Értékelje a céget!
24 találat 1 | 2 | 3

S&B Kft.

Cím:
8523, Várkesző Bentonit út 1
telefon:
89/555-555
:
89/555-555

Labor-Mix Laborszerviz

Cím:
2500, Esztergom Telegdy Csanád utca 18.
telefon:
06-33/411-829
e-mail:
06-33/411-829
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk, a Labor-Mix, a Labor MIM (Labor Műszeripari Muvek) utócége. Már 25 éve áll a szolgáltatásaival az ügyfelek rendelkezésére. Fõ tevékenységi köre: szervízszolgáltatás, laboratóriumi készülékek adás-vétele, készülékek telepítése, beüzemeltetése, készülékek felújítása, eseti és szerzõdéses javítások.

Tevékenységek: javítás, labortechnika, laboratóriumi eszköz, szerviz, asztali centrifuga, autokláv, beüzemelés, felújítási munka, laboratóriumi készülék, laborszerviz, lamináris box, szárítószekrény, szervizszolgáltatás, telepítés, termosztát, tokoskemence, ultratermosztát, vízdesztilláló, vízfürdő;, használt készülék, felújított készülék garanciával, labor készülék adás-vétel, hőlégsterilizáló, hőlég, hőlégszekrény

Minosítés: ISO: 9001 - 2001, MSZ EN ISO 9001:2009.

Laborcz Ferenc Általános Iskola

Dobos C. József Vendéglátóipari Szakképző Iskola

Cím:
1134, Budapest Huba u. 7.
fax:
320-9276
telefon:
320-9276
Tevékenység rövid leírása:
ISKOLÁNK RÖVID TÖRTÉNETE

1895. október 22-én ünnepélyesen nyitották meg iskolánkat Budapesti Vendéglőtanoncok Szakirányú Iskolája néven.

A képzés évtizedeken keresztül sok helyen történt, míg 1974-ben a Huba utcába költöztünk. A Berzsenyi Gimnázium új épületbe költözött, azóta kizárólagos használója vagyunk az épületnek. A szakiskolai képzés mellett 1985-ben beindítottuk az érettségit adó szakközépiskolai képzést is.

Az iskola jelene:
Az iskola a vendéglátóipari szakemberképzés egyik legnagyobb intézménye. Évente átlagosan 1000 tanuló folytatja itt tanulmányait. Az elméleti képzés teljes egészében (kémia, biológia, laborok, számítástechnika szaktanterem, könyvtár segíti), a gyakorlati képzés (korszerű tankonyhákban, felszolgáló szaktanteremben) nagy része az iskolában folyik. Természetesen igénybe vesszük gazdálkodó szervezetek üzleteit is, főleg a nyári szakmai gyakorlatok teljesítésénél.

Hagyományaink (rendezvényeink):
- az elsősök Gólya-bál-ja,
- iskolanap, tanulmányi- és sportversenyekkel, szakmai bemutatókkal,
- kirándulások (tantestületi és tanulói),
- diák-önkormányzati rendezvények: filmklub, teaház, műsorok,
- szalagavató bál a Kongresszusi Központban,
- farsangi bál,
- diákkörök, szakkörök: a tehetséges tanulók felkészítését itt végezzük a szakmai versenyekre.

Az iskolai képzés formái:

VENDÉGLÁTÓ SZAKKÖZÉPISKOLA (TAGOZATKÓD: 01)

Négy év általános képzés során készít fel a közismereti érettségire. Utána a diákok továbbtanulhatnak egyetemen, ill. főiskolán vagy folytathatják szakmai tanulmányaikat, mint vendéglős, szakács, cukrász vagy pincér tanulók.

VENDÉGLÁTÓ SZAKISKOLA (TAGOZATKÓD: 02)

Ezen a tagozaton folyik azoknak a tanulóknak a képzése, akik szakácsok, cukrászok vagy pincérek szeretnének lenni. A két éves elméleti képzés után történik a szakmaválasztás, majd két vagy három éves szakmai képzésben (az iskolával együttműködési megállapodást vagy a tanulóval szerződést kötött gyakorlati helyeken) sajátíthatják el az elméleti és gyakoralti tudást.

ÚJDONSÁG (TAGOZATKÓD: 03,04)

NYELVI ELŐKÉSZÍTŐ ÉVFOLYAM (0. évfolyam). A tanév során cél egy idegen nyelv megfelelő elsajátítása, melyet heti 12-15 órában tanítunk, angol és német nyelvre várjuk a jelentkezéseket.

SZAKKÉPZÉS ÉRETTSÉGIZETTEKNEK:


A két éves képzésre olyan diákokat várunk, akik érettségivel rendelkeznek, és a vendéglátásban szeretnének dolgozni. A képzési idő alatt a szakmai elméleti és gyakorlati tantárgyak mellett fontos a szakmai idegen nyelv és az informatika elsajátítása.

Szakács, cukrász, pincér szakképzés:

A két éves képzésre olyan diákokat várunk, akik érettségivel rendelkeznek, és kedvet éreznek a felsorolt szakmák iránt. A gyakorlati képzés az iskolával együttműködési megállapodást kötött vendéglátó egységekben történik.


A NAPPALI KÉPZÉS MELLETT ISKOLÁNKBAN OKJ-S FELNŐTT KÉPZÉS IS FOLYIK TANFOLYAMI OKTATÁS KERETÉBEN AZ ALÁBBI SZAKMÁKBAN:
- szakács,
- cukrász,
- pincér,
- vendéglátó vállalkozó,
- mixer.

Az elméleti képzés heti egy tanítási napon történik, ami évente 5 alkalommal gyakorlati képzéssel egészül ki.

A képzési idő: 1év.

Akkreditált intézmény vagyunk.
Jelentkezési lap az iskola titkárságán szerezhető be.

A képzésekkel kapcsolatosan felvilágosítást az iskola titkársága ad a 329-5262 telefonszámon.

Laborker Kft. - Leybold-Didactic Gmbh

Cím:
1102, Budapest Szent László tér 20.
telefon:
4334885
telefon:
4334885

Vita-Pharm Magánklinika

Cím:
1148, Budapest Vezér u. 156.
telefon:
222-0230
e-mail:
222-0230

Schwalm Magdolna - Borászati Labor

Labornite Kft.

Cím:
4033, Debrecen Szondi u, 12
mobil:
20/5466-451
:
20/5466-451
Kulcsszavak:

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.