Értékelje a céget!
13 találat 1 | 2

Dunavarsány Ipari Park Szolgáltató Kft. - Budapest

Fodor Fuvar Kft.

Cím:
6070, Izsák Szabadság tér 7.
e-mail:
fodorfuvar@t-online.hu
telefon:
fodorfuvar@t-online.hu
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk 1998-ban alakult a három - fuvarozó vállalkozást vezető- testvér társulásával.

A megszerzett fuvarozói tapasztalatokat és kapcsolatokat tovább fejlesztve, tevékenységünket bővítve alakítottuk ki korszerű gépparkunkat, mely a térség egyik meghatározó belföldi billencs flottája. Telephelyünk Bács-Kiskun megyében, Izsákon található. Kedvező földrajzi elhelyezkedése miatt nem csak szűkebb működési területünkön (Észak-alföld), hanem az ország egész területén gazdaságosan tudunk fuvart szervezni.

A kezdeti fuvarozó tevékenység folyamatosan bővült, a hozzá kapcsolódó gépi rakodással,
földmunkák végzésével, környezetvédelmi kárelhárítási munkákkal, környezetvédelmi létesítmények kivitelezésével, valamint építőanyag-kereskedelemmel.

Bővebb információkért kérjük klikkeljen webcímünkre!

Faragó és Fia Kft.

Cím:
1085, Budapest Baross utca 36.
fax:
29/376-813
:
29/376-813
Tevékenység rövid leírása:
Vállalkozásunk a korábban megszerzett szakmai tapasztalok alapján 1990. augusztus 1-én alakult, mint Egyéni Vállalkozás. 2002-ben alakult Kft-vé.

Társaságunk vezetésének alapvető célkituzése, a települési folyékony hulladékok összegyüjtése, elszállitása és ártalommentes elhelyezése közszolgáltatási tevékenységet és a csatornatisztitási tevékenységet megrendelőink és minden érdekelt fél teljes megelégedésére végezzük.

Tevékenységünket bővitettük veszélyes hulladékok gyüjtésével, ártalommentes elhelyezésével, (ezen belül folyékony és szilárd hulladékok) melyet az ország egész területén végzünk.

A jegyzett tőke cégbirósági bejegyzés szerint 10.000.000,- Ft. Mindkét tulajdonos Magyar.

Cégünk elkötelezettségét és megbizhatóságát tükrözi számos elégedett ügyfelünk. Eredményességünk alapja a Megrendelővel való korrekt kapcsolattartás, a pontos megjelenés, a gyors, eredményes és körültekintő munkavégzés.

A követelményeket a Megrendelői elvárások és a vonatkozó szabályozások alapján határozzuk meg, ez utóbbiak teljesitése mellett köteleztük el magunkat.

Céljaink elérésének eszköze szolgáltatásaink szinvonalának emelése, a mindenkori elvárásoknak megfelelően a technikai és a személyi feltételek fejlesztése, tevékenységünkhöz kapcsolódó újabb egyéb szolgáltatások elvállalása, teljesitése.

PROBIO Balatonfüredi Település üzemeltetési Zrt.

Cím:
8230, Balatonfüred Fürdő u. 20.
telefon:
87/342-633
fax:
87/342-633
Tevékenység rövid leírása:
A Probio Balatonfüredi Településüzemeltetési Zártkörűen működő Részvénytársaság 1991 áprilisában alakult Balatonfüred Város Önkormányzatának 100 %-os tulajdonában, 400.170 ezer forintos alapítói vagyonnal.

Cégünk jogelődje az 1954-ben alapított Víz-és Csatornamű Vállalat, illetve a későbbi és 1991-ig működött Balatonfüredi Városgazdálkodási Vállalat volt, akik széleskörű településüzemeltetési, szolgáltatási, közüzemi tevékenységeket végeztek (köztisztasági szolgáltatások, távfűtés, kéményseprés, kertészet, parkfenntartás, építőipar, ingatlankezelés, ingatlanközvetítés, strandüzemeltetés, kábel TV szolgáltatás) részben regionális, részben helyi szinten.

Minderre alapozva elmondható, hogy több évtizedes tapasztalatokkal rendelkezünk a jelenlegi feladatkörünkben is, melyek:

Hulladékgazdálkodás
Parkfenntartás
Strandüzemeltetés
Létesítménygazdálkodás
Parkolók üzemeltetése
Egyéb tevékenységek
Ezek közül a hulladékgazdálkodást a Balaton északi partjának 30 településén végezzük.

Balatonfüreden a tulajdonos Önkormányzattal kötött szerződés alapján végezzük bizonyos területek parkfenntartási, közterület tisztítási ill. hulladékgazdálkodási feladatait, parkolók üzemeltetését, önkormányzati bérlakások kezelését.

Társaságunk célja az, hogy a térség legjobb szolgáltatója legyen. Tisztában vagyunk azzal, hogy e célt elérni nagyon nehéz, megtartani még nehezebb, de megpróbálunk minél inkább ügyfeleink megelégedésére dolgozni.

A hulladékgazdálkodás területén közel 17 000 ügyfelünk van, akiknek körében a regisztrált panaszok száma folyamatosan csökken.

Sajnos megítélésünket nehezíti, hogy néhány szolgáltatás esetében annak társadalmi elfogadottsága, megítélése, presztízse igen alacsony.

Beruházásainkat folyamatosan növeljük azért, hogy munkánkat magasabb színvonalon végezhessük.

Feladatainkból adódóan a környezetvédelem szívügyünk, megpróbálunk minden élenjáró tudásanyagot és technológiát alkalmazni, illetve támogatunk ennek érdekében számos szervezetet és törekvést.

Az Észak-Balaton közmunkaprogramjának lebonyolításával hozzá kívánunk járulni a tó turisztikai vonzerejének növeléséhez, a tisztaság és a rendezettség javításához.

Marton és Társa Kft.

Cím:
1201, Budapest Alsóhatár u. 5/B
mobil:
20/335-6240
telefon:
20/335-6240
Tevékenység rövid leírása:
Szennyvízgyűjtés. Csatornarendszerek karbantartása, javítása, kiépítése, szennyvízkezelés, vízminőségmérés, szennyvíziszap elhelyezése.Konténeres hulladékszállítás.

Referenciák: Rauch Hungária Kft.
Budapest XIII. ker., Cézár Ház
Marina Part lakópark
.

MARTON ÉS TÁRSA KFT.

ALSÓHATÁR U. 5/B
1201 BUDAPEST
Telefon : 2 849 205
Fax : 2 849 205

Biokom Pécsi Környezetgazdálkodási Kft.

Cím:
7632, Pécs Siklósi út 52.
fax:
72/805-333
e-mail:
72/805-333
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk vállalkozások és önkormányzatok számára végzett komplex hulladékgazdálkodási szolgáltatásokkal foglalkozik: hasznosítható hulladékok gyűjtése, felvásárlása, válogatása, ipari előkészítése és értékesitése, valamint nagykereskedelme.

Vetüsz Kft.

Cím:
2220, Vecsés Damjanich u. 34.
telefon:
30-697-4876
e-mail:
30-697-4876
Tevékenység rövid leírása:
A VETÜSZ Kft. Pest megyében parképítéssel és parkgondozással, kertépítéssel, kiserdő gondozással, konténeres hulladék- és sittszállítással, valamint építőipari és szakipari karbantartási munkákkal foglalkozik.

Szlicki

Cím:
8630, Balatonboglár Berzsenyi u. 30.
telefon:
20-9612 498
telefon:
20-9612 498

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.