Értékelje a céget!
56 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Det Norske Veritas Magyarország Kft.

Cím:
1143, Budapest Hungária krt. 83.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A DNV Magyarország Kft. minőség-, környezet- és információbiztonsági tanusítási szolgáltatásokat, illetőleg ISO szabványismertetéssel, auditori és környezetvédelemmel kapcsolatos oktatásokat kínál. Cégünk a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének tagja.

Pannon-Quality Menedzsment Tanácsadó Kft.

Cím:
2120, Dunakeszi Hullám u. 3.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A már meglévő (MIR, KIR, HACCP) irányítási rendszerrel rendelkező ügyfeleink számára a rendszerek továbbfejlesztésében, kiegészítésében és integrálásában tudunk segítséget nyújtani.
Folyamatosan karbantartjuk a korábbi ügyfeleinknél kiépített és tanúsított minőségirányítási rendszereket, vállaljuk az utógondozását, illetve a munkacsoport és a dolgozók megújító és továbbképző oktatását.
Képzett kollégáink szakértői segítséget nyújtanak a Nemzeti Minőségi Díj, IIASA Shiba díj, EU-s beruházási pályázatok kidolgozása területén, üzleti tervek, megtérülési számítások elkészítésében.
Tevékenységünk végzéséhez fejlett technikával, alapos módszertannal rendelkezünk.
Szakmai, pályázati ismereteink első kézből származnak, ennek megfelelően naprakész tudományos, szakmai, gyakorlati háttérrel rendelkezünk.
Az összetett műszaki, pénzügyi és közgazdasági ismereteket igénylő feladatokat, felkészült, mérnök és közgazdász végzettséggel rendelkező tanácsadóink végzik.
Munkánk során mindvégig törekszünk arra, hogy a megismert céggel kapcsolatunk a teljesítés után is fennmaradjon, ezért folyamatosan tájékozódunk a részükre nyújtottszolgáltatással kapcsolatos észrevételeikről, gyakorlati tapasztalataikról, újabb igényeikről.
Ügyfeleinkkel kapcsolatos adatokat szigorúan bizalmasan kezeljük.
Cégünk tanúsított ISO 9001:2000 szabvány szerint végzi munkáját, melynek során mindenben igyekszünk a lehető legnagyobb mértékben elnyerni partnereink, üzletfeleink elégedettségét.

ISO 9001, ISO 14001, ISO/TS 16949

Certop Termék- és Rendszertanúsító Ház

EMS-Trade Kft.

Cím:
4034, Debrecen Halasi u. 19
mobil:
06-30-943-1160
e-mail:
06-30-943-1160
Tevékenység rövid leírása:
Az EMS-Trade Kft 1996-ban alakult. Okleveles villamosmérnök végzettségű alapítója orvosi műszerek forgalmazásával, majd később szervizelésével és kisebb-nagyobb HW-SW fejlesztésekkel foglalkozott.

Kezdetben kizárólag a Meditech Kft által gyártott vérnyomás holtereket forgalmazta a cég, de idővel a termékpaletta külföldi EEG készülékek forgalmazásával is bővült. A külföldi készülékek, magas áruk miatt, számos intézmény számára elérhetetlenek voltak, ezért 1999-től saját fejlesztésű EEG készülékkel léptünk a piacra, melyet azóta sok helyen megelégedéssel használnak.

A termékek folyamatos fejlesztésével, a minőségirányítási rendszer bevezetésével, azóta is törekszünk vevőink minőségi igényeinek maximális kielégítésére.

Bővebb információkért klikkeljen webcímünkre!

Bernika Kft.

Cím:
4031, Debrecen Derék u. 4. III/11.
telefon:
52/455-815
telefon:
52/455-815
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk karácsonyi hangulatban "fogant" 1992. decemberében, s hivatalos cégbejegyzésünk 1993. február 1-to~l létezik. A kft. tulajdonosai magánszemélyek. Tapasztalatunk, elhivatottságunk, szemléletmódunk szinte kötelezo~en vitt bennünket a mino~ség felé.

Kezdo~dött mindez 1988-ban, amikor az MGM Debreceni Gyárának ÁMR (Átfogó Mino~ségirányítási Rendszer), vagy ahogy manapság divatos emlegetni TQM program koordinátoraként "megferto~zo~dtem" a mino~séggel, s annak is japán módszereivel. Az eset komolynak bizonyult, melyet az 1991-ben Ipari Miniszteri szinten odaítélt IIASA Shiba Mino~ség Díj elnyerése is igazolt.

