Értékelje a céget!
56 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Szilvakék Paradicsom Étterem

Cím:
1136, Budapest Pannónia u. 5-7.
telefon:
339-8099
:
339-8099
Tevékenység rövid leírása:
Ha jól szeretné magát érezni, jöjjön el hozzánk! Jó hangulattal, finomságokkal várjuk kedves vendégeinket. Hétfőtől szombatig zene, tánc; vasárnap Sunday Lunch fix áras svédasztal, korlátlan fogyasztással.

Perint Kereskedelmi Kft.

VÁRDA-DRINK Szeszipari Zrt.

Cím:
4600, Kisvárda Temesvári u. 4.
telefon:
45/500-400
fax:
45/500-400
Tevékenység rövid leírása:
Cégjegyzékszám: 15 10040087. Alapítás: 1922. Foglalkoztatottak: 113 fő. Tanúsítás: ISO 9001:2000. Export országok: Németország, Szlovákia. Import országok: Hollandia, Olaszország, Németország. Tagság: Kereskedelmi és Iparkamara, Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanács.


Várda-Drink csoport a magyar szeszesital piac egyik legnagyobb szereplője, széles termékskálájával a magyar pálinka piac egyik meghatározó gyártó cége.

Történetünk 1922-ben kezdődött Kisvárdán, a cég jogelődjeként jegyzett Szabolcsi Gazdák Szeszfinomító Szövetkezetében, melyet Diner István alapított, vezetetett és fejlesztett 1941-ig. A gyár az évek során sok változáson esett át, először az 1950-es államosítás, majd az 1993- ban bekövetkezett privatizáció határozta meg működését.

A cég nevet és tulajdonost is váltott, a Várda-Drink Részvénytársaság a management, valamint dolgozói tulajdonába került. A 2006. év végétől már Zrt.-ként működő cégcsoport életében 2007-ben tulajdonosváltás történt, ennek köszönhetően portfoliónk jelentősen bővült. A Várda-Drink alapító tagja a Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanácsnak és regisztrált tagja a Magyar Élelmezési tudományos Egyesületnek, az Ásványvíz Szövetségnek valamint több szakmai egyesületnek.

A Kisvárdán működő gyárban szeszesital-gyártás folyik, fő üzemeink az italgyártó, palackozó és a szeszfinomító. Pálinkáinkat saját pálinkafőzdénkben, korszerű lepárlási technológiával állítjuk elő Vásárosnaményban.

Termékeinket kereskedő cégünk, a Drinker Kft. értékesíti - a magyar és nemzetközi üzletláncokon kívül számos nagykereskedőn, illetve saját kiskereskedelmi üzleteinken keresztül.

Jól felépített, teljes lefedettséget biztosító értékesítési hálózatunk segítségével termékeink eljuthatnak az ország minden pontjára. Üzletkötőink rendszeresen látogatják partnereinket a kiskereskedelemben és a gasztronómiában is.

A szállítást szerződéses logisztikai partnerünk bevonásával végezzük a kisvárdai gyárból és a Budapest környéki raktárunkból. Helyi vevőink igényét saját gépjárműveinkkel elégítjük ki a sárospataki, nyíregyházi és miskolci telephelyekről.

A kereskedelem és a marketing tevékenység központi irodája Budapesten működik. A Zrt. tulajdonosai és vezetői a tradíciót, a minőséget szem előtt tartva elkötelezettek a hosszú távú fejlesztés mellett. Fokozatosan növeljük a hatékonyságot, a piaci igényekhez, a modern kor fogyasztói szokásaihoz igazítjuk termékeinket. Ebben segít az is, hogy a cégen belül önálló gyártás - gyártmányfejlesztés folyik.


Termékskálánk büszkesége, kiemelt figyelmünk központja - a pálinka, melynek gyártásakor találkozik a hagyomány és a korszerű technológia.

A hagyományos kisüsti technológiával készült Szatmári Szilvapálinka és a Szabolcsi Almapálinka védett eredetmegjelölésű termékeink, és jogosultak a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegy viselésére is. A két lépcsős, vörösréz üstben előállított pálinkákhoz csatlakozik még az Ó-Barack, a Meggy és a Bodza. Többféle pálinkánkat kézzel festett hollóházi porcelánkulcsban is kínáljuk, így -a különleges csomagolással kétszeresen is hungarikumnak számítanak.

Legújabb fejlesztésünk eredményeként a Vásárosnaményi Pálinkafőzdénkben megszületett a - ma már nyolc tagú - prémium kategóriás Naményi Pálinka család. A többszörösen díjnyertes italok csakis a legkiválóbb fajtájú, kifogástalan minőségű, optimális érettségű, zamatos gyümölcsből készülnek. A modern, számítógép-vezérelt, egylépcsős lepárlás során az eredmény nagyon tiszta, gyümölcsre jellemző friss illat, hosszan tartó kellemes, harmonikus íz. Ízek, melyeket jó szívvel kínálunk: Szilva, Vilmoskörte, Alma, Fürtösmeggy, Bodza, Ó-barack és a legújabbak; a Muskotályos Szőlő és a Birs.

