Értékelje a céget!
92 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Horváth Tüzép Kft.

Cím:
4800, Vásárosnamény Ilki út 1.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk építőipari kis- és nagykereskedelemmel, valamint mixerbeton értékesítéssel és szállítással foglalkozik.

Bánné Kereskedelmi Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Fő profilunk az építőanyag kereskedelem.
Honlap:

Neda-Bau Kft.

Cím:
1164, Budapest Vidámvásár u. 76.
fax:
1/402-4127
telefon:
1/402-4127
Tevékenység rövid leírása:
Szeretnénk vásárlóink igényeit minél jobban kiszolgálni, így a megrendelt / megvásárolt termékek szállítását, rakodását természetesen vállaljuk, kedvező feltételekkel. Korszerű gépparkunk alkalmas minden feladatra, legyen szó akár ömlesztett árúról, akár egységrakatos rakodásról.

Kérjen ajánlatot kollégánktól, és győződjön meg személyesen a minőségről!

Mészáros Zsolt egyéni vállalkozó

Cím:
1111, Budapest N/A
telefon:
28476193
telefon:
28476193

GÁSPÁR Bt.

Cím:
9241, Jánossomorja Óvoda u. 22.
telefon:
30/9366-294
telefon:
30/9366-294

INTERA Kft.

Cím:
2230, Gyömrő Üllői út 21.
telefon:
29/33 20 73
fax:
29/33 20 73
Tevékenység rövid leírása:
Beton és mész, kis és nagykereskedés.

Mészáros-M Kereskedelmi Kft.

Cím:
1081, Budapest Népszínház u. 12.
telefon:
313-7206
fax:
313-7206
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk krómozott, kovácsoltvas, alumínium és réz nyitókilincsek gyártásával, forgalmazásával foglalkozik. További termékeink: bútorszelvények, postaládák, küszöbsínek, bútorgombok, karnisok.
Tevékenységi körünk lakás-felszerelési fémtömegcikkek forgalmazása, ezen belül is ajtó és ablakkilincsek, görgők, postaládák, küszöbsínek, zárak, bútorszerelvények, piktogramok és egyéb öntvények, kiegészítők forgalmazása. Termékeink megtalálhatóak valamennyi magyarországi barkács áruházban illetve az Auchan áruházakban. Emellett a kelet-európai piacon a román, bulgár, horvát és szlovén áruházakba is szállítjuk termékeinket. Ez az együttműködés referenciaként szolgál a beruházó cégeknek, viszonteladóknak is. Cégünk 2600 terméke található meg az egyes áruházak polcain. Jelenleg a legszélesebb választékot az ajtókilincsek körében találják: A legkedvezőbb áron kínált alumínium típusoktól kezdve a közép és legfelső minőséget képviselő kategóriáig minden igényt ki tudunk elégíteni, beleértve az egyedi típusok legyártását. A görgők és kerekek termékskálájában is komplett kínálattal várjuk vásárlóinkat: A különböző felülettel, funkcióval és teherbírással rendelkező bútorgörgők és standard kerekek mellett ipari kereket, kapumozgató görgőket is forgalmazunk. Ugyanígy széles választékkal várjuk mintaboltunkban a postaládákat keresőket is, a legváltozatosabb méretekkel, formákkal és színekben. Termékeink 80 %-a azonnal elérhető, de megrendelésre egyedi igényeket is kielégítünk. Küszöbsínek, küszöbfedők és éltakarók esetében bármilyen méret legyártását vállaljuk. Törekszünk arra hogy a magyar termékek ne kerüljenek ki a piacról ezért valamennyi termékkörnél megtalálható a magyar gyártás is. Emellett Olaszországból, Spanyolországból és Kínából is importálunk. Az igen szoros piaci verseny, magas szintű gyártási minőséget, technikai szervezést, minőségi külső megjelenést és állandó új perspektívák kitűzését igényli, melynek folyamatosan igyekszünk megfelelni.
Reméljük honlapunkon illetve mintaboltunkban Ön is megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő terméket.
Kulcsszavak:

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.