S a mai napig nincs megállás. Eredményeinket elso~sorban különbözo~ menedzsment rendszerek kiépítése terén sorolhatjuk, melyek közül legjelento~sebb szegmens az ISO 9001, 9002 és az ISO 9001:2000 szabványok szerinti mino~ségbiztosítási ill. késo~bb a mino~ségirányítási rendszerek valamint ezek speciális területekre vonatkozó változatai pl. MSZ EN 729-es szabványcsalád tagjai (hegesztés mino~ségi követelményei); MSZ EN ISO/IEC 17025:2001 (laboratóriumok felkészültsége), MSZ EN ISO 13485:2004 (orvostechnikai eszközök mino~ségirányítása), PED stb.. Komoly sikereket értünk el az ISO 14001 Környezetközpontú irányítási rendszerek felkészítése terén, melyek ? az esetek többségében ? mint integrált rendszerek (ISO 9001 és ISO 14001 együttesen) kerültek kiépítésre. Ehhez a körhöz csatlakoznak jellemzően integráltan az MSZ 28001 MEBIR (OHSAS) munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszerek is. A tanúsított, bocsánat igazolt HACCP rendszerek tekintetében ?csak? a dobogó második fokát tudtuk a Pick Rt. mögött megszerezni? A tanúsítható élelmiszer-biztonsági rendszerek (IFS, BRC, ISO 22000) kiépítésében a kezdetektől részt veszünk. Referencia listánk tartalmazza azoknak a kisebb-nagyobb cégeknek a neveit, az érvényességi területet, a tanúsító szervezeteket, akik kitüntettek bennünket bizalmukkal, s akikkel az esetek többségében, kapcsolatunk nemcsak egy alkalomra szól.

A menedzsment rendszerek kiépítése mellett meghatározó és fontos tevékenységünk az oktatás. Több száz hallgatót képeztünk ki mino~ség- ill. környezetirányítási belso~ (vállalati) auditornak, akik - igény szerint - TÜV Rheinland InterCert Akadémia üzletág oklevelet is szerezhettek tanfolyamunkon. Mindezt az Akadémiával kötött megállapodásunk tette lehetővé.

Színesíti a képet fordító és tolmács irodánk működése, amely orosz-magyar vonatkozásban jelent tolmács és fordítói tevékenységet megrendelőink megelégedettségére.

Partnereink részére évek óta készítünk pályázatokat. Korábban ezek döntően a menedzsment rendszerek kiépítéséhez kapcsolódtak, jelenleg Európai Uniós egyéb pályázatok megírásában is segítjük ügyfeleinket. Cégünk a Hajdú-Bihar megyei Kereskedelmi és Ipar Kamara pályázatíró szakmai kamarájának tagja.

2000. márciusában aztán "akasztották a hóhért". Eljött az a pillanat, amikor a Bernika Kft. ISO 9001:1994 szabvány szerinti mino~ségbiztosítási rendszere vizsgázott, s no~tt eggyel az általunk sikeresen felkészített cégek száma... 2003-ban majd 2007-ben az ISO 9001:2000 követelményeibo~l "vizsgázott" cégünk sikerrel.

Partnereink részére minél komplexebb szolgáltatásokat kívánunk nyújtani, ezért tevékenységi körünket kibővítve jelenleg munka- és környezetvédelmi tanácsadást, környezetvédelmi megbízott képviseletet is nyújtunk partnereinknek.

Partnereink nyomására "leporoltuk" oroszországi kereskedelmi kapcsolatainkat és egyre bővölő mértékben importálunk orosz területről forgácsoló szerszámokat, melyek közül kiemelkednek a világszínvonalat képviselő mesterséges gyémánt szemcsézetű köszörűkorongok, amelyeket keményfém és kerámia szerszámok élezésére ajánlunk.

Befejezésül hadd ajánljam az Önök figyelmébe mino~ségpolitikánk utolsó sorát, amelynek igaz tartalmáról már oly sokan meggyo~zo~dhettek:

"Megbízhatóságunk partnereink sikerének alapja."

Elektro-Oxigén Kft.

Cím:
1116, Budapest Temesvár u. 20.
telefon:
205-3075
fax:
205-3075
Tevékenység rövid leírása:
Az Elektro-Oxigén Orvosi Műszer és Elektrotechnikai Kft. 1992-ben alakult. Munkatársaink képzett műszaki szakemberek, üzletemberek, akik orvosok támogatásával hivatottak segítséget nyújtani Magyarországon a közegészségügyi intézetek és magánrendelők fejlett orvosi berendezésekkel és műszerekkel történő ellátásában és azok szervizelésében, valamint a betegek számára lehetővé tenni korszerű készülékek otthoni használatát. 2004. májusa óta működtetjük az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszerünket. Számos nemzetközi kapcsolattal rendelkezünk.

CONSULtech Informatikai és Minőségügyi Tanácsadó Kft.

Cím:
3900, Szerencs Szabadság u. 3/5.
telefon:
47/362-960
telefon:
47/362-960
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk tevékenységi köre - mint ahogy a neve is sugallja - két fő részre bontható, egyrészt MSZ EN ISO 9001:2001-es szabvány szerinti minőségirányítási és HACCP élelmiszerbiztonsági rendszerek kiépítése, bevezetése, másrészt szoftverrel támogatott minőségügyi rendszerek létrehozása, weblap készítés és egyedi programok fejlesztése.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.