Értékelje a céget!
35 találat 1 | 2 | 3 | 4

Egressy Udvar Kft.

Cím:
1061, Budapest VI. Andrássy út 12.
telefon:
472-7474
fax:
472-7474
Tevékenység rövid leírása:
Jelenlegi beruházásaink:
-Budapest XIV. kerület Egressy u. 131. 7 szintes 131 lakásos társasház - Egressy Udvar
-Budapesten a XIII. kerületben 133 lakásos társasház - Palóc Kert
-Budapesten, a IX. kerület rehabilitációs régiójában, illetve a Milleniumi városközpont szomszédságában található 155 lakásos társasház - Gizella ház.

Aranypénz Kft.

HARCON Rt.

Cím:
1036, Budapest Lajos utca 160-162.
telefon:
454-0043
:
454-0043

Mély-Víz-Bau Építőipari és Szolgáltató Kft.

IMV Építőipari és Kereskedelmi Kft.

Cím:
2837, Vértesszőlős Petőfi Sándor út 3.
e-mail:
imv@imv.hu
telefon:
imv@imv.hu
Tevékenység rövid leírása:
Cégjegyzékszám: 11 09007097. Alapítás: 1999. Foglalkoztatottak: 33 fő. Export országok: Németország. Tanúsítás: ISO 9001:2002. Tagság: ÉVOSZ, Kézműves Kamara ( Németország ). Referenciák: ALTERRA Kft., BUSZER ZRT., BETONSPED KFT., BOHN KFT., HÍDÉPÍTŐ ZRT., INTEGRÁL-H ZRT., RUFORM BT., STRABAG ZRT., HERBERT DILLIG GMBH &CO.KG., SCHACHTBAU NORDHAUSEN GMBH.


Az IMV Kft 1999 január 01-én alakult. A kollektíva többsége a Németország-i és Magyarországi tevékenységre szakosodott előd szervezettől, annak megszűnése miatt jött a Vállalkozásunkhoz dolgozni. Így több évtizedes, nemzetközi tapasztalatokat is magában foglaló közös múlt áll mögöttünk.

Ácsok,vasbetonszerelők, kőművesek, lakatosok, földmunka végzésében jártas gépkezelők, magasépítő és mélyművelő szakemberek számos helyen és alkalommal bizonyították már szaktudásukat.

Cégünk 2000 óta rendelkezik ISO 9001 minőségbiztosítási tanusítvánnyal és 2009 óta ISO 14001 minőségbiztosítási tanusítvánnya is.Folyamatosan az ISO előírások szerint végzi tevékenységét.

Tagjai vagyunk Magyarországon az Iparkamarának és az ÉVOSZ-nak, Németországban a Kézműves Kamarának

Neptun Club Kft.

Cím:
1116, Budapest Hengermalom u. 18.
telefon:
30/211-3853
:
30/211-3853

A1 Individual Kft.

Cím:
1061, Budapest Andrássy út 5.
mobil:
06-30/660-0005
fax:
06-30/660-0005
Tevékenység rövid leírása:
Az A1 Csoport új és használt ingatlanok értékesítésére jött létre, és ezen a területen stabil, piacvezető szerep elérését tűztük ki magunk elé. Mindenekelőtt a nagyobb érdeklődésre számot tartó, kurrens ingatlanok értékesítését helyezzük előtérbe. Nemzetközi hátterünkből adódóan illetve a helyi piacon professzionális tudással rendelkező tanácsadóink által a legköltséghatékonyabb úton tudjuk ügyfeleinket kiszolgálni. Célunk elérése érdekében vevőinknek a legteljesebb rálátást és a legszínvonalasabb szolgáltatást biztosítjuk. Ügyfélállományunk adatbázisának karbantartásával folyamatosan tudjuk partnereink lakóingatlanait prezentálni szűrt és potens vásárlórétegünk felé. Célunk, egy a nemzetközi összehasonlításban is ? mind szakmailag, mind erkölcsileg ? élenjáró ingatlantanácsadói-hálózat kiépítése és megfelelő működtetése. Konkrét célunk, hogy hozzájáruljunk szakmánk társadalmi elismertségének növeléséhez mindazzal, hogy folyamatosan kimagasló színvonalú, üzleti környezetünk elégedettségét biztosító tevékenységet végzünk. Céljaink elérése érdekében az alábbi fontos elveket kívánjuk szem előtt tartani, (amelyeket az A1 Csoport munkatársaiként magunkénak vallunk és képviseljük legjobb tudásunk szerint): Mindennapi munkánk eredményében egyidejűleg ötvöződik ügyfeleink, cégünk és önmagunk kölcsönös elégedettsége. Folyamatosan törekszünk szakmánk és az A1 Csoport jó hírnevének fenntartására, javítására. Szakértelmünket, piacismeretünket folyamatosan bővítjük, tudásunkat lehetőségeink és igény szerint kollégáinkkal megosztjuk, Tevékenységünket hosszútávra tervezzük, ennek következtében magas erkölcsi és szakmai igényeknek megfelelően végezzük. Azon munkatársunk, aki szándékosan megsérti működési elveinket, üzleti filozófiánkat, nem méltó az A1 Csoportban történő munkavégzésre.

Nádorliget Ingatlanhasznosító és Beruházó Rt.

Active Ingatlan Kft.

Cím:
2760, Nagykáta Rózsa Ferenc u. 33.
fax:
06-1/392-0225
telefon:
06-1/392-0225
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk célja olyan tőkeerős építőipari és ingatlanfejlesztő középvállalkozássá válni, mely környezete és működési területén jól ismert és elismert társaság. Vevőink és megrendelőink elsősorban ismerőseik ajánlásán keresztül kerülnek kapcsolatba cégünkkel, tükrözve klienseink elégedettségét.

A cég definiálása
Az Active Ingatlan Kft. elsősorban az építőipar területén generál-kivitelezéssel és az érintett projektek menedzsmentjével, marketingjével, értékesítésével foglalkozó társaság, mely egy családi körben tulajdonolt cégcsoport központi képviselője. E vállalatok fő tevékenységi területe az ingatlanfejlesztés és értékesítés. Ezt a tevékenységet projektcégeken és egy építőipari és szervezési feladatokat ellátó cégen - ez az Active Ingatlan Kft. - keresztül látja el.

A cég stratégiája
Cégünk a kapott megrendeléseit elsősorban alaposan megválogatott alvállalkozói rendszerén keresztül valósítja meg. A projektek szervezéséhez magasan kvalifikált szakembergárdát alkalmaz. Értékesítési stratégiánk első és legfontosabb pillére az elégedett vásárlók köre. Hisszük, hogy a magas színvonalon kielégített igények további megrendelésekhez vezetnek és így sikerül egy olyan szerteágazó ismeretséget kialakítani, amely képes biztosítani cégünk hosszú távú működését. További elérhetőségeink: 1153.Budapest,Szerencs u. 70.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2016 NetProdukt Hungary Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, Rt, Zrt. kereső.