Értékelje a céget!
84 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Mobil-Force Kft.

Cím:
1078, Budapest Hernád u. 43.
telefon:
478-7070
fax:
478-7070
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk mobilkommunikációs eszközök és rendszerek forgalmazásával, telepítésével foglalkozik.

Nokia Komárom Kft.

Cím:
2900, Komárom Nokia u. 1.
mobil:
20/977-7797
telefon:
20/977-7797
Tevékenység rövid leírása:
A helyi ipari parkban található a Nokia kilencedik és egyben az egyik legnagyobb gyára. A kedvező földrajzi fekvés, a megfelelő infrastruktúra és a szakképzett munkaerő miatt esett a Nokia választása Magyarországra és a komáromi régióra. Az 1999. áprilisi alapkőletételéből az első telefon legyártásáig (1999. december) mindössze 8 hónap telt el.
A Nokia 2004 januárjában bejelentette, hogy komáromi gyárában tovább bővíti mind a termelést, mind a gyártóterületet. A beruházás értéke meghaladta az 50 millió eurót, a teljes gyárterület a gyárbővítés után mintegy 50 000 négyzetméter lett. Jelenleg a komáromi gyár dolgozóinak a száma meghaladja az ötezer főt.
A gyár nemcsak a benne használt csúcstechnológia miatt kapta a ?Jövő Gyára? elnevezést.
Az új, innovatív gyártási folyamatok és módszerek rugalmasabb és gyorsabb termelést tesznek lehetővé, és segítenek ügyfeleink igényeinek teljeskörűbb kiszolgálásában.
Az úgynevezett ?Smart Manufacturing? filozófián alapuló termelésirányító rendszer fő építőköve a folyamatos fejlesztés és tanulás.

Apex Elektronika Kft.

Cím:
3200, Gyöngyös Fő tér 10.
telefon:
37/311-665
fax:
37/311-665
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk mobiltelefonokkal és irodatechnikával foglalkozik. Westel partnerek vagyunk!

East Phone Kft.

Cím:
1135, Budapest Béke u. 2-4.
telefon:
30/274-2315
fax:
30/274-2315
Tevékenység rövid leírása:
Az East Phone Kft. országszerte már 15 ponton várja a kedves vásárlókat.

Mobiline Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Mobiline Kft. fiatal kora ellenére nagy tapasztalatú vállalkozás. Azzal a céllal hoztuk létre, hogy a robbanásszerűen terjedő mobil kommunikáció és a távközlési liberalizáció nyomán megjelenő új és még újabb távközlési szolgáltatásokat közvetítsük a vállalatok, intézmények, az üzleti világ számára. Munkánkra - pár év tapasztalata alapján mondhatom - nagy szükség van. Az utóbbi években a mobil kommunikáció ugrásszerű fejlődésen ment keresztül. A hagyományos távközlési szolgáltatások mellett, nagyszerű mobil hang, adat, fax, SMS... stb, szolgáltatások jelentek meg. Ennek következtében az üzleti kommunikáció is kettéhasadt. Irodában dolgozó munkatársaink hagyományos eszközeik (telefon, e-mail) felhasználásával kommunikálnak mozgásban lévő munkatársaikkal, ügyfeleikkel, akik mobiltelefonokat használnak. A mobil technológiának ez a fejlődése azonban a hagyományos üzleti kommunikációs rendszerek technológiájának fejlődésétől függetlenül történt.Ügyfeleink azonban szeretnék mindig a számukra legelőnyösebb távközlési szolgáltatásokat igénybe venni, függetlenül attól, hogy azokat hagyományos vagy mobil szolgáltatást nyújtó cégek kínálják. Ügyfeleink e szabad választása érdekében olyan megoldásokat dolgozunk ki, melyek biztosítják a két technológia természetes együttműködését, a vezetékes és mobil szolgáltatások hordozhatóságát. A mobil távközlési szolgáltatások nem csak a hagyományos üzleti kommunikációt alakítják át. Új lehetőségeket kap a telemetria, a vagyonvédelem, a mobiltelefon megjelenik mint berendezések távvezérlője és szerepet kaphat mint elektronikus fizetőeszköz. A Mobiline Kft. fiatal vállalkozás, mert fiatal a technológia, az üzleti terület is amin dolgozik, de nagy tapasztalattal rendelkezik, mert munkatársainknak az üzleti kommunikáció területén szerzett 10 éves gyakorlatára, kapcsolatrendszerére épít. Berendezéseinket ügyfelünk telephelyén üzembe helyezzük, a GSM hálózathoz illesztjük. A garanciális időn belüli és azon kívüli szerviz munkák elvégzésére javító szolgálatot tartunk fent, mely tevékenysége kiterjed Magyarország egész területére.

V-Hungary Kft.

Mobilker Kft.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.