
59/319-223
Tevékenység rövid leírása:
Járt már Berekfürdőn a Megbékélés Házában? Gyönyörű környezetben, színvonalas ellátással várjuk Önt és családját, valamint a különböző felekezeti csoportokat aktív pihenésre, rendezvényekre.
Legyen szó bármilyen jellegű igénybevételről, Konferencia Központunkban ma már a legkülönbözőbb igényekre van megoldásunk.
Tagolásának, elrendezésének köszönhetően akár egyidőben is képes különböző csoportok speciális elvárásainak megfelelni.
Minden korosztály és igénybevételi mód esetében biztosítani tudjuk a szükséges feltételeket, körülményeket és eszközöket.
Amennyiben további kérdései lennének, egyéni elképzelései, igényei vannak, vagy szeretné igénybevenni szolgáltatásainkat,
kérjük vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot

Italift Olasz-Magyar Kereskedelmi Kft.

Cím:
1117, Budapest Budafoki út 183.
telefon:
464-5263
fax:
464-5263

UniLIFT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
1056, Budapest Molnár u. 21.
telefon:
3506873
e-mail:
3506873

Papp László Budapest Sportaréna

Cím:
1143, Budapest Stefánia út 2.
fax:
422-2603
telefon:
422-2603
Kulcsszavak:
atlétikai verseny bajnokság bankett bankett lebonyolítás bankett vacsora bemutató biztonsági szolgálat büfé catering céges rendezvény céges rendezvény lebonyolítása céges rendezvény szervezése dísznövénykölcsönzés elsősegélynyújtás eredményjelző eseményszervezés fénytechnika fogadás fogadás szervezés gálavacsora szervezés hangtechnika hangtechnika kivitelezése hangtechnikai berendezés hangtechnikai eszköz hangverseny hostess hostess szolgáltatás ifjúsági találkozó szervezése információ internet-hozzáférés irodai szolgáltatás jegyeladás jegyiroda kiállítás kiállítási stand építése kiállításrendezés koncert koncert hangosítás koncert lebonyolítása koncerthelyszín koncertszervezés konferencia konferencia- és tolmácsrendszer konferenciahelyszín konferenciaszervezés konferenciaterem kulturális esemény kulturális esemény szervezése kulturális rendezvény légkondicionált helyiség lelátó mellékhelyiség mosdó - mozgássérülteknek mozgássérült feljáró mozgássérült lift nemzetközi konferencia nemzetközi rendezvény nemzetközi rendezvényszervezés nemzetközi sportrendezvény nemzetközi verseny nyilvános telefon orvosi ellátás öltöző parkoló parkolóház party party service pihenőhely raktározási lehetőség rendezvény lebonyolítása rendezvény technikai lebonyolítása rendezvény-megvilágítás rendezvénybiztosítás rendezvénycsarnok rendezvénydekoráció rendezvénydíszítés rendezvényeszköz bérbeadása rendezvényhangosítás rendezvényhelyszín rendezvényinformáció rendezvénykivitelezés rendezvényközpont rendezvényszervezés rendezvényszolgáltatás rendezvénytechnika rendezvénytechnikai szolgáltatás rendezvényterem rendezvényvilágítás sport sportcsarnok sportcsarnok üzemeltetése sportesemény sportesemény szervezése sportrendezvény sportrendezvény szervezése sportverseny sportverseny szervezése szabadidő szabadtéri program szakmai konferencia szakmai találkozó szervezése számítógéphasználat színpad színpadtechnika színpadtechnika biztosítása színpadtechnikai eszköz szórakozás szórakozási lehetőség találkozó találkozószervezés technikai szolgáltatás telekommunikációs szolgáltatás terasz verseny versenylebonyolítás versenyszervezés zenei előadás zenei műsor zenei műsorszervezés

Ipartechnika Menedzser Kft.

Cím:
9027, Győr Puskás Tivadar u. 8.
telefon:
96/513-480
fax:
96/513-480

Interlift Kereskedelmi és Szerviz Szolgáltató Kft

Cím:
1084, Budapest Őr u.1
fax:
303-5768
mobil:
303-5768
Tevékenység rövid leírása:
Felvonók karbantartása, felújítása, és új felvonó-berendezések gyártása, illetve szerelése.
" INTERLIFT "
NE CIPEKEDJEN JÁRJON INTERLIFTTEL!!!!!!!!!
" INTERLIFT "
Kereskedelmi és Szerviz Szolgáltató Kft.

Felvonó...Tervezés
................Gyártás
..................Szerelés
....................Karbantartásmobiltelefon: 06-30/937-5580

E-mail: interlift@interlift.hu

Tevékenységünk

" INTERLIFT " Kereskedelmi és Szerviz Szolgáltató Kft.

Felvonó...Tervezés
................Gyártás
..................Szerelés
....................Karbantartás

Szerelői gárdánk folyamatos továbbképzésben részesülnek a gyártók tervező szakembereik által, az új termékek folyamatos megismerése, beépítése és üzemeltetése végett.

Kialakítottuk az ISO 9002. minőségbiztosítási rendszerünket.


Az általunk beépített felvonó berendezések minőségben megegyeznek a nagy nevű külföldi cégek által beépítésre ajánlott felvonókkal.

Cégünk tartalék árukészlettel rendelkezik a szerződött gyártási, - szerelési, - felújítási és karbantartási munkák akadálytalan végzése érdekében.


Üdvözlettel: Nagy Sándor Ügyvezető

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.