Shannon Pub - Lant Irodalmi Kocsma Kft.

Cím:
3530, Miskolc Széchenyi u. 54.
fax:
46/411-263
telefon:
46/411-263
Tevékenység rövid leírása:
A hamisítatlan ír pub a belváros sétálóutcáján 1998 óta áll a vendégek rendelkezésére. Kétféle ír csapolt világos sör várja a szomjas vendégeket egész évben, hétfőtől szombatig 10-22 óráig.

Pannon-Likőr Kft.

Cím:
9083, Écs Tó u. 18.
telefon:
96/473-476
:
96/473-476
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk szeszipari termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Termékkínálatunk rendkívül színes palettán mozog, a kedvező árfekvésű, de jó minőségű italokat éppúgy megtalálhatja nálunk, mint a magasabb árú, luxuskategóriájú termékeket.

Helvécia Kereskedelmi és Szolgáltató Centrum

Kőrös-Royal Kft.

Cím:
6200, Kiskőrös Rét utca 49.
telefon:
78/521-020
fax:
78/521-020
Tevékenység rövid leírása:
Minőségi és kommersz szeszesitalok gyártása és forgalmazása. Eredeti, valódi vodka, brandy, pálinkák forgalmazása. Energiaitalok és üdítőitalok gyártása és forgalmazása.

Pilis 91 Kft.

Cím:
2519, Piliscsév Kesztölci út 2.
fax:
33/472-370
telefon:
33/472-370
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk élelmiszeripari termékek forgalmazásával foglalkozik.

Sz&J Likőr Kft.

Cím:
6325, Dunatetétlen Kossuth L. u. 15.
telefon:
78/471-087
:
78/471-087

Eurodrinks Kft.

Cím:
1037, Budapest Kunigunda útja 70/a
telefon:
388-1364
:
388-1364
Tevékenység rövid leírása:
Az Eurodrinks Kft. az 1991. évi alapítása óta, magyar magántulajdonú vállalat. Termelő, kereskedelmi és logisztikai tevékenységét, a Budapesti III. kerület Bécsi út 267.sz alatti székhelyén folytatja.
A vállalat tevékenysége, a vevők körében közkedvelt saját fejlesztésű termékek előállítása, nagykereskedelmi és kiskereskedelmi forgalmazása, mint pl. a Golden Crown Vodka és Likőr Vodka család, Palace, Tropical, Gardens Likőr család, Miladys, Sharon's, Sally's Krémlikőr családok, valamint a King William, Lord Grenville Finest, John Reed Whisky típusú termékek.
A saját fejlesztésű termékeken túlmenően a vállalat, kiváló minőségű eredeti import alapanyagból licence szerződések alapján gyártja és forgalmazza a fogyasztók által jól ismert termékeket, mint pl. a Club 99 Scotch Whisky, Ascot House Scotch Whisky, Kentucky Star Bourbon Whiskey, Casoni Amaretto Likőr, Old Inn London Dry Gin, Jamaica Star Black és White Rum.
A vállalat által gyártott és forgalmazott termékek minősége megfelel 1995 évi XC. Élelmiszerekről szóló törvény és a Magyar Élelmiszerkönyv előírásainak. A vállalat 2001 óta működteti az ISO 9001:2000 szabvány követelményeinek megfelelően kiépített Minőségirányítási és a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszert.
A vállalat tevékenységével és folyamatos termékfejlesztéseivel, a vevői igényekhez rugalmasan igazodva teljes körű kereskedelmi szolgáltatást nyújt partnerei részére, az ország egész területén.
Kereskedelmi partnerek igényei alapján, a vállalat gyárt és forgalmaz saját címkés termékeket is.
A vállalat tevékenysége magasan képzett, nagy szakmai tudással és felkészültséggel rendelkező munkatársak tapasztalataira épül.
A cég filozófiája: hosszú távú siker csak a minőségi munkán és a vevői elégedettségen keresztül érhető el.
A vállalat által gyártott és forgalmazott közkedvelt termékek széles választékban megtalálhatók az áruházláncok üzleteiben, valamint számos nagykereskedelmi és kiskereskedelmi vállalkozás polcain.
A vállalat célja, a kereskedelmi partnereinkkel meglévő eredményes kapcsolat továbbfejlesztése és új kereskedelmi partnerek felkutatása.
Remélhetőleg az Eurodrinks Kft. bemutatkozása felkeltette az Ön érdeklődését, tekintse meg a honlapon meglévő részletesebb információkat, konkrét érdeklődés esetén ne habozzon felvenni a kapcsolatot a vállalattal.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018 Tudakozó Rendszer Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.