Értékelje a céget!
49 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Novill Villanyszerelés

Cím:
2030, Érd Papagáj u. 2.
telefon:
23/368-014
mobil:
23/368-014

Central-Park

Cím:
1139, Budapest Béke tér 11.
fax:
270-7071
telefon:
270-7071
Tevékenység rövid leírása:
Pest legnagyobb lakóingatlan beruházása, a Central Park a főváros legújabb lakóparkja.

Infra-Elektronik Kft.

Cím:
5000, Szolnok Madách u.2
telefon:
56/424-628
fax:
56/424-628
Tevékenység rövid leírása:
Vállalkozásunk 1991 óta tevékenykedik a biztonságtechnika területén. Fő tevékenységünk az elektronikus behatolásjelző-, tűzjelző, beléptető, videó megfigyelő rendszerek telepítése, karbantartása. 24 órás távfelügyeleti rendszerünkhöz telefonon és URH rádión keresztül lehet jelzéseket küldeni. Autóelektronikai műhelyünkben hagyományos és műholdas autóriasztók, központi zárak, hangrendszerek, rádiótelefonok szakszerű szerelése és szervizelése folyik. Célunk: megbízóink igényeinek legmagasabb színvonalú kielégítése.

To&Ti Security Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A TO & TI Security Kft. - alapításától kezdve magyar tulajdonban van. A tevékenységünk során elsősorban kintlévőség kezelésével, pénz, eszköz visszaszármaztatással, a magánnyomozáshoz szorosan kapcsolódó, speciális feladatok ellátásával ( pl.: ipari kémkedés elleni védekezés), információszerzés, bonitas vizsgálat, cég auditálás, rizikófaktorok kizárása, életmód vizsgálatok valamint elektronikai védelemmel kapcsolatos feladatok ellátásával foglalkozik.Vállaljuk építkezési területek, irodák, üzemek, gyárak őrzés védelmi feladatait.

Köszönjük, hogy figyelmet szentel cégünkre és ezzel lehetőséget is biztosít munkánk bemutatására. Megpróbálunk megfelelni megelőlegezett bizalmának, aminek záloga, a jól képzett személyi állomány. Kollégáink korábban az állami szektorban is hasonló tevékenységet folytattak és a magán szférában is több éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen.
Rendelkezünk mind azokkal a hatósági engedélyekkel, jogosítványokkal, biztosítással, melyet a törvények előírnak számunkra.
A cég működését úgy építettük fel, hogy figyelembe vettük a MSZ EN ISO 9002-1996. minőségbiztosító rendszer által kidolgozott szabványokat, tevékenységünk alapja az 1998. évi IV. törvény.

Mostanság a vállalatok számára a fizikai biztonság megteremtése az egyik legfontosabb feladat, erre sokat költenek. A cégek biztonságukra, vagyonuk, vezetőik védelmére egyre többet fordítanak, s a szolgáltatók egyre korszerűbb technikai, valamint személyi szolgáltatásokkal állnak megbízóik rendelkezésére.
Azt tudjuk, hogy abszolút biztonság nincs, de a ráfordítás alapján nagy valószínűséggel meglehet mondani, hogy milyen szintű biztonságot ér el ezzel a cég. A cégek közül kevés kezdi azzal, hogy a kockázatok felmérésére ad megbízást. A cégbiztonság ma már nem csak egy kiegészítő tevékenység. A biztonságra való törekvés a vállalat tevékenységének szerves részévé vált. A cél az adott cég, vállalat működését, tevékenységét fenyegető minden veszélyforrás preventív jelleggel történő felderítése, illetve aveszélyelhárítása.

Társaságunk elfogadja azt a meghatározást, hogy "Az információ a vállalat életereje".

Kastély & Kastély Ingatlanértékesító Szervező és Vagyonvédelmi Szolgáltató Iroda

Cím:
6300, Kalocsa Szent István út 81. Pf. 218.
telefon:
30/963-4013
fax:
30/963-4013
Tevékenység rövid leírása:
Teljes diszkréciót és jogi hátteret biztosítunk minden megrendelőnknek. Várjuk megrendelésüket, forduljon hozzánk bizalommal!

ReVision Biztonságtechnikai Kft.

Cím:
1074, Budapest Alsóerdősor u. 3.
telefon:
413-1783
:
413-1783

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.