Értékelje a céget!
16 találat 1 | 2

Sziltop Oktatási Nonprofit Kft.

Cím:
2011, Budakalász Erdőhát u.84.
mobil:
0630-633-5512
e-mail:
0630-633-5512
Tevékenység rövid leírása:
A SZILTOP Oktatási Közhasznú Társaság 1996. májusában alakult két magánszemély törzstőkéjével. A társaság alaptevékenysége a középiskolai felnőttoktatás. Kiegészítő tevékenységek: egyéb oktatás, természet- és társadalomtudományi kutatás és fejlesztés, környezetvédelem, radiometria, sztochasztikus folyamatok számítógépes analízise. A kiegészítő tevékenységek hozadékát a KHT az alaptevékenységbe forgatja vissza.
A SZILTOP KHT 1996. júniusában megalakította a Budakalász Gimnáziumot, és az 1996/97-es tanévben budakalászi illetve szentendrei részlegeiben hat osztályban összesen 275 tanulóval esti és levelező tagozatú oktatást folytatott. Ebben az időben 15 óraadó pedagógus állt a cég alkalmazásában, közülük egy akadémiai doktori, két másik kandidátusi (Ph.D.) fokozattal, négy egyetemi doktori címmel rendelkezett.

Déri Miksa Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium

Cím:
1044, Budapest Megyeri u. 45.
e-mail:
deri.miksa@derim-bp.sulinet.hu
telefon:
deri.miksa@derim-bp.sulinet.hu
Tevékenység rövid leírása:
Iskolánk 1954. VIII. 1-én alakult meg Újpesten, a Megyeri és Fóti út sarkán egy addig MTH otthonnak helyet adó épületben.
1990-ben vettük fel közkívánatra az iskola profilját meghatározó szakterület világhírű képviselőjének, Déri Miksának a nevét, aki az elektromos áram transzformálásával megalapozta az európai modernizációt. 1991-ben ?visszakaptuk? a nappali szakközépiskolát, ahol angol és német nyelvet, számítástechnikát tanítottunk, és érettségi után általános villanyszerelő szakmából technikusi oklevelet is szerezhettek. A nálunk végzett szakmunkások 1993-tól 2 éves intenzív nappali szakközépbe járhattak, ahol idegen nyelvet, vállalkozási ismereteket és számítástechnikát is tanultak.
A második évezred fordulója újabb reformokkal szolgálta ki a társadalom igényeit. Megszűnt a vasúti és villamosjármű-szerelő részleg, s áttértünk az OKJ szakmákra, nagyobb hangsúlyt kapott az elektro- és számítástechnika.
Az EU-ba készülve szerveztünk nyelvi tábort Obervellachba, Londonba.
Végzőseink névadónk 1991-ben ültetett fájánál búcsúznak, jelképezve, hogy az itt szerzett időtálló alapismereteket, névadónkhoz méltóan fejlesztik, gyümölcsöztetik hazánkban vagy bárhol a világon.
Bővebb információért kérem tattintson weblapcímünkre!
Bővebb információkért klikkeljen webcímünkre!

József Attila Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola

Cím:
2200, Monor Ady Endre u.12-14.
telefon:
Tel.:06-29/412-428(porta), 06-29/412-235(titkárság), 06-29/412-6
:
Tel.:06-29/412-428(porta), 06-29/412-235(titkárság), 06-29/412-6
Tevékenység rövid leírása:
Iskolánkat 1951-ben alapították, amelyben ma 22 osztály működik. Az átlagos tanulólétszám 644 fő. Az elmúlt évtizedekben, iskolánkban több, mint 6000 diák végzett. Közülük sokan lettek hazai illetve nemzetközi hírű szakemberek. Az iskola jelentősen formálta, és formálja ma is, és szeretné továbbra is formálni Monor városának és környékének szellemi arculatát. Nevelésünk alapelve az erkölcs és az örök emberi értékek melletti elkötelezettséget.

Szolgáltatásaink:
-oktatás,
-közgazdasági szakközépiskola,
-iskola,
-középiskola,
-gimnázium,
-gimnáziumi oktatás,
-hatosztályos gimnáziumi oktatás,
-szaktanfolyami oktatás,
-esti tagozatos oktatás,
-levelező tagozatos oktatás

KIT - Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft.

Pázmány Péter Katolikus Egyetem Hittudományi kar

Cím:
1053, Budapest Veres Pálné u. 24.
e-mail:
ppke_htk@ella.hu
telefon:
ppke_htk@ella.hu
Tevékenység rövid leírása:
Az Egyetem alapképzést, szakképzést, tudományos és doktori képzést folyatat. Oktató- és kutatómunkájában együttműködik a külföldi katolikus egyetemekkel, szakmai tudományos szervezetekkel, továbbá más hazai és külföldi oktatási és tudományos intézményekkel. Fontos feladatának tekinti a nemzetközi kapcsolatok ápolását, továbbá a több mint 400 ezer kötetből álló könyvtárállomány bővítését, beleértve a nagy számú saját kiadványokat is. Hallgatói létszáma levelező hallgatókkal együtt közel 8000 fő.
Az Egyetem katolikus intézmény, de felekezeti hovatartozás megkülönböztetése nélkül jelentkezhet bárki, aki elfogadja erkölcsi, fegyelmi rendjét és tiszteletben tartja szellemiségét.

Lukács Sándor Mechatronikai és Gépészeti Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium

Cím:
9027, Győr Mártírok útja 13-15.
telefon:
96/528-760
fax:
96/528-760
Tevékenység rövid leírása:
A Lukács Sándor Mechatronikai és Gépészeti Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium Északnyugat-Dunántúl egyik legjelentosebb fémipari jellegu szakképzést folytató intézménye, ahol jelenleg 1500 diák tanul. Iskolánk több, mint 50 éves fennállása alatt mintegy 20.000 szakmunkást adott Gyor városának, ill. a régiónak. A középfokú szakképzés két nagy ága, a szakiskolai és a szakközépiskolai egyaránt megtalálható iskolánkban. Jelenleg intézményünkben három egymástól elkülönülo tagozat muködik:
Szakiskolai tagozat
Szakközépiskolai tagozat
Felnottképzési tagozat
Az iskola képzési rendszere lehetoséget biztosít az egyes képzési formák közötti kölcsönös átjárhatóságra. A képzés központi kerettanterv alapján történik.
Az iskolánk az Autopolis szakképző iskola partnere.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.