Értékelje a céget!
4 találat 1

KOMFEN Kft.

Cím:
6239, Császártöltés Bajcsy-Zsilinszky u. 12.
telefon:
78/443-037
telefon:
78/443-037
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1992 óta foglalkozik temetkezési kellékek gyártásával és forgalmazásával.

Zsigmond Árpád

Cím:
2030, Érd Tompa M.u.13.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
JKA Shotokan rendszerű edzések folynak a Garyokaku Dojoban. Minden Kedves érdeklődőt szeretettel látunk, legyen az kicsi vagy Nagy, minden korosztály megtalálja a neki való edzést, karatetechnikát és Budo spiritet. Edzőink, Zsigmond Árpád 4.Dan és Nagy Varjas László 3.Dan Érden,mígNagyLóránt3.Dan-osMesterVeszprémbenfogadjaÖnt.

Bővebb információt honlapunkun olvashat: www.garyokakudojo.eu

A személyes találkozás reményében: Osu!

JKA Shotokan rendszerű edzések folynak a Garyokaku Dojoban.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel látunk, legyen az kicsi vagy Nagy, minden korosztály megtalálja a neki való edzést, karatetechnikát és Budo spiritet.

A JKA Sho-to-kan Karate - Kata rendszerének, a 25 Kata ( és a Jugo Katák) egészét tanítjuk, és számon is kérjük. Edzőtáborokban veszünk részt itthon és külföldön egyaránt, nemzetközileg kipróbált, neves Japán Mesterek irányításával. Némely tagunkat (itt akár gyerekeket is említhetnénk) személyesen is ismerik az instruktorok. Tagjainknak versenyzési lehetőséget biztosítunk , minden korosztály számára. Ezáltal egy komplex rendszert kapunk, ami a Karate Do, és az egészséges életvitel jobb megértéséhez vezet. Tanulóink a gyakorlással töltött éveink során megismerkednek a tradicionális fegyverekkel is (Tanto, Nunchaku, Sai, Bokken, Katana). Bepillantást nyerünk a temashiwari technikákba, melyet a mai időkben igen kevesen gyakorolnak szervezett keretek között.

Edzőink, Zsigmond Árpád 4.Dan, Nagy Varjas László 3.dan Érden, míg Nagy Lóránt 3. Dan-os Mester Veszprémben fogadja Önt.

Dojonk a Garyokaku Dojo jelentése:

Ga: az Elcsendesített

Ryo: Erő (sárkány)

Kaku: Lakhelye (Torony)

Dojo: Edzőterem (az Útkeresés helyszíne).

Ezt a nevet Tanaka Masahiko Senseitől kaptuk, 1999-ben.

Karsol Kft.

Cím:
4254, Nyíradony Debreceni út 102.
telefon:
52/593-066
fax:
52/593-066
Tevékenység rövid leírása:
A Karsol kft 2003. májusában alakult meg, a Terra Gold kft alapjaira építve. Tulajdonosai és vezető munkatársai több éve dolgoznak a kegyeleti piacon, ami lehetővé tette, hogy mára a Karsol kft Magyarország vezető kegyeleti kellékgyártójává emelkedjen. Telephelyünk Nyíradonyban található, a fedett ipari létesítmények összterülete 3500 m2, a foglalkoztatott létszám 45 fő.
A társaság fő profilja a koporsógyártás és forgalmazás, valamint a kegyeleti textiltermékek (szemfedők, bélések) gyártása. A Karsol kft egyúttal Európa legnagyobb koporsógyártó konszernjének, az olaszországi Ferrari csoportnak a kelet-európai kizárólagos forgalmazója. Munkánk során különös figyelmet szentelünk a minőségre és az innovatív gondolkodásra. Stratégiánk középpontjában a vevő áll, a termékek fejlesztési irányát velük együtt igyekszünk meghatározni. Ennek köszönhetően mára közel 50 koporsótípus közül választhatnak partnereink a szociális koporsótól a luxus szarkofágig.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.